www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 10:33

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 03 stu 2007 20:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Bok svima!
Otvaram ovu temu jer vjerojatno mnogi od vas nisu čuli za Ukazanje Gospe u Malom Lošinju. Gospa se ukazuje od 1990.g. kada ja počimao rat na ovim prostorima. Tada se ukazivala češće, a danas se ukazuje svakog 16 u mjesecu i tada daje Poruku na Brdu Ukazanja. Te Poruke su spasonosne za svijet, preko njih Majka liječi i duhovno i tjelesno, obraća grešnike, daje mnoge milosti kojih sam i ja svjedok.
Posjetila sam Brdo Ukazanja ove god. u 6 mj. kada sam bila na ljetovanju kod ujne(Bog je blagoslovio) koja me odvela na Brdo.Nisam bila na ukazanju, jedva čekam dan kada ću otići. Tada nisam ništa posebno osjetila, međutim kada sam otišla u Molitvenu zajednicu po Poruke od prethodna tri mjeseca prošli su me toliki trnci kroz cijelo tijelo, neopisiv osjećaj. Mislim da je to Duh Sveti. Čitajući Poruke moj život se mnogo izmijenio i sada sam vjernik u pravom smislu riječi dok prije nisam ni pohađala Sv. Misu sada idem svake nedjelje. Jednostavno to je hrana za moju dušu. Sve se u mom životu promjenilo. Mogla bih pisati satima koje sam sve milosti i blagoslove dobila. Hvala ti Majčice!
Nadam se da će biti zainteresiranih i da ćemo razviti ovu temu. Javite mi se za poruke a možete i pogledati internet stranicu www.kraljicaljubavi.hr
Tko god širi Poruke pod posebnom je zaštitom Majke Kraljice ljubavi.
Postoje i tri knjige Poruka koje su predivne.
Još vam moram reći za Zlatnu krunicu Majke Kraljice ljubavi koju možete naći na toj stranici. Ta Krunica je jedinstvena jer je izmijenjena i najpotrebnija u ovo vrijeme. Ja je molim svaki dan, stvarno je jaka.
Bog vas blagoslovio! Javite se!
MAJČICE OVO JE ZA TEBE! HVALA TI ISUSE! SLAVIM TE![/list]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 stu 2007 20:17 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Antonija!!!!
Ja sam imao prilike čitati te poruke tj neke od njih!!!
Znam i za jednu osobu koja moli tu krunici i mislim da nije ništa loše molite ali ti uz tu krunicu moli i gospinu krunicu koja nam sama crkva donosi!!!
No kako ti želiš!!!
Ne znam neki pričaju za ta ukazanja a drugi protiv no vidječe se što je istina!!!

Ako dolazi od Boga neče moči propasti a ako ne onda če propasti zato molimo i čekajmo!!!

Po Mariji K Isusu!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 stu 2007 23:30 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Baš mi je drago da se netko javio!
I to baš znakovito ime Benedikt. Nosim tu medaljicu i mnogo mi znači jer mi se s njom dogodilo nešto neobično. Bila sam na susretu u Tišini kod fra Ive Pavića, tamo sam kupila medaljicu i on ju je blagoslovio. Kad sam za par dana stavila medaljicu oko vrata, kralježnica mi se potpuno izravnala i stopala mi nisu bila spuštena, nešto predivno. Međutim za par dana se sve vratilo, ali sad me to toliko ne zamara jer mi je bitnije ono ozdravljenje u duši koje je započelo posjetom Svetišta Majke Kraljice ljubavi. A medaljicu nosim i posebno štujem Sv. Benedikta.
A sad u vezi teme. Apsolutno poštujem tvoje mišljenje što se tiče Krunice. Ali jednostavno ta Zlatna krunica je meni toliko prirasla srcu jer u životu nisam izmolila ni jednu Krunicu dok se nisam upoznala s ovom. Ne mogu ti opisati što mi ta Krunica znači. Razumijem da ne može svatko doživjeti te Poruke kao ja, koja sam svoj život iz temelja promijenila na osnovi tih Poruka. Ja sam živi dokaz da se Majka Kraljica ljubavi ukazuje i želim to prenijeti svakome, želim da to svatko osjeti. Dovoljno je da čita Poruke i vjeruje u Ukazanje. Naravno da će najviše utjecati na one koji moraju iz temelja promijeniti svoj život, zbog toga Majčica najviše i daje Poruke.
Ti si možda pročitao par tih Poruka, a ja sam sve knjige. Ne može to netko izmisliti i da još pritom osjetiš sve ono što sam ja osjetila. I još na fotografijama sa Svetišta mi se pokazala Majčica. Svatko ima svoje mišljenje, moje je da Ona postoji, da je tamo i da sve ovo činim iz zahvalnosti jer mi je pomogla da Ja opet postanem Ja.
HVALA TI MAJČICE PREDRAGA! HVALA TI ISUSE NAŠ MILI!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 stu 2007 13:44 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
antonija napisao:
Bok svima!
Otvaram ovu temu jer vjerojatno mnogi od vas nisu čuli za Ukazanje Gospe u Malom Lošinju. Gospa se ukazuje od 1990.g. kada ja počimao rat na ovim prostorima. Tada se ukazivala češće, a danas se ukazuje svakog 16 u mjesecu i tada daje Poruku na Brdu Ukazanja. Te Poruke su spasonosne za svijet, preko njih Majka liječi i duhovno i tjelesno, obraća grešnike, daje mnoge milosti kojih sam i ja svjedok.
Posjetila sam Brdo Ukazanja ove god. u 6 mj. kada sam bila na ljetovanju kod ujne(Bog je blagoslovio) koja me odvela na Brdo.Nisam bila na ukazanju, jedva čekam dan kada ću otići. Tada nisam ništa posebno osjetila, međutim kada sam otišla u Molitvenu zajednicu po Poruke od prethodna tri mjeseca prošli su me toliki trnci kroz cijelo tijelo, neopisiv osjećaj. Mislim da je to Duh Sveti. Čitajući Poruke moj život se mnogo izmijenio i sada sam vjernik u pravom smislu riječi dok prije nisam ni pohađala Sv. Misu sada idem svake nedjelje. Jednostavno to je hrana za moju dušu. Sve se u mom životu promjenilo. Mogla bih pisati satima koje sam sve milosti i blagoslove dobila. Hvala ti Majčice!
Nadam se da će biti zainteresiranih i da ćemo razviti ovu temu. Javite mi se za poruke a možete i pogledati internet stranicu www.kraljicaljubavi.hr
Tko god širi Poruke pod posebnom je zaštitom Majke Kraljice ljubavi.
Postoje i tri knjige Poruka koje su predivne.
Još vam moram reći za Zlatnu krunicu Majke Kraljice ljubavi koju možete naći na toj stranici. Ta Krunica je jedinstvena jer je izmijenjena i najpotrebnija u ovo vrijeme. Ja je molim svaki dan, stvarno je jaka.
Bog vas blagoslovio! Javite se!
MAJČICE OVO JE ZA TEBE! HVALA TI ISUSE! SLAVIM TE![/list]

Antonija, mislim da ti nije potrebno objašnjavati o karakterima privatne i javne objave i stavu naše RKC o istom. Ili možda jest, ako je tako- O tome je ovdje puno pisano, pa pronađi te topice ili se čuj sa joakimom, koji je uvijek spreman pomoći i dati pravi savjet.
Dakle vjerovati u ova ukazanja nije nužno za spasenje, možemo u to vjerovati ili ne, stvar osobnog izbora; slično međugorska ukazanja.
Po plodovima će te prepoznati-rekao je naš Gospodin. Svi ovi plodovi, milosti koje si ti zadobila( poboldano)..dok sam čitala prolazili su me trnci. Pročitala sam sve na ovoj stranici koju si dala i rado bih imala te poruke.
Htjela sam ti zapravo reći da osobno vjerujem u ovo ukazanje, iako sam prvi put čula o njemu. U svom životu sam imala iskustva s privatnom objavom... i puno sam zbog toga pretrpjela( nisam ja dobivala priv. objave-ali sam vjerovala drugim osobama koje jesu) i puno sam "iskrvarila" zbog toga-ali Majka mi je to nadomjestila mnogim milostima.
Vjerujem da ću posjetiti to mjesto, sad kada znam...srce me vuče.
Savjet za zlatnu krunicu: divna je... bilo bi dobro posavjetovati se sa svećenikom :D
I još nešto...baš zbog naziva Kraljica ljubavi...vjerujem...imam i svoje razloge za to! Baš mi je drago što sam se danas upisala na TT...jutros sam razmišljala o Kraljici ljubavi i pitala se.... a odgovor dođe preko Antonije :grlim te: od Kraljice ljubavi. :twisted: - od radosti!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2007 19:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Antonija!!!

Osobno bi volio pročitati te poruke tj sve ostale!!!
Znam za jednu ženu koja dobiva te poruke ustvari oni joj šalju poštom!!!
Ja sam osobno prije par godina 2oo3 bio blizu toga svetišt na lošinju ali nažalost ond nism znao i živio ovo što sad znam i živim ,a moglo bi se reči da me možda Majka Kraljica Ljubavi nakon godinu dana obratila!!
Tko to zna ? Značemo svi u vječnosti?
No ti sa mo moli i prepoznavaj po plodovima a bitičeih sigurno!!!

Boži blagoslov!!! :D :lol:

Po Mariji k Isusu!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 stu 2007 21:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

ja bih jako voljela dobiti te poruke!!! Vjerujem Gospi, ona je uslišala sve moje molitve i obrisala sve moje suze ..Živi sam primjer da Gospa spašava i neizmjerno ljubi i nikada nas neće iznevjeriti!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 stu 2007 21:29 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

O, da samo znate kakvu sam radost doživjela čitajući vaše postove!
Kad se netko zainteresira za Poruke ili spomene Kraljicu ljubavi kao da govori o nekom iz moje obitelji, jednako kao da mi spomene ime moga djeteta, toliko mi Ona znači, toliko je volim i ljubim, toliko moje srce čezne da što više učinim za Majčicu i premilog Isusa. I zato dijelim te Poruke, to je najmanje što mogu učiniti za Majčicu. Svima vama koji želite imati Poruke od prije možete naručiti knjige na adresu Š.K. Kozulića 1, 51550 Mali Lošinj ili na br. tel. 051/234-055, popodne nazvati. Izdane su tri knjige i koštaju 90kn sa poštarinom, preporučujem ih svakom jer tolike milosti se dobivaju samo čitanjem tih knjiga. Tako se i moj život promijenio, toliko sam se pronalazila u tim riječima i otkrivala sve što ne valja u mom životu. Svaki mjesec možete pročitati novu Poruku na već gore spomenutoj adresi, a ako bi željeli kopirati i dijeliti Poruke, dati nekom drugom da pročita ostavite mi adresu na privatnim Porukama pa ću vam poslati poštom. Eto, toliko za sada, molim vas još mi se javljajte i ako netko nešto osjeti čitajući Poruke javite se, bit će mi neizmjerno drago da podijelimo ta iskustva.
HVALA TI MAJČICE, HVALA TI ISUSE, VOLIM VAS!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2007 16:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Antonija!!!!!

Ljepo je što si doživjela susret s gospodinom preko kraljice ljubavi i što je to ostavilo ljepi utisak na tebe!!!

I moje žene mama tj moja punica ona redovito čita te poruke i vjerujeim a isto tako moli i zlatnu krunicu!!!
Imala je puno ljepih iskustava i božjega blagoslova te je i ona jedna od onih koji vjeruju u ta ukazanja.Zato nisi sama i samo naprijed sve za kraljicu neba i zemlje a preko nje i za njezinog sina naravno!!

Po Mariji k Isusu!!!!!!!!!! :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 22:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

SLAVA I HVALA ISUSU I MAJCI!
Nevjerojatno je kako me Majčica dovela do Isusa preko karizmatskih susreta. Na prvi sam otišla kod vel. Sudca u 9mj na poziv prijateljice čija mama već dvije god. ide na susrete, i nikad mi to do tada nije ništa značilo iako je ona govorila da njena mama ide. Nekoliko dana prije mi se javila snažna želja da odem u M. Lošinj ali nisam imala mogućnosti pa sam molila Majčicu da me bar upozna s nekim ljudima s kojima mogu podijeliti te doživljaje, negdje otići na neko mjesto gdje će se osjećati vjera u zraku. I eto, uslišala mi je želju i toliko me približila Isusu da jednostavno osjećam da je uz mene i da je moj prijatelj i sada znam što Duh Sveti znači u životu vjernika i imam žarku želju da me Duh Sveti vodi, da mu se potpuno predam. Eto kako Kraljica ljubavi uslišuje molitve i vodi sve izgubljene i žedne Boga.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 stu 2007 20:28 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Draga Antonija!
Nisam posjetila brdo ukazanja, ali svaki mjesec dobijem poruke poštom.
Sretna si da si primila tolike milosti od Nebeske Majke, i lijepo je da si to odlučila podijeliti s nama.
Bog te blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 15 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]