www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 23:28

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 12 zahvala
Zahvaljeno je: 62 zahvala
Mogao si samo ovaj zadnji dio ponoviti. :wink:
Nisam oženjen, nemam djecu tak da nisam imao takvo iskustvo. Svako nek odluči šta će njegova djeca gledati ili da li će uopće gledati TV. Al ja ne mislim da će sad netko postati iskvaren jer je gledao neki crtić. I nisu valjda svi crtići puni masonskih i sotonističkih simbola.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:46 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
johnny 5 napisao:
Nisam oženjen, nemam djecu tak da nisam imao takvo iskustvo. Svako nek odluči šta će njegova djeca gledati ili da li će uopće gledati TV. Al ja ne mislim da će sad netko postati iskvaren jer je gledao neki crtić. I nisu valjda svi crtići puni masonskih i sotonističkih simbola.

ne mora bit, istina
i nisu valjda svi, istina

dica gledaju crtiće

tinjeđeri slušaju metal, vaki naki, heavy ....

i tako.. to je sve dobro i lipo za njih :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:49 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
johnny 5 napisao:
IVT napisao:

Pogledaj ovo, i malo razmisli (nije baš tako benigno):

http://galaksija.info/forum/viewtopic.p ... 38&start=0

I šta ovo pokazuje, po meni ništa, šta je čudno sa obeliskom u Maksimiru, ja kraj njega nisam ništa čudno osjetio???
Opet pretjerivanje.

Baš...nisi uvjeljiv...mislim da provociraš.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:51 
Odsutan

IVT napisao:
Baš...nisi uvjeljiv...mislim da provociraš.

Ozbiljno ti kažem ja tu ne vidim ništa čudno sa obeliskom u Maksimiru i ovim drugim stvarima. Pa sve da i je to masonski simbol, u čemu je problem???
Mislim na tom forumu se lik iščuđava s npr. zmijom na jezuitskom trgu, Da stvarno čudno zmija, ruža - čudno, Kaptol kip Marije s 4 anđela- on napiše pozlaćena Semiramis. Pa to je ono šta je sumnjivo što se tip iščuđava nad svim i svačim.

Zadnja izmjena: johnny 5; 20 lip 2010 11:58; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 11:56 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
nije primarno stvar u "gledanju kao gledanju"..koje ipak naravno treba reducirati

nego, stavr je u sadržaju..svijet je prepun zloga, ugl zakamufliranoga..

djeca se ni ne rode, a već se odvajaju od majki..u EU u nekim državama na posao se majka ima vratiti nakon npr 3mj...

dite u jaslice, vrtić...kasnije škola...roditelji vječito po poslovima, dodatnim poslovima..treba račune platit, tenesice i gormite kupit...

..to je naša realnost..plaćamo danak...

žalosna je istina da su dica više nego ikad (bar na ovaj strani Zemlje) prepuštena sama sebim, zlome, tv-u, raznim devijacijama, prodavanju magle....

više nego ikad - obitelj se ruši..temelji se rasipaju..

ja samo kažem, ne želim sudjelovati u svemu tome još i u svojoj kući -dodavanjem gormita i sličnih..ima daleko normalnijih stavri tj normalnih, jer ono mi nije normalno..taman da nisam vjernik, nije mi normalno...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 12:05 
Odsutan

Djeca su svugdje izložena zlu, a ne samo ovdje ako misliš na Europu. I zla je bilo i prije TV-a, ako ti želiš da tvoja djeca ne gledaju TV tvoja je odluka.
Ali budi svjesna da su npr. djeca u Africi suočena isto tako sa zlom, npr. djeca ratnici tamo djeca od 8,9,10 godina dobe Kalašnjikov u ruke i ratuju. U latinskoj Americi djeca ili rade u nekim tvornicama a neka su prepuštena cesti, pa mogu završiti u drogi, kriminalu, itd.
U Indiji ti je dječja prostitucija normalna stvar. Ja samo ne volim one priče danas je sve iskvareno ovo,ono.
Ti si spominjala svoje djedove i bake. E pa u njihovo vrijeme je bila najveća klaonica u svjetskoj povijesti pod nazivom 2.svjetski rat, a kod nas je bilo itekako žestoko. Pa mi nitko ne mora prodavati priče kako je nekad sve bilo super.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 12:07 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
johnny 5 napisao:
Djeca su svugdje izložena zlu, a ne samo ovdje ako misliš na Europu. I zla je bilo i prije TV-a, ako ti želiš da tvoja djeca ne gledaju TV tvoja je odluka.
Ali budi svjesna da su npr. djeca u Africi suočena isto tako sa zlom, npr. djeca ratnici tamo djeca od 8,9,10 godina dobe Kalašnjikov u ruke i ratuju. U latinskoj Americi djeca ili rade u nekim tvornicama a neka su prepuštena cesti, pa mogu završiti u drogi, kriminalu, itd.
U Indiji ti je dječja prostitucija normalna stvar. Ja samo ne volim one priče danas je sve iskvareno ovo,ono.
Ti si spominjala svoje djedove i bake. E pa u njihovo vrijeme je bila najveća klaonica u svjetskoj povijesti pod nazivom 2.svjetski rat, a kod nas je bilo itekako žestoko. Pa mi nitko ne mora prodavati priče kako je nekad sve bilo super.

Al ga ti lupaš ko otvoren prozor.Di samo nađe usporedbe..Jel se pitaš jeli to sa simbolima sve slučajno,
I ako nije,zašto nije??

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 12:09 
Odsutan

Samuel napisao:
Al ga ti lupaš ko otvoren prozor.Di samo nađe usporedbe..Jel se pitaš jeli to sa simbolima sve slučajno,
I ako nije,zašto nije??

Moraš me precizinije pitati ako hoćeš odgovor. Ne znam na šta misliš na crtiće ili na arhitekturu po Hrvatskoj???

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 12:11 
Odsutan

johnny 5 napisao:

Baš sam htijeo da ponovno sve prebacim da se vidi...
Ali dobro ,kad budeš imao dicu,vijerujem da ćeš biti puno oprezniji a i vidjet ćeš mnoge stvari iz prvih redova ili iz prve ruke.I vijerujem da češ dva puta promislit kad budeš svom malom Johniyu upalio Skeletora.
Ovako dok medo igra u tuđem dvorištu,sve se može podnijeti i nije tako strašno....
Ja osobno imam sa takvim crtičima iskustva preko dijece,i nemožemi nitko reči da ne utijeće na njih,namoraju biti ubojice,ali strahove imaju u što se uvijerih!!! :wink: :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 lip 2010 12:11 
Odsutan

johnny 5 napisao:
Samuel napisao:
I ako nije,zašto nije??

Moraš me precizinije pitati ako hoćeš odgovor. Ne znam na šta misliš na crtiće ili na arhitekturu po Hrvatskoj???

Sa simbolima!!!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 234 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 24  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]