www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 07:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 16 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: samo Tvoja
PostPostano: 08 stu 2007 16:23 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse...jesi li i na mojim vratima? stojiš li i kucaš? pa što mi je, ja ne vidim niti čujem... odavno sam odlutala, izgubila se u buci, galami...i ja sam počela galamiti... gdje si Isuse? gdje je tišina u srcu? koračam svijetom a ne ostavljam trag, oči su mi umorne, teške...jedva gledam...oko mene svakakvi ljudi pa i oni...tvoji, dobre volje...žive, a ja ih samo promatram i na to se svodi moje življenje... brišem suze, da, pustim ih često u samoći...ptica sam koja leti samo do krošnji drveta, ne usudim se poletjeti više, u život... bojim ti se predati a to toliko želim... često Te zovem a nigdje tvoga odgovora...možda i odgovaraš potiho u mojem srcu a meni Tvoji odgovori zvuče prejednostavno pa ih niti ne primjećujem... trebam Te... pod uvjetom i da budem tvoj rob, ali samo da Ti budeš tu... kraj mene, da se više ne osjećam usamljenom... trebam Tvoju ruku da čvrsto drži moju i da me vodi... Isuse... molim te dođi...sada...i ja sam samo tvoje jadno, bijedno stvorenje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 19:26 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Gospodine Isuse Kriste,Ti si bezkrajna ljubav,neizmjerna ljubav,
ne samo onaj koji ljubi,nego sama ljubav.kako da te nje ljubim,
kako da te na stujem,castim i slavim..Ti si sama dobrota,a ja trebam tu dobrotu,po tebi je svako dobro dobro.
Kao sto sve vode potjecu iz mora,tako iz Tebe istjece,dobrota svakog stvorenja."KAD CU BITI POSVE TVOJA,A TI POSVE MOJ."

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: samo Tvoja
PostPostano: 08 stu 2007 19:44 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Tinna napisao:
Isuse...jesi li i na mojim vratima? stojiš li i kucaš? pa što mi je, ja ne vidim niti čujem... odavno sam odlutala, izgubila se u buci, galami...i ja sam počela galamiti... gdje si Isuse? gdje je tišina u srcu? koračam svijetom a ne ostavljam trag, oči su mi umorne, teške...jedva gledam...oko mene svakakvi ljudi pa i oni...tvoji, dobre volje...žive, a ja ih samo promatram i na to se svodi moje življenje... brišem suze, da, pustim ih često u samoći...ptica sam koja leti samo do krošnji drveta, ne usudim se poletjeti više, u život... bojim ti se predati a to toliko želim... često Te zovem a nigdje tvoga odgovora...možda i odgovaraš potiho u mojem srcu a meni Tvoji odgovori zvuče prejednostavno pa ih niti ne primjećujem... trebam Te... pod uvjetom i da budem tvoj rob, ali samo da Ti budeš tu... kraj mene, da se više ne osjećam usamljenom... trebam Tvoju ruku da čvrsto drži moju i da me vodi... Isuse... molim te dođi...sada...i ja sam samo tvoje jadno, bijedno stvorenje...

Dragi prijatelju!

Želio sam ti pisati ovo pismo da ti kažem koliko te volim i brinem se za tebe.
Jučer sam te vidio dok si šetao i smijao se sa svojim prijateljima.
Nadao sam se da ćeš poželjeti i sa mnom tako šetati. Naslikao sam zalaz sunca za završetak tvog dana i šapnuo hladnim brezama da te osvježe.
Čekao sam, nisi me zvao, a ipak ja te i dalje volim!

Kad sam te prošle noći promatrao kako toneš u san, želio sam te zagrliti.
Spustio sam mjesečinu do tvog lica, rasula se po tvojim obrazima kao tisuće suza.
Uza sve to nisi mislio na mene, a ja sam te želio utješiti.
Slijedećeg jutra raspršio sam sjajan izlazak sunca u veličanstveno jutro, sve to za tebe!
Ali ti si se probudio kasno, a zatim odjurio za svojim obvezama, nisi ni pomislio na mene, a kamoli pogledao što sam ti priredio.
Moje nebo je postalo oblačno,
a moje suze pretvorile su se u kišu.

Volim te, zaista te volim!

Pokušao sam ti to reći
u tišini zelene livade i plavog neba.
Vjetar je šaputao moju ljubav kroz drveće i prosuo je u raznim bojama po cvijeću.
Uskliknuo sam prekrasnom vodopadu da sastavi ljubavnu pjesmu za ptice, da bi mogle pjevati.
Htio sam te oduševiti sunčevim zracima i slatkim mirisom prirode.
Htio bih da znaš da je moja ljubav prema tebi dublja od bilo kojeg oceana i značajnija od bilo čega što treba tvoje srce.
Kad bi samo shvatio koliko mi je stalo do tebe i koliko brinem za tebe!

Moj te Otac također pozdravlja.
Želim da ga upoznaš.
On se također brine za tebe.
Očevi su ti jednostavno takvi.
Molim te javi mi se uskoro.
Nije važno koliko će vremena proći.

Ja ću te čekati, jer te volim!

Tvoj prijatelj Isus

Vrh
Citiraj  
 Naslov: samo tvoja
PostPostano: 08 stu 2007 21:20 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Tinna je napisala
Citat:

Tina probaj od sada ne biti samo ti vec VI, ti i Isus. Stoj s Nim na vratima i kucaj, s Njim gledaj, s Njim slusaj, s Njim lutaj, s Njim se gubi, s Njim galami, s Njim suze brisi, s Njim leti, s Njim samuj, s Njim zeli, s Njim se predaji, s Nim ZIVI, s Njim BUDI. Znaci od danas ti vise ne stojis nego STOJITE, ne ides nego IDETE, ne gledas nego GLEDATE , ne slusas nego SLUSAMO; GUBIMO SE; SAMUJEMO;RADUJEMO, LETIMO, ZELIMO, PREDAJEMO, Z I V I M O....... DISI s Njim inna, On je tu samo ceka, da Ga zovnes. Probaj, uvjeri se. Evo ja ti pisem ovo zajedno s Njim, zar ne vidis. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 22:30 
Odsutan

Jovane, BTB..predivno! Hvala Isusu i hvala tebi.. :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 08 stu 2007 22:39 
Odsutan

Tinna :grlim te:

Jovane, stvarno je divan ovaj tekst! :D

viking, sigurna sam da si u pravu sto se tice ovoga Vi, vidim da se savrseno nadovezuje na Jovanov tekst. ali moram priznati da je i meni jos uvijek tesko posvjestiti si to da nastupamo skupa. ma skoro uvijek, a pogotovo kad sam u nekoj potrebi, osjecam se samo kao Ja. a koliko bi bilo ljepse da nije tako... :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 stu 2007 22:03 
Odsutan

meni dode nekad, sve cesce, da se moram sklupcati u svom ionako malenom krevetu, da kraj mene legne moj prijatelj Isus. cak mu i dio popluna ostavim...
bacim osmijeh na lice, i legnem polako u san...
a o tome, da ne pricam, kud god idem On je samnom.. Gdje god pogledam vidim Njega...
osjecam Ga..
On zivi kraj mene i u meni!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 10:43 
Odsutan

Navečer kad stanem s Isusom kažem mu da sjedne na moj krevet da malo popričamo. Uvijek mi u glavu dolazi slika kako se ja naslonim na njegovo rame ili klečim i glavu mu naslonim na koljena i plačem, plačem, plačem.... I znam da je On tu i da me pogladi po glavi i kaže : sve će biti u redu...
Isuse hvala ti što me ljubiš ovakvu grešnu, što si svoj sveti pogled bacio na nedostojnog stvora, pomozi mi da moje srce shvati samo malo one ljubavi kojom me ljubiš....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 10:53 
Odsutan

Anchi, prekrasno.. :grlim te:

I ja Ga želim tako snažno moći osjetiti i misliti na Njega u svakom trenutku..

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 stu 2007 15:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Jovane, hvala ti na tekstu, prekrasan je... ma hvala svima

Vrh
Citiraj