www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 11 svi 2025 11:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 19 stu 2007 11:35 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
zadnjih mjesec dana mi se dogodi da se probudim usred noci i da kao na kratko vidim nekoga da mi stoji kraj kreveta

Prvi put je to bilo prije mjesec dana kad sam molila krunicu iscjeljenja (obiteljskog stabla) za Elisabeth..tu sam usred noci vidla lice muske osobe sa bradom kraj moga lica, smijeskao mi se..ali skroz blizu mojeg lica..kako sam se prestrasila i brzo pribrala..onda je lice nestalo, kao isceznulo..ili kao da ga je netko povukao...prepala sam se ali sam ubti dalje mirno spavala...

drugi put je bilo...prije 2 tjedna...ne znam kako onda sam isto tako usred noci se probudila i vidla osobu kao svu bijelu..ali ne jasno nego kau u tami kraj kreveta, da se nagnula nda mene, nije bilo svijetlo nego kao da je osoba od vate..ili oblaka, ili magle, tako nekako..i tu sam se prvo prepala, ali onda kao da je jednostavno isceznula, i onda sam mirno spavala dalje...
ja cu to pitati svecenika, no on je sada u indiji, pa da vas pitam sto vi mislite, prvo sam mislila normalno da sanjam...da je to izmedu sna i jave, ali zasto tako jasno lice vidim? I pitam se dali je to od Boga ili od onog drugog?
Gospodine, ako je od onog drugog cuvaj me od utvare! Sa svojom Presvetom Krvlju me poskropi! Isuse, ako je od Tebe onda molim te daj mi znak da znam! hvala Ti na tvojoj Ljubavi, nek sve bude na Tvoju slavu, a mene Isuse samelji u prah, da se vinem na Nebesa na Vjetru Duha Svetoga, lagana, bez tereta svijeta i grijeha! Amen

BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 stu 2007 14:09 
Odsutan

Draga Aleluja,
nemam iskustva s pojavama. Mislim da to nije loše (zlo) jer da jest ne bi mogla tako mirno zaspati... I mislim da zli ne bi dolazio dok ti moliš krunicu... prema tome samo moli... Bog te blagoslovio i čuvao
:grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 stu 2007 22:13 
Odsutan

Svetom vodom poškropi sobu,i neboj se !
Isus je jači od svega i on te čuva to zapamti! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 stu 2007 22:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
toya napisao:
Svetom vodom poškropi sobu,i neboj se !
Isus je jači od svega i on te čuva to zapamti! :grlim te:

..i ti to zapamti ... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 stu 2007 11:39 
Odsutan

nas spasitelj je jaci od svega i sve pobjeduje draga moja :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: misa
PostPostano: 20 stu 2007 12:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Bok Aleluja, ta osoba što ti dolazi u san traži od tebe da platiš svetu misu za nju i da se moliš što ti i radiš. Mrtvim dušama puno i jedino može pomoći sveta misa i molitva.
BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: misa
PostPostano: 20 stu 2007 14:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
utjeha napisao:
Mrtvim dušama puno i jedino može pomoći sveta misa i molitva.
BTB

Prije svega veliki pozdrav dragoj sestri utjehi...samo jedna mala ispravka...ne postoje kod nas vjernika mrtve duše....postoje samo vjerne "pokojne",ali žive duše koje čekaju i trpe u čistilištu da se zadovolji i namiri pravda Božja,te da nakon toga žive vječno u Kraljevstu Božjem... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 stu 2007 10:39 
Odsutan

platila sam zadnji mjesec 10 misa za skoro sve pokojne koje sam znala...i molim za njih...
kad sam pocela moliti krunicu za iscjeljenje elisabethinog obiteljskog stabla, onda sam vidla onog covjeka sa bradom (nije Isus) stariji... on mi se smjeskao...njen otac je pocinio samoubojstvo, e sada ako ja molim za tu osobu...samoubojstva...po katolickom vjerovanju pakao.... mozda zli da me zastrasi...a mozda je i zahvala bila jer se smijeskao...ne znam...

a ova prozirna osoba od oblaka ili magle... nesjecam se da sam posebno molila, mislim ja uvijek molim za pokojne sad ne znam da li sam imala posebne nakane...svaki noc molim da slavim Gospodina i dok spavam...
mozda to ima veze sa tim...ali ova druga osoba se nagnula nad moj krevet... i moram priznati da sam si vise puta onako kriomice zazeljela da jednom vidim mog svetog andela cuvara, ali naravno da me jue previse sram i da to nikada nebi stvarno zazeljela...nedostojne mene...ali mozda se opet tu zli uvukao, jer zna tu zelju koju ja se ne usudim izustiti...
moja razmisljanja...

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: misa
PostPostano: 23 stu 2007 14:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

joakim napisao:
utjeha napisao:
Mrtvim dušama puno i jedino može pomoći sveta misa i molitva.
BTB

Prije svega veliki pozdrav dragoj sestri utjehi...samo jedna mala ispravka...ne postoje kod nas vjernika mrtve duše....postoje samo vjerne "pokojne",ali žive duše koje čekaju i trpe u čistilištu da se zadovolji i namiri pravda Božja,te da nakon toga žive vječno u Kraljevstu Božjem... :grlim te:

Dragi Joakime, puno ti hvala na pozdravu i dobronamjernoj ispravci, pogrešno sam napisala (ljudski faktor i brzina), naravno da su duše besmrtne i one su tu oko nas, ali nam ne mogu reći što žele jer nemaju tijelo, nemaju istu dimenziju, kao da nismo na istoj frenkvenciji i zato ne možemo komunicirati s njima, tako hoće naš svemogući Otac, to je dio Njegovog savršenog plana za spasenje nas zemljana.
BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 stu 2007 14:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

ako ti srce želi vidjeti anđela čuvara možda ti je gospodin dopustio da ga vidiš, ne mislim da je ista lose jer imam iskustva s LOŠIM i nije lako mirno usnuti nakon njega, ni bilo čega što onaj od dolje šalje. Tvoje srce je kucalo Gospodinu, on ti je otvorio sad budi zahvalna. I nemoj da te bude sram, nedostojni jesmo, ali moramo shvatiti da je Isus ljubav, i činimo ga sretnim kad tražimo Njega i njegove podanike. Sam je rekao kucajte i otvorit će vam se, tražite i dat će vam se.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 13 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]