www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 22:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2007 20:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
moya napisao:
Ja se udadoh u 18-toj...al sada shvaćam njene riječi..ma bolja je jedna priko 30..nego sve do 30 god..
Mislim da je dobro..koliko je god teško...da jedan brak prođe mnoge uspone i padove i da tek onda se dobije (ako se održi) jedan stabilan i kvalitetan brak..tek se onda dogodi ljubav..pogotovo ako je spojena sa vjerom..tek onda se dobije razumijevanje..i tek onda dobiješ muža..tj.prijatelja..

e kad se to dogodi, to je idealno......
ako je i slično dobro je....
kod mene je slično.......
vidi, moya ima ono nešto.....zna ona.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2007 20:50 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
vidila moya ono nešto...zna se hdz...hahahaha

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 lip 2007 21:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Rebeka prekrasne postove pišeš, otvorila si mi oči koje su bile zatvorene. Mislila sam da je zaljubljenost isto što i ljubav, ali vidim da je ljubav nešto puno puno više. Najsavršenija je majčinska ljubav, majka voli svoje dijete bez obzira na njegove mane i nedostatke, vodi ga kroz uspone i padove, tješi ga kad je teško, oprašta svaku sitnicu, pruža mu ruku kad padne... Ako sam dobro shvatila onda ovako se treba ponašati u braku prema partneru, voliti bez obzira na fasadu, opraštati bezbroj puta za učinjene greške, pomiriti se poslije svađe....

Nije sve ni u vanjskoj ljepoti, ljepota je prolazna. Može netko biti lijep koliko hoće, što mu to vrijedi kad mu je duša trula i ružna... Kad me pitao prof. kako bih mu definirala ljepotu, rekla sam mu da ljepota nije prelazna, ali je prolazna, prava ljepota dolazi iz srca. Smij se svaki dan od srca, i pokloni svakome osmijeh jer ništa ne košta (jedino će koštati botox za peglanje bora :D - nemojte mi sad ovo uzimati ozbiljno šalim se za botox). :lol: Bubnem pa šta bubnem

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2007 07:59 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Moya,,,,ono je ........zna se........tog uvjerenja mi je bila mama, a tata je još ovozemaljski pristaša.....pa moram i ja.......haha

A, ti draga puckili ništa se ne brini....ljubav će doći, rodi se prije nego što misliš......i znaš da je to..... to i onda je sve lakše

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 lip 2007 09:44 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
heh...tako je mare.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2007 00:45 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ne bih voljela sebe hvaliti, ali radi svog izgleda me dosta decki "napada"... ako znate sta mislim... Prije sam znala posustati kao i vecina mladih, kojima je to samo zabava. NO vise nije tako... Jednostavno, shvatila sam da to nije za mene.. Ja nisam takva i ja ne zelim biti takva.. Dakle,nesto se mora promijeniti... Sto? Vidite, danas sam se nasla sa jednim poznanikom.. Pricala sam mu o svemu, o svom zivotu, vjeri, Bogu, ljubavi,,,,... uistinu sam dosta pricala,, dok se on nije okrenuo i pao u depresiju, jer zamislite: "nisam mu dala sebe!". nisam mogla vjerovati sto on to trazi od mene nakon svega toga.. Pjesacila sam doma, dosta dugo,, htjela sam razbistriti misli.. Pogledala sam u zvijezdano nebi i zapitala se:"u cemu je problem? kakva sanm ja to?" i odgovor:"Tvoje srce je prepuno ljubavi i jedva ceka da das sve ono najbolje od sebe" suze su mi krenule na oci... Nikada nisam ni sumnjala u to, jer znam za sebe da vjerujem u ljubav, pravu ljubav, a ne nekakav "one night stand".... i sretna sam, sretna sam jer sam to spoznala. Ponosim se sobom sto u vezama ne dajem samo vanjstinu, nego i cijelu sebe.. A to je car svega, davati svoju dusu, a zauzvrat ne ockivati nista....
Negdje sam procitala: "Sva ljubav na svijetu cezne da progovori, samo se ne usuduje, jer je strasljiva. To je tragedija svijeta." Zasto biti strasljiv? Hajmo siriti ljubav!!!! :grlim te: :grlim te: pravu ljubav!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2007 07:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
E Maka, Maka, pa kakav si ti to frajer kad jos trazis da ti dodje dolje. Sta ti nebi dosa do Zagreba? :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2007 07:57 
Odsutan

Ma da, znas da se hercegovcima ionako stavlja plan grada Zagreba pod glavu kad se rode ;)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2007 16:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Citat:
Ne bih voljela sebe hvaliti, ali radi svog izgleda me dosta decki "napada"... ako znate sta mislim...

Joj znam kak ti je teško, evo dok ja hodam Ilicom svi se muški hiću pred mene, trebam se lopatom branit.... :roll:

Znanstveno je dokazano da je i fasada bitna, svi smo mi ljudi i imamo oči, naravno da nam prvo upadne u oči ono lijepo...:shock:
I sigurno da to ne bi trebalo biti bitno, ali JEST bitno... kolko put sam čula: "ma dobar/dobra je on/ona ali me jednostavno ne privlači"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 lip 2007 18:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Sigurno da je fasada vrlo vazna,ona igra ulogu i za "dobre reklame"
tako da promenentne licnosti cesto reklamiraju npr..."vodu"....
a ta voda nije nista bolja,nego da ju reklamira nepoznata ili ruzna osoba ?
Tako ipak mislim da je brak malo drugacije,tu se odlucujes za cijeli zivot..
On nije prolazan kao reklama vode...Znam iz iskustva..kada se sprijateljim s ljepom osobom,jepotu vidim....ali poslje po njenom ponasanju,i karaktru..vidim tu ljepotu drugacije..
Ljepota je prolazna(jedino ako idemo na serviz,kao auto mozemo malo
uljepsati,ali opet ne za dugo.)tako da je vrlo vazno u pocetku i komuniciranje,kompromis...sta u stvari trazim??
Kada se pronadje osoba koja odgovara po svemu drugom,a mozda je manje ljepa...kroz vrijeme ona postaje sve ljepsa i ljepsa...
Za ljepom zenom se okrece svatko,a za ruznom...mozda..
Ja sam ipak uvjerena da Bog vodi ividenciju,i da On dobro zna koga nam salje na put,On se brine kada i gdje ce poslati,i gdje treba susret zapoceti...Ima ljudi koji godinama zive jedni pored drugih,i nakog dugo vremena...tek onda shvate...obicno kad prestanu mastati...
Onda uvide i ljepotu i karakter....i uvide da su stvoreni jedno za drugo..!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 211 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 22  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]