www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 svi 2025 04:38

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: GOSPINA PORUKA
PostPostano: 25 pro 2007 21:28 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Poruka, 25. prosinca 2007. preko Marije Pavlović Luneti
“Draga djeco! S velikom radošću vam nosim Kralja mira da vas on blagoslovi svojim blagoslovom. Vi mu se poklonite i dajte vremena Stvoritelju za kojim žudi vaše srce. Ne zaboravite da ste prolaznici na ovoj zemlji i da vam stvari mogu dati male radosti, a preko moga Sina vam je poklonjen život vječni. Zato sam s vama da vas povedem prema onome za čim žudi vaše srce. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka 25 Prosinca 2007 preko Jakova Čole ( 14 sati i 28 minuta)
Gospa je došla sa malim Isusom u naručju i dala slijedeću poruku:
"Draga djeco! Danas vas na poseban način pozivam na otvaranje prema Bogu i neka svako vaše srce postane mjesto Isusovog rođenja. Dječice, sve ovo vrijeme koje mi Bog dopušta da budem s vama želim vas voditi do radosti vašeg života. Dječice, jedina istinska radost vašeg života je Bog. Zato draga djeco, ne tražite radost u ovozemaljskim stvarima već otvorite vaša srca i prihvatite Boga. Sve dječice prolazi, jedino Bog ostaje u vašem srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 pro 2007 23:16 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
speranza napisao:
Poruka, 25. prosinca 2007. preko Marije Pavlović Luneti
“Draga djeco! S velikom radošću vam nosim Kralja mira da vas on blagoslovi svojim blagoslovom. Vi mu se poklonite i dajte vremena Stvoritelju za kojim žudi vaše srce. Ne zaboravite da ste prolaznici na ovoj zemlji i da vam stvari mogu dati male radosti, a preko moga Sina vam je poklonjen život vječni. Zato sam s vama da vas povedem prema onome za čim žudi vaše srce. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Poruka 25 Prosinca 2007 preko Jakova Čole ( 14 sati i 28 minuta)
Gospa je došla sa malim Isusom u naručju i dala slijedeću poruku:
"Draga djeco! Danas vas na poseban način pozivam na otvaranje prema Bogu i neka svako vaše srce postane mjesto Isusovog rođenja. Dječice, sve ovo vrijeme koje mi Bog dopušta da budem s vama želim vas voditi do radosti vašeg života. Dječice, jedina istinska radost vašeg života je Bog. Zato draga djeco, ne tražite radost u ovozemaljskim stvarima već otvorite vaša srca i prihvatite Boga. Sve dječice prolazi, jedino Bog ostaje u vašem srcu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."

Hvala Ti Majko naša, što si me danas tako jako prigrlila sebi da su mi suze od radosti u potocima tekle!!! :twisted:

Vječna ti Hvala i Slava Marijo, Majko naša :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 pro 2007 07:41 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Dirnula me jako Gospina poruka...kao i uvijek...Gospa uvijek dotiče naša srca...i želi da stignemo Njoj i Njezinom Sinu...

Hvala Ti Majčice naša...
ZDRAVO DJEVO...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 pro 2007 12:43 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O Mrijo Majko nasa,pomozi i nauci nas ZAHVALJIVATI ZA SVE MILOSTI...
Sa Neba,neka nas blagoslovi nasa Nebeska Marija i Kraljica Mira,
nasu dusu neka ispuni..Ljuvavlju prema Isusu,i svakom bratu i sestri,
i da svakim danom ,da ljubav bude veca i veca,tako ce i radost..
postati veca, a vjera cvrsca i jaca...
Neka nade sve nas dodje blagoslov nase ..Kraljice Mira..i Gospe Medjugorske...da se obratimo,i da mijenjamo sve oko nas..

"DENEN DIE GOTT LIEBEN DIENT ALLES ZUM BESTEN"
AVE MARIA GRATIA PLENA :DOMINUS TEKUM,BENEDICTA TU IN MULIERIBUS ,ET BENEDIKTUS FRUCTUS VENTRIS TUI JESUS QUI IN NORBIS CONFIRMAT SPEM,SACTA MARIA,MATER DEI,ORA PRO NOBIS PECCATORIBUS,NUNC ET IN HORA MORTIS NOSTARE..AMEN..

Vrh
Citiraj  
 Naslov: gospina poruka
PostPostano: 11 sij 2008 13:36 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Evo ako koga interesira i zadnja Gospina poruka po Vasuli Rid`en.

Dana 7. siječnja 2008. Vassula piše:

Dragi prijatelji „PRAVOG ŽIVOTA U BOGU“

Jutros, od 3.10 h do 4 h Gospa me je držala budnom da bi mi dala poruku za sve nas. Gospa je rekla da je Krist Gospodin napadan više nego ikada do sada. Govorila mi je od 3.30 do 4 h. Nije tražila da ustanem i odmah sve zapišem pa sam se brinula hoću li sve zapamtiti, ali mi je rekla da će me ona podsjetiti kad budem zapisivala kako bi se ta poruka objavila. Evo o čemu je Gospa govorila:

Prvi dio poruke odnosio se na mene osobno, a ostalo za javnost. Prvi dio je bilo ponovno ohrabrivanje i utjeha. Gospa mi je rekla da je ona uvijek kraj mene, osobito u ovim teškim vremenima kad Sotona riga svoj bijes na mene i cijeli svijet. Bog je uvijek tako blizu i ljubi me i da Nebo nije slijepo na teškoće i trpljenja kroz koja prolazim, ali Bogu su potrebne takve pokore i žrtve; zatim da je Bog vjeran svojoj Riječi i da joj je drago zbog mojeg postojanog moljenja krunice... A onda je rekla: „Budite sabrani u svojim molitvama...“

Drugi dio poruke je slijedeći:

Veoma smo blizu događajima koji su pretkazani i s kojima će se čovječanstvo suočiti i da su pred našim vratima; događaji koje je svijet navukao na sebe svojom grješnošću, sebičnošću, nedostatkom ljubavi, događaji koji su posljedica ljudskog odbijanja Božje Riječi, čovjekova pljuvanja, licemjerja i bezboštva. Zemlja je u opasnosti i gorjet će. Božja srdžba više se ne može zadržavati i past će na ljude zbog toga što čovjek odbija prekinuti s grijehom. Božje milosrđe je sve ove godine privlačilo duše što god je više bilo moguće, pružajući svoju ruku da ih spasi, ali samo malo je onih koji su to shvatili i slušali. Vrijeme Božjeg milosrđa ne će još dugo trajati i dolazi vrijeme kad će svi biti iskušavati, a zemlja će izbaciti rijeke ognja i ljudi ovoga svijeta shvatit će svoju nevrijednost i svoju bespomoćnost bez Boga u svojim srcima. Bog je čvrst i istinit u svojoj Riječi. Dolazi vrijeme kad će Božje kućanstvo biti iskušavano i oni koji odbiju njegovo milosrđe okusit će Božji oganj.
Vassula: Pitala sam za ljude Crkve koji su nas progonili i bili slijepi za ovo Božje djelo milosrđa.
Gospa je rekla da će i oni proći kroz ono što zaslužuju.

Gospa je nastavila govoriti o žrtvi. Tražila je da svakoga podsjetim da Bog, naš Stvoritelj, traži od nas da se više posvetimo Njemu i kako biti obraćen nije dovoljno bez žrtve i postojane molitve; te ukoliko neki čovjek kaže da se obratio i našao Boga kroz „Pravi život u Bogu“ ti se ljudi moraju više žrtvovati i prinijeti žrtvu kao djelo zadovoljštine. Postoje mnogi načini da bi Bogu pokazali svoju ljubav i velikodušnost; te da nitko ne može reći „mi smo narod koji živi pravim životom u Bogu“ bez prikazivanja požrtvovne ljubavi; da oni koji istinski ljube Boga, oni su blagoslovljeni i ne moraju se bojati u teškim danima koji dolaze. Naša Presveta Majka je rekla da oni koji ustraju u poteškoćama, oni su blagoslovljeni; te kako je zadovoljna sa svećenicima koji sudjeluju i promiču ova djela Božja (kao što je „Pravi život u Bogu“ i koji su otvoreni Duhu Svetomu) i da ostanu vjerni jer primaju posebne milosti od Duha Božjega te kroz Njega postaju snažniji u Gospodinu i u Njegovima planovima spasenja. Krist Gospodin im podjeljuje svoj mir.

Svi koji služe i prikazuju se kao žrtve, sud koji dolazi s ognjem, ne će biti toliko jak za njih, jer će ti ljudi u svojemu duhu iskusiti poziv Božji koji ih je podigao u život.

Mnogi su otpali, ali mnogi će biti podignuti. Mnogi su propustili držati Riječ Božju čvrsto u svojemu srcu i pogazili su Riječ koja im je dana, ne samo kroz poruke „Pravog života u Bogu“ nego i Riječ danu im u Svetom pismu.

Zatim je Gospa rekla: „Vassula, koji god tebe osuđuju i njih će Bog oštro suditi. Nastavi gledati naprijed primajući Riječ Božju u svoje uho i budi sretna, dijete moje, tvoja te Majka nikad ne će napustiti.“

(Tada me Presveta Majka podsjetila na viđenje koje sam imala kad sam bila mala, a u kojemu sam vidjela svoje duhovno vjenčanje s Kristom Gospodinom i kako me je radosno prihvatila s osmijehom popravljajući moju vjenčanicu te uređujući moju kosu, kako bih što ljepše izgledala za njezina Sina Isusa Krista.)

„Govori bez straha i ne boj se onih koji ti se protive. Gospodin i ja te blagoslivljamo i dajemo ti mir i ljubav.“

To je sve. Molim vas meditirajte o ovome i pažljivo ovo čitajte.

U Kristu,

Vassula

Prevela s engleskog Marija Dragica Vukić
E-mail: m-d.cro@inet.hr

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 14:08 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Hodajte u svjetlu vjere.

Ovo su vremena u kojima moja djeca trpe veliku opasnost da se udalje od prave vjere.
Šire se zablude, koje se i slušaju i slijede; propagiraju se i šire osobito po tisku, pa čak i vjerskom.
Kolika je danas potreba tiska koji će širiti istinu vjere u svoj svojoj jasnoći i cjelovitosti!
Zato treba bdjeti, moliti i ostati snažan i vjeran autentičnom Učiteljstvu Crkve.
Zbog toga vas pozivam da slušate nauk Pape i da molite Vjerovanje kao očitovanje vaše katoličke vjere, te da razmišljate o cijelom očitovanju vjere koju je sastavio moj ljubljeni sin, sada već ovdje gore, Papa Pavao VI.
Ostanite u pravoj vjeri, ljubljeni sinovi svoje nebeske Majke, koja je svima model kako treba vjerovati, čuvati, ljubiti i živjeti Božju Riječ.

15. kolovoza 1984. Svetkovina Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo
poruka Don Gobbiju: iz knjige "Svećenicima, mojim predragim sinovima"

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 23:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Nadovezala bih se samo na ovu poruku preko Vassulle koju je napisao viking.: NJENO VJENČANJE S ISUSOM...HE???ŠTO JE OVO??!!??

Da li je Vassula priznata od strane crkvenih otaca,isl.?
nisam imala priliku je vidjeti uživo,jednom samo video isječak i čitala sam na netu nešto o njoj i njene poruke.
Moram priznati da me jako odbija ,nešto mi na njoj nije s Bogom.....
Rado bi se uvjerila ili razuvjerila u svoj osjećaj o njoj ,pa bi ako netko zna ili ima više materijala o njoj da proštudiram,mislim na video ili dvd i sl..
brrrr...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 23:38 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
maranatha napisao:
Nadovezala bih se samo na ovu poruku preko Vassulle koju je napisao viking.: NJENO VJENČANJE S ISUSOM...HE???ŠTO JE OVO??!!??

Da li je Vassula priznata od strane crkvenih otaca,isl.?
nisam imala priliku je vidjeti uživo,jednom samo video isječak i čitala sam na netu nešto o njoj i njene poruke.
Moram priznati da me jako odbija ,nešto mi na njoj nije s Bogom.....
Rado bi se uvjerila ili razuvjerila u svoj osjećaj o njoj ,pa bi ako netko zna ili ima više materijala o njoj da proštudiram,mislim na video ili dvd i sl..
brrrr...

Pisalo se o njoj dosta na forumu, postoje podvojena mišljenja oko Vassule, evo ti link:

http://www.tebe-trazim.com/forum/viewto ... 78&start=0

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 sij 2008 00:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 4 zahvala
Hvala ti Luki,BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 sij 2008 20:07 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Poruka, 25. siječnja 2008.
“Draga djeco! S korizmenim vremenom vi se približavate vremenu milosti. Vaše srce je kao uzorana zemlja i spremno je primiti plod koji će izrasti u dobro. Vi ste dječice slobodni izabrati dobro ili zlo. Zato vas pozivam: molite i postite. Posadite radost i plod radosti u vašim srcima će rasti za vaše dobro i drugi će ga vidjeti i primiti preko vašeg života. Odrecite se grijeha i odaberite život vječni. Ja sam s vama i zagovaram za vas pred mojim Sinom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 43 post(ov)a ]  Idi na stranu 1, 2, 3, 4, 5  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]