www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 01:10

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 14 lis 2007 15:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Veliko je vrijeme milosrda, meni se cini da Bog izlijeva rijeke mislosrda iz svog srca na zemlju. Majka vec 25 godina u Medjugorju govori svijetu...najvece cudo u povijesti spasenja... Dali su to znakovi da Gospodin dolazi.

Gospodin je sv. Faustini Kowalskoj rekao da je ona tu da pripremi svijet za Njegov dolazak. Da ce prije nego sto dode kao sudac doci kao Milosrde! Po nekim znakovima cini se Kraljevstvo Bozje blizu.

Znam kao katolik treba uvijek biti spreman na Gospodina jer se ne zna kada ce pokucati svakom osobno. U biti se za vjernika nista ne mijenja jer je vjerniku svaka sekunda dragocjena, u svakoj sekundi ce pokusati spasiti cim vise dusa oko sebe, no mislim da Gospodin posebno nas u ovome vremenu milosrda salje.

No da eto sada idemo gresnicima i govorimo o tome da je Kraljvstvo Bozje stvarno blizu da se pokaju, kako je to Ivan Krstitelj radio, ja mislim da bi i nas zatvorili u tamnicu (ludnicu)...
Gospodinova VOlja ce se ostvariti jer nitko ne moze protiv Njega...Mislim da je nasa velika obaveza dovesti Gospodinu cim vise dusa i da sa svom energijom i dusom trebamo raditi na tome.
Nase vrijeme je predragocjeno, odgovarat ce mo za svaku sekundu.

Sto vi mislite o tome?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lis 2007 21:47 
Odsutan

Apsolutno se slažem.Ja stalno govorim svojim prijateljima kako Bog postoji,da se pokaju,no oni i dalje hule,žive nemoralno i nije ih briga.Treba strpljenja.Vjeruj mi što više duša želiš spasiti to če ti izgledati sve više nemoguće jer su ljudi takvi ali treba pomalo,korak po korak.Ja svaki dan molim u 3 sata krunicu Božanskom milosrđu i preporučam je svakom da je moli.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2007 09:36 
Odsutan

Mislim takoder da treba covjek biti jako oprezan da se osobi govori ispunjen Duhom Svetim a ne zato jer se bojimo za tu osobu ili iz oholosti..koliko sam puta tako u nekom zaru da spasim dusu samu ju dalje otjerala od Boga jer nisam govorila u Duhu nego od sebe.

Tako da osjecam kad vidim da neka osoba koja mi je jako draga grijesi jako i nece se pokajati, osjecam strah za nju..a onda moram non stop si prizivato u sjecanje da je Bog svemoguci i milosrdan i da On obracuje Duse a ne ja...
Tako da nisam uvijek sigurna da li je dobro da nekome nesto kazem ili da samo sutim i blagoslovljivam ga u sebi

Mislim da osoba koju Bog i dotakne da ce sama doci pitati...
Ali ipak imam osjcaj Kraljevstvo nebesko je blizu... i zelim to svima reci i upozotriti ih..samo znam da to ne bi bilo od Boga...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2007 10:03 
Odsutan

ljudima terba najavljivati Istinu a na ljudima je dali ce primiti Duh sveti sa Isusom u svoje zivote.
Gospa je u svojim porukama koje odasilje cijelom svijetu rekla da je to zadnje njezino ukazanje na zemlji, da ce sve poci iz Međugorjwa prvi znak pa onda konacni svrsetak ovoga svijeta borba dobra i zla. svećanik kojem je dato da objavi tajne iz međugorja ima oko sesdeset godina, po tome cemo i mi biti svjedoci unistenja svijeta, ali se prvo treba desiti dosta stvari najavljenih u Bibliji a tako i progon nas Kršćana

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2007 13:32 
Odsutan

dali biste vi eksplicitno nekome rekli da se blizi Kraljvstvo Njegovo i da je vrlo blizu... ja imam iskustvo da oni koji ne vjeruju ili cak kod vjernika koji su aktivni katolici... kada im to kazem samo se sablaznjavaju i ne zele to slusati... i smiju se ironicno..tako da nista ne govorim vise jer ih to navodi na grijeh..ali opet mislim da se to mora govoriti... ali je i pitanje to..mislim mozda Gospodin mene nije jednostavno izabrao da po meni nekog obrati..valjda postoje osobe koje su tu da se mole za obracenje a druge osobe on salje da nagovjestaju Njega..jer dosada kada nekome hocu pribliziti Krista samo negativne reakcije...
Dali je to krscanska obaveza da nagovjestamo Krista i rijecima? Ne bojim se sada toga da cu biti ismijana nego da udaljim neku osobu jos dalje od Krista jer ne cinim volju Bozju, jer On meni nije dao da navjestam njega rijecima..razumijete?

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 lis 2007 13:34 
Odsutan

[quote="zuki_1"]Apsolutno se slažem.Ja stalno govorim svojim prijateljima kako Bog postoji,da se pokaju,no oni i dalje hule,žive nemoralno i nije ih briga.Treba strpljenja.Vjeruj mi što više duša želiš spasiti to če ti izgledati sve više nemoguće jer su ljudi takvi ali treba pomalo,korak po korak.Ja svaki dan molim u 3 sata krunicu Božanskom milosrđu i preporučam je svakom da je moli.[/quote]

ej zuki...i ja molim..kada imam vremena onda i krizni put ili brigitine molitve...

ja cu danas moliti za obracenje gresnika u tri..ko hoce sa mnom?

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]