www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 14:44

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 136 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 28 stu 2011 11:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
ANTE KATOLIK napisao:
prorokujem da će za 50 godina kongregacija napisat egzegezu o ovom mom misteriju. a dotad te pozdravljam! :mrgreen: :D :D :D

Nisi li prorokovao da će smak svijeta sljedeće godine? :b101:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 stu 2011 11:47 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
hrvren napisao:
ANTE KATOLIK napisao:
prorokujem da će za 50 godina kongregacija napisat egzegezu o ovom mom misteriju. a dotad te pozdravljam! :mrgreen: :D :D :D

Nisi li prorokovao da će smak svijeta sljedeće godine? :b101:

nisam. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 pro 2011 09:07 
Odsutan

http://www.thewarningsecondcoming.com/p ... nd-coming/

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 08:52 
Odsutan

koliko ja znam pravoslavci vjeruju da je hula na Duha Svetoga kad neko nešto kaže protiv Duha Svetoga i oni vjeruju da se to nikada nikome neće oprostiti.A mi katolici vjerujemo da hula na Duha Svetoga znači kad neko ne vjeruje u Božje milosrđe.Vassula je pravoslavka pa to njeno učenje o tome što je hula na Duha Svetoga ne vrijedi za nas katolike jer mi vjerujemo da će se oprostiti sve i da neko pohuli na Duha Svetoga na način kako to opisuje Vassula,ako dotični ode na ispovijed ili se savršeno pokaje.Dok pravoslavci,gdje i Vassula spada vjeruju da se to nikome neće oprostiti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:05 
Odsutan

Ma nemoj ti momče dijelit nas i pravoslavne, imamo mi isto vjerovanje, a to što jedan katolik tumači ovako a jedan pravoslavac onako je Bogu nebitno.
Hula protiv Duha otvrdnjuje srce čovjekovo jer se Duh udaljava od čovjeka koji huli na njega!
A hula nije samo reći: Duše Sveti j**** ti mater, nego je hula napad ili omalovažavanje plodova Duha Svetoga i ljubavi kao takve jer je Duh Sveti - ljubav.
Čovjek kojem je otvrdnulo srce i koji hodi bez Duha Svetoga je u velikoj opasnosti da propadne za vječnost jer on bez Duha ne može spoznati svoj grijeh kojega Duh rasvijetljuje. On dalje hodi u svojoj oholosti i sotona ga posinjuje i u isto vrijeme uvjerava da je ostao vjeran vjeri, vjeran vjerskom propisu. Međutim, mrtav je Duhu. Takvog čovjeka može samo Bog spasiti direktnom intervencijom da se ovaj pokaje bar u trenutku smrti!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:19 
Odsutan

ANTE KATOLIK napisao:
Ma nemoj ti momče dijelit nas i pravoslavne, imamo mi isto vjerovanje, a to što jedan katolik tumači ovako a jedan pravoslavac onako je Bogu nebitno...

koliko su mene učili svi koji su katolici trebaju vjerovati kako nas Katolička crkva uči a ne neka druga crkva.Jedan od darova Duha Svetoga je poslušnost Crkvi a ona se očituje slušanjem što Katolička crkva uči i govori,ne neka druga crkva.Ja slušam ono što mi Papa i Katolička crkva govori.

Pustinjski su oci govorili da duhovnik može i ne mora biti nadahnut Duhom Svetim kad nešto govori dok onaj koji posluša uvijek je nadahnut Duhom Svetim jer je poslušnost od Duha Svetoga

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:24 
Odsutan

Ovo što sam ti napisao je katolički ispravno a ako imaš sumnji pošalji pismo Vatikanu da odnesu ovaj moj prethodni post na forezniku i da ga ispitaju u laboratoriju. Kad stignu rezutati nazad, javi, da znam šta i kako da postupam. :mrgreen:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:32 
Odsutan

ANTE KATOLIK napisao:
Ovo što sam ti napisao je katolički ispravno a ako imaš sumnji pošalji pismo Vatikanu da odnesu ovaj moj prethodni post na forezniku i da ga ispitaju u laboratoriju. Kad stignu rezutati nazad, javi, da znam šta i kako da postupam. :mrgreen:

napisao si ti i da treba slušati Vassulu a da su kardinali masoni.No ne bi želio da misliš da te osuđujem zbog toga,to je tvoja stvar kao što su moji grijesi i moji propusti moja stvar i svako će zbog svoga odgovarati pred Bogom

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:39 
Odsutan

Treba Boga slušati. I Crkvu i Papu. I mater i oca i ženu.
Ali prvenstveno Boga. 8)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 pro 2011 09:43 
Odsutan

ANTE KATOLIK napisao:
Treba Boga slušati. I Crkvu i Papu. I mater i oca i ženu.
Ali prvenstveno Boga. 8)

tako je.A Bog nam prvenstveno govori preko Pape i Crkve.Sjeti se Faustine Kowalske kad joj se Isus ukazao i rekao joj da nešto učini a duhovnik(ili ispovjednik,više se ne sjećam) joj je rekao da to ne učini.Bila je na kušnji koga da posluša,Isusa koji joj se ukazao ili svećenika.I na kraju je ipak poslušala svećenika a Isus je zbog toga pohvalio i rekao joj je da je to bila kušnja

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 136 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]