www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 22:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 200 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 11 sij 2011 23:47 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
slažem se mislim da sotona ne može imati moći kao Bog jedino je Bog svemoguć možda nas jednostavno Bog Upozorava.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2011 12:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Evo, Sotona nastavlja sa svojim "znakovima":

http://www.net.hr/planet-x/page/2011/02/01/0027006.html

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2011 14:59 
Odsutan

ova snimka je preČUDNA..

sve i da je snimka prava a ne montirana..nemoguče je da je to Božje djelo....

sklona sam mišljenju Ante katolika...sotona i zablude..samo kako to razumno objaniti sa aspekta duhovnosti?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2011 15:39 
Odsutan

Ma mene je dugo vremena zanimao ovaj fenomen, i nakon proučavanja istog, došao sam do slijedećeg uvjerenja:

Ti "vanzemaljci" a zapravo pali anđeli ili demoni će se stvarno pojavit, obznanit svijetu da su ga oni "posadili", da su sve religije jednake i da treba uspostavit novu jedistvenu religiju, a pošto će činit velika čudesa kao što je Sv. Ivan opisao u Otrivenju, velika većina ljudi će im povjerovat i kad ovi postave svog predstavnika na zemlji Antikrista koji će tvrdit da je reinkarnirani Krist poslan iz svemira, Sveta Misa će bit ukinuta a nova crkva će bit osnovana u Jeruzalemu kao crkva kršćana, židova i muslimana a zapravo će to bit sotonina crkva! Onaj koji se tome suprotstavi biće optužen da ruši mir koji je Antikrist uspostavio i biće eliminiran. To će prema knizi Otrkivenja biti veći progoni od onih koje su prvi kršćani podnijeli! Tako da će ostat šaka ljudi koja će branit pravoga i jedinoga Boga, i ti isti će jedni preživit kaznu koju će Bog poslat radi toga što je cijelo čovječanstvo povjerovalo laži.

Eto, ja mislim da je ovo približno istinito objašnjenje fenomena NLO o kojem se skoro svaki dan može nešto pročitati u medijima što je također planski i smišljeno jer se ljude priprema na njihov pojavak koji je sve bliži!
Ovo vjerovatno vama svima zvuči ludo, ali po meni nije daleko od istine...sve u svemu, bili živi pa vidili. :b41:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 vel 2011 17:24 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Ova snimka je vjerojatno lažnjak kao i najveći broj takvih što se mogu naći na netu.Zar nitko nije pomislio da to uopće ne moraju biti vanzemaljske letjelice nego naše zemaljske.Još je Hitler eksperimentirao sa antigravitacijskim motorima na letjelicama.Nakon drugog svjetskog rata tko zna u čijim su rukama završili svi ti nacrti i prototipovi i tko zna što sve znanstvenici rade u tajnosti.Evo prije koji dan je javljeno da su britanski znanstvenici izumili umjetni benzin, a ako je to i istina vjerovatno su imali formulu za takvo nešto godinama prije, samo što se nešto takvo nije smjelo obznaniti, jer što bi onda naftna industrija radila sa svom tom prirodnom naftom.Sve se nažalost vrti oko novca...Kažu da je još onda genijalac Tesla otkrio kako dobiti neograničene količine energije koja bi za sve bila besplatna pa su ga zato i ubili.Zna se da je američka vojska u posjedu tehnologije koja će nama biti dostupna tek za 20 godina...
A možda vanzemaljci i postoje uzevši u obzir ogroman broj galaksija i sunčevih sustava, možda su dobroćudni i žele nam dobro, možda su svjesniji Božje ruke u stvaranju svega, možda su duhovniji nego mi, a možda ih uopće nema...Tko zna???

P.S.

Kako se zove svemirski moljac?

Vanzemoljac :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2011 14:20 
Odsutan

ANTE KATOLIK napisao:
Ma mene je dugo vremena zanimao ovaj fenomen, i nakon proučavanja istog, došao sam do slijedećeg uvjerenja:

Ti "vanzemaljci" a zapravo pali anđeli ili demoni će se stvarno pojavit, obznanit svijetu da su ga oni "posadili", da su sve religije jednake i da treba uspostavit novu jedistvenu religiju, a pošto će činit velika čudesa kao što je Sv. Ivan opisao u Otrivenju, velika većina ljudi će im povjerovat i kad ovi postave svog predstavnika na zemlji Antikrista koji će tvrdit da je reinkarnirani Krist poslan iz svemira, Sveta Misa će bit ukinuta a nova crkva će bit osnovana u Jeruzalemu kao crkva kršćana, židova i muslimana a zapravo će to bit sotonina crkva! Onaj koji se tome suprotstavi biće optužen da ruši mir koji je Antikrist uspostavio i biće eliminiran. To će prema knizi Otrkivenja biti veći progoni od onih koje su prvi kršćani podnijeli! Tako da će ostat šaka ljudi koja će branit pravoga i jedinoga Boga, i ti isti će jedni preživit kaznu koju će Bog poslat radi toga što je cijelo čovječanstvo povjerovalo laži.

Eto, ja mislim da je ovo približno istinito objašnjenje fenomena NLO o kojem se skoro svaki dan može nešto pročitati u medijima što je također planski i smišljeno jer se ljude priprema na njihov pojavak koji je sve bliži!
Ovo vjerovatno vama svima zvuči ludo, ali po meni nije daleko od istine...sve u svemu, bili živi pa vidili. :b41:

ljepo objašnjeno :b112: to je stvarno i moguće da će tako biti

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2011 16:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
"Nije moje kraljevstvo od ovoga svijeta " 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2011 20:21 
Odsutan

Podijelio: 60 zahvala
Zahvaljeno je: 14 zahvala
"Sotoni je dana velika vlast, pa čak i na elementima prirode. Ove vremenske katastrofe nisu djelo Božje nego djelo Sotonino"(piše Ante Katolik, u ranijem postu)
Možemo li se osvrnuti?
-Australija: ustaljena je praksa u mnogim župama već niz godina sv. Misu za Dan Gospodnji održati subotom navečer, ne nedjeljom. Znam prijatelja koji je to potvrdio: 4 godine uzastopce je Misa subotom navečer, da bi nedjelja bila puku i župnicima slobodna za obilazak prijatelja i rodbine...? Pa...sad imaju prilike da toj rodbini i pomognu, zar ne?...Ako im je išta imovine ostalo čitavo nakon poplana i ovih divljačkih vjetrova - ciklona.
Amerika: pratite li vremenske nepogode? A gdje su protestanti u većini? Ako usporedite to s nepogodama, kakav je zaključak?
Portugal: Lane je izglasao onaj "pederski" zakon, a sad se snebivaju otkuda toliki snijeg.
Erupcija vulkana u Europi...gdje, zašto? Po cijelom svijetu baš ono što Isus reče "Ali ne plašite se, sve to mora da se dogodi"!
Sve ove nepogode...to BOG DOPUŠTA!
Pa ako Ante tvrdi da je to sotonsko maslo, neka mu bude, ali svakako je on ucijepljeno u Božji PLAN! Ništa se ne događa bez Božjeg dopuštenja, zar ne?
.
NLO-i? Baš me briga za njih, ali...potpisujem sva pitanja koja postavlja Ines:
"Pitam se za koga je Gospodin stvorio svemir, beskonačno velik. Za koga? Za nas? Ne bi li nam bila dovoljna naša Zemljica. Svemir, od Boga stvoren, s razlogom, jer Gospodin ništa ne radi bez razloga. Sve ima svoju svrhu i svoj smisao. Ali mi to još ne možemo dokučiti. - i to je to!"
.
Pretpostavimo da je Bog doista još negdje u svemiru stvorio razumna bića (to je mogao, a i zbog čega će Mu tolike galaksije?).
Postoji li (hipotetska) mogućnost da se igdje drugdje u svemiru ubija "najinteligentnija" rasa na planetu - međusobno? Misljenja sam da NE.
To bi tim zamišljenim "vanzemaljcima" bilo ne samo van zakona prirode već i van mogućnosti poimanja(van razuma).
Razmislimo, nije li ČOVJEČANSTVO, ovo, palo istočnim grijehom, u svojevrsnoj KA-RAN-TE-NI...?!
Pa ako hipotetska bića i postoje, sigurno nas mogu i vidjeti, pratiti, a što imaju vidjeti? Oni od nas moraju bježati kao od samoga vraga!
.
Trojedini Bog shvaća blaženstvo uronjenosti u samoga sebe, pa slijedom toga odlučuje stvoriti još i druga bića širom svemira...da svi imaju šansu vratiti Mu se i biti uz Njega u vječnosti.
I tko bi to Bogu mogao zabraniti?
.
Babilon, onako figurativno nije li to cijli planet Zemlja, možda i naš rub galaksije koji bi za 400-500 godina trebao ući u svemirski oblak vodika? (Beren, kao sf-ovac si sigurno čuo za to?)
Anđeo s mačem stoji da se čovjek ne vrati više u raj? Skoro da i nema potrebe, zar ne?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 vel 2011 22:12 
Odsutan

Zdrave, pa sotona uvijek djeluje po Božjem dopuštenju, to je valjda svima jasno osim sotoni koji je valjda umislio da je bog. Što je više grijeha i otpadništva to je Sotoni dana moć od Boga jer Bog i pomoću kazni pokušava vratit čovjeka pameti.

Prema nekim objavama, postoji mnogo čovječanstva u svemiru i sva služe Bogu osim našega, međutim uvjeren sam da je ovaj NLO fenomen sotonina prevara. Evo jedan od dokaza nek ti bude taj što mnogo spiritista komunicira s tim "vanzemaljcima" a znamo svi ko vodi te spiritiste...kako čovječanstvo sve više propada u poganstvo, tako sve više ti NLO-i manifestiraju, jer bez našeg grijeha oni ništa mogu.

evo par filmića: http://www.youtube.com/watch?v=MtV5tEPu ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=Kn-FcQl7 ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=eLt_nghD ... re=related

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 vel 2011 16:26 
Odsutan

http://www.tldm.org/directives/d45.htm

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 200 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]