www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 svi 2025 18:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 71 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 10 tra 2006 20:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi prijatelji,ma zamislite što pronađoh na jednoj stranici.Ma molim vas pogledajte odgovore ovih malih anđela od 4-8 godinica,na koji način oni govore o ljubavi i što ona za njih znači!!!!!Ma mi se trebamo dragi moji u mnogo čemu ugledati na djecu-pa i nije ona Isusova rečena uzalud-pustite dječicu k meni...budite kao djeca......

ŠTO JE LJUBAV?
odgovori djece između 4 i 7 godina

Kad vas netko voli, izgovara vaše ime drugačijim načinom. Znate da je vaše ime u njegovim ustima na sigurnom. (4)

Ljubav je to što te nasmije kada si umoran. (4)

Ljubav je kada moja mama pripremi kavu za tatu a prije nego mu je da je proba da se uvjeri da je dobra. (7)

Ljubav je to što je s vama u sobi kroz Božić kad prestanete otvarati darove i slušate. (5)

Kada želite naučiti bolje voljeti, počnite od nekoga, koga ne podnosite. (6)

Postoje dvije vrste ljubavi: naša i Božja. Ali Bog voli na oba načina. (4)

Kada se dvoje voli, ostaju skupa i kada postanu mala bakica i mali djedica. Iako se poznaju tako dobro. (5)

Moja mama voli tatu, zato mu ostavlja najbolji komadić iz pileta.
(5)

Ljubav je kad mama vidi tatu oznojenog i smrdljivog a svejedno misli da je ljepši nego Robert Redford. (7

Ljubav je kada ti tvoje štene poliže lice, iako si ga ostavila cijeli dan samo. (4)

Ljubav je kad mama vidi tatu na zahodu i ne misli da je to odvratno. (6)

Stvarno nebiste trebali govoriti nekome Volim te, ako ne mislite ozbiljno, ali ako mislite radije to govorite često. Ljudi zaboravljaju. (7)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2006 21:43 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Da se nadovezem na pitanje sto je ljubav?Tj. evo primjera sta ljubav nije... :D

Ljubav

Ako osjecas da ti srce brze zakuca kad sretnes neku osobu ,
to nije ljubav...
to je osjecajnocst...
Ako te je osoba "osvojila" svojim sarmom,
i ako se ocaran/a prepustis,
to nije ljubav... to je
slabost...
Ako se , uzbudjen/a divis njezinoj/njegovoj ljepoti
i promatras ju/ga uzivajuci,
ako smatras da on/a ima duha
i trazis uzitak u razgovoru s njom/im,
to nije ljubav... to je
divljenje...
Ako pod svaku cijenu zelis dobiti pogled,
poljubac, zagrljaj,
to nije ljubav... to je
zudnja...

:evil:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2006 21:49 
Odsutan

Ecola,znate što dragi moji?Ljubav je to kada ja dođem kući s nekog posla i odma tražim-TT, ljubav je...kada sam u kafiću a žuri mi se doma na-TT, ljubav je...kada sam na tekmi ili igram nogomet-a misli mi vrludaju o -TT, ljubav je...kada s klapom svojom igram belu i jedva čekam da dođem na- TT, ljubav je kada upalim komp i u favoritu kliknem na-TT,ljubav je kada počnem čitati svakoga od vas ponaosobno,a srce mi treperi od radosti na-TT,ljubav je kada mi stigne mail ili PP puna osjećajnosti i dragosti sa- TT,ljubav je kada mi nekoga nema jedan dan i brinem s e što je s njo(i)m da ih nema na-TT,ljubav je kada vidim koliko vaše iskrene molitve na chatu imaju snagu i plodova,ljubav je kada vidim koliko se svaki od vas trudi na svaki svoj specifičan način spoznavati i upoznavati našu vjeru,nastojojati ljubiti Boga i brata svoga na-TT,ljubav je kada vidim raznorazne nickove iza kojih s e kriju plemeniti i dragi vjeronosci Radosne vijesti,ljubav je kada i pogriješim,a vi mi to ne uzmete za zlo-ljubav je doista velika i silna-ljubav to ste svi vi-i zaista ne može se ljubiti Boga koga ne vidiš,ako ne ljubiš brata koga vidiš na našem najboljem portalu na svijetu-TEBE TRAŽIM!!!Eco,ljubav...ah ta ljubav...baš je slatka i draga i kada je ponekad teška!Sve vas voli i ljubi vaš brat u Kristu! :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2006 22:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

A ja mislila da sam ovisna! :P
Hvala ti Joakime, sada znam da je to samo ljubav!
Bas sam radosna!

p.s.ak me sef ulovi da sam previse na TT, jel bu i to ljubav? :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2006 22:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Meni je najljepša i najpotresnija izjava djeteta o ljubavi:

Ljubav je kad je Isus na križu mogao izreći čarobne riječi da siđe sa križa, a nije ih rekao.

:mrgreen:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 tra 2006 22:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Inače o bračnim drugovima koji se žrtvuju jedno za drugog.....

Žena je godinama iz ljubavi prema mužu njemu davala mekani dio kruha koji je njoj bio draži, a sebi uzimala koricu jer je htjela nešto lijepo učiniti za svog supruga.
Međutim nakon mnogo godina braka bilo joj je dosta i rekla je: "Ovaj put ću sebi uzeti mekani dio kruha, a ti jedi koricu, tako da i ja malo uživam."
A suprug se zaprepašteno nasmijao:" Zar si se ti godinama za mene žrtvovala dajući mi mekani dio kruha?"
Na njen odgovor DA on joj odgovori:" Vidiš, a meni je čitav život draži dio kruha bila korica, ali sam se dragovoljno odricao korice kako bi ti mogla uživati u ukusnijem dijelu kruha..."

Ah divna je ta slijepa ljubav...
:P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 tra 2006 10:54 
Odsutan
Admin

Podijelio: 17 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
joakim napisao:
Ecola,znate što dragi moji?Ljubav je to kada ja dođem kući s nekog posla i odma tražim-TT, ljubav je...kada sam u kafiću a žuri mi se doma na-TT, ljubav je...kada sam na tekmi ili igram nogomet-a misli mi vrludaju o -TT, ljubav je...kada s klapom svojom igram belu i jedva čekam da dođem na- TT, ljubav je kada upalim komp i u favoritu kliknem na-TT,ljubav je kada počnem čitati svakoga od vas ponaosobno,a srce mi treperi od radosti na-TT,ljubav je kada mi stigne mail ili PP puna osjećajnosti i dragosti sa- TT,ljubav je kada mi nekoga nema jedan dan i brinem s e što je s njo(i)m da ih nema na-TT,ljubav je kada vidim koliko vaše iskrene molitve na chatu imaju snagu i plodova,ljubav je kada vidim koliko se svaki od vas trudi na svaki svoj specifičan način spoznavati i upoznavati našu vjeru,nastojojati ljubiti Boga i brata svoga na-TT,ljubav je kada vidim raznorazne nickove iza kojih s e kriju plemeniti i dragi vjeronosci Radosne vijesti,ljubav je kada i pogriješim,a vi mi to ne uzmete za zlo-ljubav je doista velika i silna-ljubav to ste svi vi-i zaista ne može se ljubiti Boga koga ne vidiš,ako ne ljubiš brata koga vidiš na našem najboljem portalu na svijetu-TEBE TRAŽIM!!!Eco,ljubav...ah ta ljubav...baš je slatka i draga i kada je ponekad teška!Sve vas voli i ljubi vaš brat u Kristu! :arrow: :arrow: :arrow:

Joakime, natjerah mi suze na oći. Svaki komentar je suvišan. Bog te blagoslovio.

Sve vas voli i ljubi Vjeko

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 tra 2006 11:44 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Joakime lijepo je bilo iscitavat tvoje rijeci,
Mir s tobom

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 tra 2006 13:36 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Joakime,neka ti svakog životnog trenutka Ljubav kojom te On blagoslivlja ,blista u srcu i svjetli onima koji Ga nisu još upoznali ,a Gospodin ih stavlja na tvoj put!

Btbl :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 tra 2006 20:34 
Odsutan

svoja_Tvoja napisao:
Joakime,neka ti svakog životnog trenutka Ljubav kojom te On blagoslivlja ,blista u srcu i svjetli onima koji Ga nisu još upoznali ,a Gospodin ih stavlja na tvoj put!

Btbl :arrow:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 71 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]