Samuel napisao:
Fascinantno je kako GoranM, zna da svi drugi ne znaju ništa o jogi nego samo i jedino on. Što god netko stavi, on to pobija, prvo Josipa Blaževića, pa čovjeka koji je godinama se tim bavio pa još jednog koji svjedoči o tome iz prve ruke.
GoranM je odmah na pocetku rekao da smatra neke katolike poput Jezica daleko upucenijima od njega.
Problem je sto kao i u masu drugih podrucja biti strucan i biti glasan nije jedno te isto, dapace.
Citat:
I sad bi ovdje ljudi trebali ići učiti da pobiju tvoje teorije, a ta joga(glupost) doista nikog ne zanima
Ova te,a jest o jogi, koga ne zanima na njoj vjerojatno niti ne pise

Ljudi koji komentiraju i imaju misljenje o stvarima koje ne poznaju i ne zele uciti o njima i nisu bas najracionalniji. recimo ja nemam misljenje o nuklearnim reaktorima i ne raspravljam o njima.
Ako netko bez znanja o nekoj temi o njoj raspravlja to je njegov, a ne moj problem.
Citat:
i vjeruju ljudima imenom i prezimenom koji se time bave ili su se bavili svaki na sebi svojstven način.
Odlicno. vjeruj onda indolozima. cociolozima, povjesnicarima i eventualno indijskim panditima (iako kod njih kao i kod krscana ne mozes iskljuciti vjersku subjektivnost) i citaj njihovu, a ne onu apologetsku smuljanu dezinformirajucu (bilo krscansku bilo jogicku, svi sa ideoloskim interesima vole muljat).
Citat:
I zato ako ćeš se ti uvjeravati preko nas koji ne zanmo o tome koliko ljudi koji smo ti naveli, ali niti nas zanima, pa sad ako želiš nekog tko se time bavi pa raščisti s njime o tome, kužiš??
Raspravljam o jogi na temi o jogi komentirajuci "autoritete" koje ste sami citirali. Ako nekome nije mjesto na toj temi onda je onima koji imaju misljenje o necemu sto ne poznaju, ne mogu procjeniti niti argumentirati.
Citat:
Ajd ti sebi nađi napr. Josipa Blaževića pa si razjasni što ti nije jasno,
Nemam sto razjanjsavati kod njega. Kako rekoh ima i u crkvi ljudi daleko upucenijih. Izmedju nas dvoje mogao bih samo ja njemu ponesto razjasnit.
Citat:
jer da si neki što se doista razumije u to, ne bi ljepio kobase na nekom tamo forumu TEBE-TRAŽIM, kao što to ne priliči nekom ozbiljnom čovjeku koji se bavi time i sličnim stvarima!!
Ako sam nesto krivo rekao dokazi da je tako argumentima, adhominem napadi to nisu

Citat:
Ja ne mogu zamisliti da fra Josip visi po forumima ko neka internetska protuha
Sad cemo se i vrijedjat?

Citat:
Ajd bok!!

Bok