www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 19 lip 2025 12:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 396 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: Joga
PostPostano: 15 ruj 2014 12:53 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 18 zahvala
naggar napisao:
to je uvreda..ako misliš na mene imam samo 125 :D

..a Toma Akvinski bio je još teži od mene...

..još imam lufta .. :a1490: :b101:

Aha, dakle, tu je caka. Furas se na Sv. Tomu Akvinskog. Otuda dakle inspiracija za sve one silne duboke misli s kojima nas svakodnevno obdarujes :D

A nista, ja sam te bratski upozorio i prekorio na grijeh, a ti brate kako god zelis. :)

GoranM napisao:
Ni musko ako nema bar sto, rekli bi stari :D

A sto je infarkt prema vjecnom prokletstvu usljed predavanja okultnim silama i prikrivenim zamkama zloga :shock: :twisted:

Nevjerovatno je da se ljudi boje joge, a ne vide vlastiti nezdrav stil zivota. Mislim, nisam ja neki ljubitelj joge ali mislim da je svaka fizicka aktivnost bolja od neaktivnosti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 13:34 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
kratko i jasno:

1. joga je glupost
2. naggar je dokazani heretik

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 14:17 
Odsutan

Pia napisao:
naggar je dokazani heretik

Nemoj tako. Zar ne vidis da se covjek skoro svetac(bar sto se kilaze tice) :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 15:39 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Pia napisao:
kratko i jasno:

što se mješaš u muške razgovore ...silo nečista 8)

1. joga je glupost
2. naggar je dokazani heretik
ja bih još dodao ..debeli heretik
3. Pia je Rospia.. :a1407:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 16:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Ga-bri-el napisao:
Nevjerovatno je da se ljudi boje joge, a ne vide vlastiti nezdrav stil zivota. Mislim, nisam ja neki ljubitelj joge ali mislim da je svaka fizicka aktivnost bolja od neaktivnosti.

Pa kad ih isprepadase "autoriteti" :roll:

Na zalost izmedju plasenja babarogama s jedne strane i prodavanja magle sa druge kako da neki novajlija donese informiranu odluku? Umjesto da se bave realnim dobicima, gubicima, rizicima i potrebama (svaki oblik vjezbanja nosi sa sobom svoje rizike od povreda, bolji je za neke potrebe, losiji od drugih aktivnosti za druge... pa onda u jogi ima svega i svacega i treba odabrati sto se zeli i odgovara, ali i sto ne radi nestrucne gluposti...) bave se sa obije strane pricama koje su u nekoj sferi isproiciranih ideja upitne veze sa stvarnim zivotom.

No ipak je tu veci problem onih koji prodaju maglu sa jogicke strane (jer u pretjeranom entuzijazmu mogu ljude ostetiti, nekada i zdravstveno) od onih koji plase babarogama (jer izbjegavajuci jogu nece im se nista posebno lose desiti).

Ona prava steta kod potonjih nije po pitanju joge specificno vec posljedice tog nekog opcenitog protestanoidnog stava gdje ponekad sotona pocinje iskakati iz pasteta do mjere da osoba, karikiram, ima strahove od odlaska na javni wc jer je mozda tu netko nesto ureko i ne napusta kucu bez posvecene soli i vodice. Vidio takve slucajeve (karikiranje na stranu) i cini mi se da moze dosta poremetiti svakodnevni zivot kada se razviju toliki strahovi od svega i svacega da se oko sebe stalno traze simboli, znakovi, natruhe bilo cega sto bi moglo imat neko zlo u sebi. Pa se za svakog travara sumnja da mozda nesto baja, za svaku bizuteriju sumnjive boje ili sa nekim privjeskom u obliku sunca da je neka magija i slicne paranoje.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 18:04 
Odsutan

Ga-bri-el napisao:
naggar napisao:

..yoga nije samo fizička aktivnosti..
..yoger se obraćaju ...svom duhovnom guru...Yoger ..
...koji je desna ruka Svjetlonoši... :a1407: .

..a ti Gabriel ako misliš da je fizička aktivnosti...garancija mršavosit...varaš se...

..ja imam 54.g.i 125 kg..na 178 cm...do 45.godine..sam bio malo preko sto kila cca.....
..igrao košarku svaki dan..s dečkima koji mi mogu biti..djeca..
..gradio kuću.istovarao kamione s gnojivom::
..pa sam istovario za 10 g.jedno 30.000.. tona...onako ko hobi...

..toliko fizičke aktivnosti da ti možeš samo o tome sanjati.. :a1407:

..ali imam " siromašan gen" to su geni iz obitelji koje nisu živjele gospodskim životom..
..pa genetika skuplja hranu za rezervu..u aktivnom špeku...tako da ništa se na baca..
.. :a1490: :b101:

..a volio bih imati ispod stotke.. :twisted:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 18:13 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 19 zahvala
Gabriele, ti si totalno bezveze. Kako ne kuzis da je postoje apsolutno superiorni ljudi: naime, takvi ljudi su uvijek u pravu, sve znaju, imaju samo njima znana "ucenja", ali ipak su apsolutno pametniji od drugih ljudi. K tomu su i najbolji sportasi, u najboljoj formi, u najboljim godinama (uvijek), prosli su sve u zivotu, imaju iskustvo kakvo nitko na svijetu nema pa, prema tome, imaju i pravo uvijek citirati sami sebe i samo i uvijek sebe. Jednostavno, cuda prirode, najviseg stupnja razvoja, koji mi obicno smrtnici ne mozemo dosegnuti :roll:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 19:55 
Odsutan

RosPio :a1407:

dosta mlaćenje slame.. :a1430:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 19:57 
Odsutan

Podijelio: 5 zahvala
Zahvaljeno je: 68 zahvala
Mislim da ste malo/puno pretjerali sa čovjekom i njegovim kilama. Dok ih god on nosi i hrani se sam, to je njegova stvar, i ne daj Bože da ga takvi hrane, pokopali bi ga živog, i bolje je uvijek biti debel nego debil, kile se skinu, ali debilizam uvijek buja i jako je opasan pa ga čak ni sveta joga (ma koji vrag to bio) ne sklanja!! A ovdje neki jogeri ako se žele baviti jogom neka se bave, oni kojima je tijelo kult božanstva nek im bude, njihova osobna stvar. Ali čovjeku tu strat zbog kila, e to je jadno i đaba vam te joge koju toliko zagovarate kad vam je propuh u glavi!!
I sam imam viška kila i šta bi se sad trebao opravdavati nekom jogeru i narcisoidnom tipu, koji upiranjem prstom u tuđi trbuh želi reći kako je on štangasti maneken da ne kažem Neven Ciganović!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 15 ruj 2014 20:07 
Odsutan

naggar napisao:
..yoga nije samo fizička aktivnosti..
..yoger se obraćaju ...svom duhovnom guru...Yoger ..
...koji je desna ruka Svjetlonoši... .

Ako je joga desna ruka, prezderavanje mu je sigurno lijeva. Znam par ljudi koji rade jogu i, za razliku od tebe, ne briju da ce sutra bit sudnji dan ni da su oni bogomdani, a svi drugi u mraku neznanja.

naggar napisao:
..a ti Gabriel ako misliš da je fizička aktivnosti...garancija mršavosit...varaš se...

..ja imam 54.g.i 125 kg..na 178 cm...do 45.godine..sam bio malo preko sto kila cca.....
..igrao košarku svaki dan..s dečkima koji mi mogu biti..djeca..
..gradio kuću.istovarao kamione s gnojivom::
..pa sam istovario za 10 g.jedno 30.000.. tona...onako ko hobi...

..toliko fizičke aktivnosti da ti možeš samo o tome sanjati.

Super. A koliko si kila hrane dnevno pojeo?? :D

Ok, ajmo sad zaozbiljno... Ti si covjece u velikoj opasnosti. Ta masa na tu visinu plus te godine, to je brate ozbiljno i da sam na tvom mjestu, vec bi sutra prestao jesti nakon 6 navecer, a preksutra bih smanjio dorucak i rucak za 2/3, veceru skroz izbacio i poceo trcati svakodnevno. To tvoje nije obicna debljina nego totalna pretilost. Ovisan si o prejedanju kao sto je alkoholicar ili narkoman o opijatu. Dzabe ti je sva ta fizicka aktivnost koju si naveo kad si totalno neumjeren u jelu. Ti moras skinut minimum 50 kg ako zelis dozivjet 60tu.

Zavjetuj se, posti, moli Boga da ti da snage da uspijes.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 396 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 40  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]