www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 17:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 323 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 10:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ma Nasmiješeni, kvaka ti je u tome da je ženama zanimljivije nešto drugo od onoga što je nama zanimljivo. Ženama ti je najbitnije maženje i paženje jer su osjećajnije.
Za naći zajednički jezik :lol: treba dosta strpljenja, kao i u svemu ostalome.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 30 lis 2008 12:24 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

"Kad ljudska osobnost ne želi ništa drugo poznavati nego sebe, ona se raspada, dopušta provalu niskih prirodnih nagona te i sama svodi na takve nagone" Nikolaj Berdajev, Smisao povijesti.

E pa ljudi moji teologija tijela Ivana Pavla II upravo unosi dostojantvo u spolne čine, unosi Božji smisao kako čovjen ne bi sam sebe dokrajčio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 13:01 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Nasmijesen napisao:
Uh, ja sam sa pitanjem o francuskom poljupcu htio povezati neke stvari dosad, nije mi bila namjera svesti ga u kontekst prije braka. Iako da se razumijemo, znam da nije pametan potez (fr.), i da je teze zauzdat se nakon njega nego prije njega. Sta cu, govorim iz iskustva. :oops:

No da nebi skrenuli u ispraznija pisanja zadrzimo se na bitnom (temi).
Dakle, francuski poljubac u braku, zelja za mazenjem, poljupci u tijelo. To moze dovest i do jednog vida oralnog seksa.
Sto imate reci o tome?
,
Nasmiješeni , vidim da se vračaš na isto i mislim najiskrenije da to nebi trebao raspravljati na Forumu TT.
Pričati ovdje o oralnom seksu o kojekakvim nasladama treba imati makar minimum digniteta . Ova tema se je spustila na jako nisku razinu. Ako su vam potrebni odgovori na ta pitanja onda TO PITAJTE VAŠEG DUŠOBRIŽNIKA. Ovaj forum prate i djeca i ozbiljne osobe ne zaboravite to! Ako ste opet toliko isfrustrirani sexom onda imate materijala na internetu ali neka to ne bude ovdje!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 13:09 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

speranza napisao:
Nasmijesen napisao:
Dakle, francuski poljubac u braku, zelja za mazenjem, poljupci u tijelo. To moze dovest i do jednog vida oralnog seksa.
Sto imate reci o tome?
,
Nasmiješeni , vidim da se vračaš na isto i mislim najiskrenije da to nebi trebao raspravljati na Forumu TT.
Pričati ovdje o oralnom seksu o kojekakvim nasladama treba imati makar minimum digniteta . Ova tema se je spustila na jako nisku razinu. Ako su vam potrebni odgovori na ta pitanja onda TO PITAJTE VAŠEG DUŠOBRIŽNIKA. Ovaj forum prate i djeca i ozbiljne osobe ne zaboravite to! Ako ste opet toliko isfrustrirani sexom onda imate materijala na internetu ali neka to ne bude ovdje!!!!

Pa uskoro će biti i ovdje odgovori na teologiju TIJELA.... dakle nasmiješeni pita za tijelo. Mislim da ćemo kroz raspravu i podignuti dignitet spolnom odnosu. Stay tuned speranza... 8)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 13:17 
Odsutan

Vitar s Dinare napisao:
speranza napisao:
Nasmijesen napisao:
Sto imate reci o tome?
,

Pa uskoro će biti i ovdje odgovori na teologiju TIJELA.... dakle nasmiješeni pita za tijelo. Mislim da ćemo kroz raspravu i podignuti dignitet spolnom odnosu. Stay tuned speranza... 8)

Tu se više ne priča o dignitetu tijela nego o erotici.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 13:37 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ako mi dopustite,na ovom forumu ima jedna tema u kojoj smo dotakli se spolnosti i u braku i u predbraku,pa ukoliko netko želi,može pogledati...

http://www.tebe-trazim.com/forum/viewto ... t&start=75

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 14:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

speranza napisao:
Vitar s Dinare napisao:
speranza napisao:
Nasmijesen napisao:
Sto imate reci o tome?
,

Tu se više ne priča o dignitetu tijela nego o erotici.

Ako je Ivan Pavao II mogao dati odgovore na pitanja spolnosti, erotike i sl. Onda smo i mi dužni saznati što više i to dragocjeno znanje prenjeti na druge. Današnjim generacijama ne vrijedi "To je grijeh i ne pitaj dalje". Takvi samo mlade guraju u još veće probleme...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 15:33 
Odsutan

[quote="Vitar s Dinare
Ako je Ivan Pavao II mogao dati odgovore na pitanja spolnosti, erotike i sl. Onda smo i mi dužni saznati što više i to dragocjeno znanje prenjeti na druge. Današnjim generacijama ne vrijedi "To je grijeh i ne pitaj dalje". Takvi samo mlade guraju u još veće probleme...[/quote]

Da, Ivan Pavao II je pričao ali sa velikim dignitetom citirajući stalno sveto pismo i rekao je da nam Krist mora biti model u bračnom životu a vi pričate tj vas nekoliko o oralnom sexu o pipkanju žene da bi ju se zadovoljilo. Vidi se da na o za istinu.orumi imamo diplomirane sexuologe koji objašnjavaju kako zadovoljiti ženu. Proćitajte Joakima koji se služi doličnim riječnikom jednog katolika a ne nekih gore navedenih komentara . I sa fakultetom se može ostati teška sirovina! Danas se sve zna još u osnovnoj školi pa nebi rekla da se mladi guraju u probleme ako se pazi na govor i traži da se nejde u krajnost . Danas se malo tko još srami ili zacrveni, Nema više zabranjenog voća pa prema tome ne čudite se da svijet otišao naopako a zmija stari neprijatelj koji je prevario Evu i dan danas na podmukao način prodaje laž za istinu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 15:53 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Pitajte moju baku za mišljenje o ovome pitanju!!!!....prvo neće uopće znati što znaći oralno....ako joj to poćnem objašnjavat...burno bi to prekinula(garantirano)..uništio bih joj sljedečih nekoliko dana...dok to nebi zaboravila!!....Zašto je Bog blagoslovio njezino petero djece(sa svime što je potrebno za normalan život)???? :idea: :arrow: ..neznam...vi procjenite!!!
Što mi s ovom liberalnom pričom radimo?? :idea: :arrow: ..mislim da samo navlačimo grjehe na našu djecu!!
Nek mi oproste oni koji ovo smatraju sirovim i nedorečenim objašnjenjem za ovu temu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 21:16 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
neznam zasto se sad radi problem oko te rasprave... pa tome i sluzi forum... da se razjasne neke stvari koje se predstavljaju u svijetu pod normalno "fino upakirano"... ja otkako sam procitao knjigu Prava ljubav bas sam se zainteresirao za ovu temu... i zanimljivo mi je bilo citati zasto je nesto grijeh... a ne samo to je grijeh i tocka... mislim da je jako bitno mladima dobro objasniti zasto je to grijeh kako bi i nama bilo lakse... pogotovo vama koji se sve i svasta prosli... ne razmisljamo mi isto sad kao i vi koji ste to prosli pa mi vasa razmisljanja puno pomazu i zanimljiva su mi...

eto toliko :lol: :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 323 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 33  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]