www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 lip 2025 21:33

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Opet ja....
PostPostano: 23 stu 2007 23:54 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Želim vam puno toga reći o sebi, o vama možda, o ljudima koje susrećemo...

Voljela bi imati toliko vremena da mogu sa puno vas osobno razgovarati, jer vjerujem da bi možda neki za mene rekli da nisam sva svoja, a neki bi možda shvatili zašto sam ovakva kakva jesam unatoč svemu što mi se dogodilo i događa se...

Što je patnja????

Pitanje je, koje se često vrti...ali odgovori su uglavnom pesimistični, tužni....
Mora li biti tako???
NE!!! Ne mora, jer ako nađeš pravi i iskreni smisao svake svoje patnje vidjeti ćeš mnogo toga lijepoga, što ti ona donosi....
Moja patnja je kao dvosjekli mač, ali me ovaj put malo zatekla nespremnu...kao i uvijek, kao da je došla u krivo vrijeme....

...sad sam u Zg, al već sutra moram kući i dalje narednih mjesec dana mirovat, a to mi je malo teže za prihvatit al šta je tu je...

Mogu sada samo čekati bolje dane...

Specijalisti u Zg su mi pregledali slike s CT-a i nisu baš zadovoljni onime što su mogli vidjeti, jer mi je krvarenje u području talamusa, pa je nezgodno za operirati, a na istoj je veni kao prvi put...

Nejasnoća je podosta... Morat ću obavit MR na Šalati (neki najjači....), da bi se preciznije vidjelo što i gdje točno je....tek onda će moći reći što dalje mogu učiniti.... do tada mi ostaje samo molitva da se ispuni Božja Volja do kraja! :D

Nije mi bilo baš ugodno čuti takvo što...pa i ja sam samo čovjek od krvi i mesa, ali vjera je jača, Isus je Taj koji me drži iznad ponora, koji mi je pod nogama sasut....

Spomenite me se u svojim molitvama, mislim na sve vas! :grlim te:
Budite mi jaki i blagoslovljeni i vjerujte, jer Bog sa svakim od nas ima plan!!!

Ponekad je teško prihvatiti ono što On od nas traži, ali vjerujte mi, sve je to da se proslavimo i mi i On u nama!!!

To me trenutno pati...

Bol???

Jedna sam od onih koja je već sada sa svoje nepune 22.g. navikla na bol....
Ubod igle za mene je postao nešto sasvim bezbolno, razne uvrede i provokacije mi prolaze pored ušiju, ali se ne zaustavljaju, tako da s tim nemam problema, mada se koji put znam jako žestoko suprostaviti kada mi netko nešto neprihvatljivo nameće....
Smatram da je opravdano obraniti se od takvih ispada i ne dozvoliti da se vrijeđa nešto što tebi daje Život...

Bol nije teško nanijeti, ali je nemoguće kasnije ju zaliječiti, jer ostaju duboki ožiljci..... Slika

............................................
Nastavit ću...............

BVB!

Vrh
Citiraj  
 Naslov: jedina........
PostPostano: 24 stu 2007 00:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Neznam što ti reći i kako ti prići........ali ću te imati u molitvi mojoj u mislima mojim u srcu....BUDI HRABRA I JAKA U VJERI..BOG JE S TOBOM I NIČEG SE NE BOJ... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 01:21 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
Ne znamo što nam život donosi.
U rukama smo dobrog Boga i to je izvor radosti i mira!
Bog je ljubav u svem svojem djelovanju, pa čak i kad to ne shvaćamo!

BTB FIGI!!!! :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: ----
PostPostano: 24 stu 2007 01:25 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

sve što izgubim pretvori u Mir po Mariji ISUSOV MIR....Figi nek Mir Božiji bude s tobom sad i u vjeke..sve će proći i zvati će se lani ali molimo Isusa da nam olakša put i to što nosimo da prihvatimo i da nam bude lako na slavu Boga... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 01:34 
Odsutan

Ne molim Te, Gospodine, za čuda i viđenja, nego za snagu u svakodnevnom životu. Nauči me umijeću malih koraka. Učini me sigurnim u razdiobi vremena. Obdari me osjetljivošću da odredim što je veoma važno, a što manje važno. Molim Te za razum da odredim suzdržanost i mjeru, da kroz život ne klizim, već da razumno određujem dnevni raspored, da zapazim svjetlost i vrhunce, da s vremenom na vrijeme nađem vremena za ljepotu, umjetnost i kulturu. Dozvoli mi da spoznam da snovi o prošlosti i budućnosti ne vode daleko. Pomozi mi da dobro djelujem neposredno, da sadašnji trenutak prepoznam kao najvažniji. Sačuvaj me naivnog stava da u životu mora sve dobro proticati. Obdari me trijeznom spoznajom da su teškoće, neuspjesi i udarci stalni pratitelji života - uz koje rastemo i zrijemo. Podsjeti me da srce često zamućuje razum. U pravom mi trenutku pošalji prijatelje koji će mi strpljivo reći istinu. Uvijek ću Tebi i ljudima pustiti da mi govore. Istinu ne možemo reći sami sebi, ona nam biva kazivana. Ti znaš koliko nam treba prijateljstvo. Daj mi da budem dorastao tom najljepšem, najzahtjevnijem i najosjetljivijem daru. Daj mi dovoljno mašte da u pravom trenutku, na pravu adresu uputim paketić dobrote uz popratno pismo ili bez njega. Stvori od mene čovjeka koji će brazdati duboko poput broda, kako bi dotakao i one koji su "ispod". Oslobodi me straha da propuštam život. Ne daj mi ono što želim, već ono što mi treba. Nauči me umijeću malih koraka. Daj Gospodine, da mnogi ljudi našega vremena, a i redovnici vide u služenju Tebi živi primjer ljubavi, solidarnosti i nesebičnog služenja braći koja trpe nepravde i progone.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 01:42 
Odsutan

Često mislimo da smo sami i napušteni. Ipak, u zabludi smo ako tako razmišljamo: Očinske oči gledaju bez prestanka na nas. On vidi u naše srce. On razumije svaki osjećaj i svaku pomisao, svaku kušnju i svaku bol. On nas gleda u neizrecivo sažaljevajućoj ljubavi. On čeka na nas. On čeka na to da uhvatimo njegov pogled i da dopustimo da nas njegove oči prate, tješe, pomažu i ljube. Učini - dopusti to! BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 09:51 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga moja Fihi..mogu samo reci,da se divim tvojoj hrabrosti...
jer znam sta to znaci...

Moja kcerka je sa 21 godinu dobila jednu tesku bolest..Bila je nepoznata u nasoj obitelji,za sve je bio veliki preokret...i kusnja..
Ima u glavi ,pored malog mozga jednu cistu koja raste,nije dokazano da je ona razlog toj bolesti,a nije iskljuceno da ne dolazi od nje...
Pravi dva puta M.R..godisnje,i dok zivi mora ljekove uzimati..
Ona je hrabra kao i ti,ponosna sam na nju..
Neki su mi rekli to je bolest ,grijeha predaka..ja nisam mogla da povjerujem,ali ipak sam pokusala dalje da saznam...gdje ,sam dobila odgovor..da je to cisto medicinski slucaj..
Nas rodjak svecenik,i moj drugi prijatelj svecenik,takodjer tvrde...
da to nema veze s grijesima predaka..
Ona se totalno predala Bozjoj volji,cak nece ni da trazi da se drugi mole za nju..Kaze,ako Bog bude htio on ce to uciniti u ono vrijeme kada On to odluci..
Operacija je "pitanje" dali bi uspjela,jer bi cijelu glavu morali otvoriti,
,kod koje moze doci do drugih ostecenja,tako da bi mogla vise stetiti nego koristiti.Takve vrste operacije su vrlo rijetke,i to jako malo u svijetu..Ona sada ima 30godina..Ogranicena je s jako puno stvari u zivotu,
jer bas zbog te bolesti,mora da se ustaje 2 sata ranije prije posla,
i dosta drugog..Ali ona to cak i ne vidi ,kaze ima puno gorih bolesti i patnji..
Zato draga figi,uvjek si u mojim mislima,i mojim molitvama..
a od sad ce biti jos vise...Predaj sve u Ruke Bozje..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 11:30 
Odsutan

rebeka napisao:
Draga moja Fihi..mogu samo reci,da se divim tvojoj hrabrosti...
jer znam sta to znaci...

Moja kcerka je sa 21 godinu dobila jednu tesku bolest..Bila je nepoznata u nasoj obitelji,za sve je bio veliki preokret...i kusnja..
Ima u glavi ,pored malog mozga jednu cistu koja raste,nije dokazano da je ona razlog toj bolesti,a nije iskljuceno da ne dolazi od nje...
Pravi dva puta M.R..godisnje,i dok zivi mora ljekove uzimati..
Ona je hrabra kao i ti,ponosna sam na nju..
Neki su mi rekli to je bolest ,grijeha predaka..ja nisam mogla da povjerujem,ali ipak sam pokusala dalje da saznam...gdje ,sam dobila odgovor..da je to cisto medicinski slucaj..
Nas rodjak svecenik,i moj drugi prijatelj svecenik,takodjer tvrde...
da to nema veze s grijesima predaka..
Ona se totalno predala Bozjoj volji,cak nece ni da trazi da se drugi mole za nju..Kaze,ako Bog bude htio on ce to uciniti u ono vrijeme kada On to odluci..
Operacija je "pitanje" dali bi uspjela,jer bi cijelu glavu morali otvoriti,
,kod koje moze doci do drugih ostecenja,tako da bi mogla vise stetiti nego koristiti.Takve vrste operacije su vrlo rijetke,i to jako malo u svijetu..Ona sada ima 30godina..Ogranicena je s jako puno stvari u zivotu,
jer bas zbog te bolesti,mora da se ustaje 2 sata ranije prije posla,
i dosta drugog..Ali ona to cak i ne vidi ,kaze ima puno gorih bolesti i patnji..
Zato draga figi,uvjek si u mojim mislima,i mojim molitvama..
a od sad ce biti jos vise...Predaj sve u Ruke Bozje..

Upoznala sam i ja jednu ženu u bolnici, koja je imala cistu na mozgu, na sreću uspješno operirano, jer joj je bilo pitanje vremena kada će puknuti i dovesti do lošijeg stanja.....
Upoznale smo se u bolnici, zajedno smo bile u sobi, imale smo isti dean operaciju mozga, obje uspješne i bez posljedica...

Ja sam imala do sada 3 operacije mozga, od kojih je jedna bila prilično rizična da me nitko nije htjeo operirati, osim jednog neurokirurga, kojemu velika hvala od srca i nega Bog blagoslovi i da mu mirnu ruku za sve ostale operacije koje ga čekaju....

Molim za njega i za sve doktore da uz Božju asistenciju uspiju pomoći pacijentima :D

Meni do Magnetske ne znaju što će mi dalje raditi....vjerojatno neku operaciju ili neku drugu vrstu terapije ako nađu...

Ali šta je, tu je....
Ne brinem za sve to što će mi se još događati, već mi je teško gledati one koji me vole kako me tužno gledaju.... :cry:

Ja bi htjela da svi shvate da se ne bojim, ma što bilo, da i oni budu ko ja, mirni pored svega... :D

...da se smiju i kad se loše stvari događaju, jer ja sam sretna!!!!!!
I kad plačem, smijem se u sebi, jer znam da će se Bog proslaviti :D

Smijte se samnom u svim situacijama i blagoslivljajte sve oko sebe, sve ljude koje susrećete u životu! :D

Slika

Budite sretni zbog svake sitnice koja vam se događa, osmjehom uljepšaj dan drugima i ne mrgudi lice!

Slika

Molite za one koji su tužni, da se osmijehnu! :D
Slika

Neka vas sve čuva, blagoslivlja, nasmijava, usrećuje naš Isus! :grlim te:

Slika

On nas sve čeka raširenih ruku da nas zagrli!!! Zagrli i ti njega! Vrati se!

Slika

BVB! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 11:48 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Voljena naša Fighterice,

SVI TE JAKO VOLIMO!!!

Ti si naš primjer Junakinje, prave Božje "ratnice",
a opet - znamo da si ipak i ti od krvi i mesa....jedna prekrasna
osjećajna djevojka....

Molit ćemo za tebe, blagoslivljat ćemo sve liječnike,
molit ćemo da se Isus i dalje proslavlja kroz tebe... Molit ćemo i da tvojim najdražima Bog dade snage da ne budu jako tužni
prolazeći zajedno s tobom kroz ovo trenutno teško razdoblje...

Ti si.... posebna... prekrasna.... tako mlada, a tako bogata.... :P :P :P :P :P

Volimo te i uz tebe smo, sestro i prijateljice naša!!!

I ja jedva čekam da te osobno upoznam!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 stu 2007 11:56 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
u mojim si mislima i mojim molitvama.. vjerujem da ti je i pored tvoje velike snage i vjere cesto tesko, ali ti je evo dragi Bog dao snagu svjedocenja i pouzdanja u Njegov sveti plan, dao ti milost da hodis dalje uvijek s Njime, hvaleci ga i slaveci. drago mi je figi da te imamo :grlim te:
blagoslovio te dobri Bog i obilato nagradio za svaku tvoju patnju, svaku tvoju molitvu kojom si ga zazivala i svaku izrecenu rijec ovdje nama. BTB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 25 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]