www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 lip 2025 23:49

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 323 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 22:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
BiTLorD napisao:
neznam zasto se sad radi problem oko te rasprave... pa tome i sluzi forum... da se razjasne neke stvari koje se predstavljaju u svijetu pod normalno "fino upakirano"... ja otkako sam procitao knjigu Prava ljubav bas sam se zainteresirao za ovu temu... i zanimljivo mi je bilo citati zasto je nesto grijeh... a ne samo to je grijeh i tocka... mislim da je jako bitno mladima dobro objasniti zasto je to grijeh kako bi i nama bilo lakse... pogotovo vama koji se sve i svasta prosli... ne razmisljamo mi isto sad kao i vi koji ste to prosli pa mi vasa razmisljanja puno pomazu i zanimljiva su mi...

eto toliko :lol: :lol:

To je to. Slažem se u potpunosti. Treba raspravljati. Uskoro... :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lis 2008 22:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
..pročitaj knjigu "Iz tame u svjelost" Marino Restrepo
..pa ćeš spoznati sav svoj jad..
--------------------------------------

Bog je svjetlost i tame u njemu nema nikakve!
14.08.2008 I 19:55

Snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja, ozdravljenja!

Marino Restrepo

o svome životu u tami grijeha, o susretu s Isusom, obraćenju i poslanju svjedoči:

Slika

Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 19:02 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
frtljica napisao:
nisam citala sve do kraja..ali osvrt tamo negdje na 6-7 stranicu..
Omg,omg- vi na katolickom forumu raspravljate o oralnom sexu? :roll: :roll:

BiTLorD napisao:
neznam zasto se sad radi problem oko te rasprave... pa tome i sluzi forum... da se razjasne neke stvari koje se predstavljaju u svijetu pod normalno "fino upakirano"...

Draga Frtljica i Lordek raspravljamo u ovoj temi da se suzbije krivovjerje.
Nemožemo dopustiti da se na našem forumu nešto što je sablazan grijeh "prodaje" pod sasvim normalnu stvar,pod isprikom u braku iz ljubavi i za ljubav sve je dozvoljeno.

2 Pt 2,1-2 Bilo je u narodu i lažnih proroka, kao što će i među vama biti lažnih učitelja, onih koji će prokrijumčariti pogubna krivovjerja, zanijekati Gospodina koji ih otkupi, i navući na se brzu propast. I mnogi će se povesti za njihovim razvratnostima. Zbog njih će se kuditi put istine.

2 Pt 2,18 Naklapajući naduvene ispraznosti, požudama putenim, razvratnostima mame one što netom odbjegoše od onih koji žive u zabludi.

Kleofa napisao:
Meni je Fran zapravo nejasan. Mislim da je u svome upisu zloupotrijebio Božju riječ da bi prikriveno sudio drugima, a Božja je riječ sišla na svijet da bi se svijet po njoj spasio..

Brat Kleofa ovdje nitko nikome ne sudi ni prikriveno ni javno,niti itko ima nešto protiv nekog osobno ali problem je taj da se krivovjerje mora suzbiti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 19:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
dragi Fran... zato sam i rekao da je ovo pravo mjesto da se to sve lijepo objasni... i shvatio sam da je oralni spolni odnos grijeh iako pa nisam bas uvrstavao do sada kao pod grijeh... ako se naravno u braku dogada i vidim da sam u krivu... i zato bi trebali lijepo to razjasniti a ne da me netko pita:

Kaj mislis zasto se oralni sex ne dopusta?

a ja:

Pa zato sto je tak Crkva rekla :roll: :roll:

taj odgovor nije ni priblizno dobar za nekog tko ne zivi sakramentalno...

na to sam mislio... zato je dobro da se sve razjasni kako spada... da i meni bude lakse nekome drugome pomoci i objasniti na pravi nacin... posljedice i to... kaj ja znam :lol: :lol: ... valjda ste me "skuzili" hehe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 19:19 
Odsutan

Zahvaljeno je: 72 zahvala
BiTLorD napisao:
dragi Fran... zato sam i rekao da je ovo pravo mjesto da se to sve lijepo objasni... i shvatio sam da je oralni spolni odnos grijeh iako pa nisam bas uvrstavao do sada kao pod grijeh... ako se naravno u braku dogada i vidim da sam u krivu... i zato bi trebali lijepo to razjasniti a ne da me netko pita:

Kaj mislis zasto se oralni sex ne dopusta?

a ja:

Pa zato sto je tak Crkva rekla :roll: :roll:

taj odgovor nije ni priblizno dobar za nekog tko ne zivi sakramentalno...

na to sam mislio... zato je dobro da se sve razjasni kako spada... da i meni bude lakse nekome drugome pomoci i objasniti na pravi nacin... posljedice i to... kaj ja znam :lol: :lol: ... valjda ste me "skuzili" hehe

Lordek :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 19:29 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Spolnost je vrelo radosti i zadovoljstva: Sam Stvoritelj je odredio da u tom posvemašnjem uzajamnom fizičkom darivanju supružnici osjećaju užitak i zadovoljstvo tijela i duha. Supružnici, dakle, ne čine ništa zlo tražeći taj užitak i uživajući u njemu. KKC...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 21:03 
Odsutan

AJMEEEE!!! Šta ste ispisalii... čitam vas redovno šta pišete i moram priznat da je previše suvišnih komentara na ovoj temi i ja bi da moderatori ili izbrišu suvišne postove, da preurede i preoblikuju pitanja i odgovore :shock: :shock: :shock: :shock:

Moderatori gdje ste?
Nisam htjela reagirati nakon par postova, al ovo je previše!!!
Pitam se što ćete postići neumjesnim pitanjima i izjavama na ovoj temi, koja je "Teologija tijela", a i na na autora teme imam prigovor, jer je pokrenuo temu za koju nije napravio uvod kako treba, a onda se još upustio u neke rasprave, koje veze nemaju s onim što bi trebalo o istoj reći!

Vitre ja ti se ispričavam, ali kad budeš u prilici postavi ta pitanja ako misliš da je zaista potrebno toliko teoretiziranja! :shock:
ali po meni su neke stvari definitivno suvišne i glupe!!!!

Isprika svima, ali ja ostajem pri svome. Žao mi je što se ovako govori o nekim bitnim temama :twisted:
Razočarana sam, najblaže rečeno!!!! :twisted:

Bog neka nas sve prosvijetli i da ne tražimo izgovore i opravdanja za svoje grijehe i želje za pretjerivanjam...

Ostajte u miru :wink:

Zadnja izmjena: fighterica; 31 lis 2008 21:05; ukupno mijenjano 1 put/a.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 21:03 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

BiTLorD napisao:
Vitar s Dinare napisao:
To je to. Slažem se u potpunosti. Treba raspravljati. Uskoro... :wink:

joj samo se nadam da to nece biti kao na tv-u... onak najave nesto mjesec dana prije.. pa onda svaki dan... "uskoro samo na **** TV" hihi

Uskoro...od utorka...starta....serijal... :wink:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 21:07 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

fighterica napisao:
AJMEEEE!!! Šta ste ispisalii... čitam vas redovno šta pišete i moram priznat da je previše suvišnih komentara na ovoj temi i ja bi da moderatori ili izbrišu suvišne postove, da preurede i preoblikuju pitanja i odgovore :shock: :shock: :shock: :shock:

Moderatori gdje ste?
Nisam htjela reagirati nakon par postova, al ovo je previše!!!
Pitam se što ćete postići neumjesnim pitanjima i izjavama na ovoj temi, koja je "Teologija tijela", a i na na autora teme imam prigovor, jer je pokrenuo temu za koju nije napravio uvod kako treba, a onda se još upustio u neke rasprave, koje veze nemaju s onim što bi trebalo o istoj reći!

Vitre ja ti se ispričavam, ali kad budeš u prilici postavi ta pitanja ako misliš da je zaista potrebno toliko teoretiziranja! :shock:
ali po meni su neke stvari definitivno suvišne i glupe!!!!

Isprika svima, ali ja ostajem pri svome. Žao mi je što se ovako govori o nekim bitnim temama :twisted:
Razočarana sam, najblaže rečeno!!!! :twisted:

Bog neka nas sve prosvijetli i da ne tražimo izgovore i opravdanja za svoje grijehe i želje za pretjerivanjam...

Ostajte u miru :wink:

A fighterice ako je Kleofa pita o o.seksu, ušlo se u raspravu, neki su za, neki protiv, nekima je to grijeh, nekima nije. Žao mi je šta si razocarana, zaigurno mi to nije bio cilj...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 lis 2008 21:42 
Odsutan

Ma Kleofa je odrastao čovjek, koji već zna odgovore na ona pitanja, ali mislim da je namjerno pokrenuo neka pitanja da vidi koliko je tema ozbiljna i kakva je "podloga" teme i autor...

Nemam ništa protiv tebe ni ikoga drugog osobno, ali ovaj forum čitaju i gosti, pa ipak... dajte se skulirajte, jer ako vam je do nagađanja i pretpostavki, samo naprijed, ali to nije teologija!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 323 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 33  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]