www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 01:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 267 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 17 sij 2014 23:31 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Tražite Jahvu dok se može naći, zovite ga dok je blizu! Nek' bezbožnik put svoj ostavi, a zlikovac naume svoje. Nek' se vrati Gospodu, koji će mu se smilovati, k Bogu našem jer je velikodušan u praštanju. "Jer misli vaše nisu moje misli i puti moji nisu vaši puti," riječ je Jahvina. "Visoko je iznad zemlje nebo, tako su puti moji iznad vaših putova, i misli moje iznad vaših misli."

Izaija 55:6-9

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 18 sij 2014 16:38 
Rim 8:9 A vi niste u tijelu, nego u Duhu, ako Duh Božji prebiva u vama. A nema li tko Duha Kristova, taj nije njegov.

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 20 sij 2014 12:30 
Jr 29,11-13 Jer ja znam svoje naume koje s vama namjeravam riječ je Jahvina naume mira, a ne nesreće: da vam dadnem budućnost i nadu.
Tada ćete me zazivati, dolaziti k meni, moliti mi se i ja ću vas uslišati. Tražit ćete me i naći me jer ćete me tražiti svim srcem svojim.

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 22 sij 2014 18:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Uzvisi se više nebesa, Bože, po svoj zemlji neka bude slava tvoja!

psalam 57./5.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 00:42 
Odsutan

Podijelio: 118 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
"Zbačen je Zmaj veliki ,Stara zmija-imenom Đavao-Sotona,zavodnik svega svijeta.Bačen je na zemlju,a s njime su bačeni i anđeli njegovi."
Otkrivenje 12,9

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 17:45 
Odsutan

Podijelio: 118 zahvala
Zahvaljeno je: 12 zahvala
"da svi časte Sina kao što časte Oca. Tko ne časti Sina, ne časti ni Oca koji ga posla."
Evanđelje po Ivanu
5,23

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 19:28 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Kako je lijepo i krasno kad sva braća žive zajedno!

psalam 133.1.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 sij 2014 23:40 
1Ljubite pravednost, vi suci zemaljski, pravednim mislima mislite o Gospodinu i tražite ga u jednostavnosti srca. 2Jer njega nalaze koji ga ne iskušavaju i otkriva se onima koji mu ne uskraćuju svoju vjeru. 3A podmukle misli otuđuju od Boga i iskušavana Svemoć posramljuje bezumnike. 4Jer mudrost ne ulazi u dušu opaku i ne nastanjuje se u tijelu grijehu podložnu. 5Jer sveti duh pouke bježi od prijevare i uklanja se od misli bezumnih i uzmiče kad se nepravda pojavi. 6Jer mudrost je duh čovjekoljubiv, ali hulniku neće oprostiti njegovih riječi, jer Bog proniče bubrege njegove, istinski mu srce nadzire i sluša njegove riječi. 7Doista duh Gospodnji ispunja svemir, i on, koji drži sve, zna i sve što se govori. 8Zato ne ostaje skriven tko nepravedno govori niti će ga mimoići osvetnička pravda. 9Jer se namisli bezbožnikove točno ispituju i glas riječi njegovih ide sve do Gospoda da se kazne bezakonja njegova. 10Jer postoji uho ljubomorno koje čuje sve i ne izmiče mu ni glasak najtišeg gunđanja. 11Čuvajte se isprazna gunđanja i čuvajte jezik od opakih riječi, jer i najtajnija riječ nije bez učinka, a lažljiva usta ubijaju dušu. 12Ne trčite za smrću stranputicama života svojeg i ne navlačite na se propast djelima ruku svojih. 13Jer Bog nije stvorio smrt niti se raduje propasti živih. 14Već je sve stvorio da sve opstane, i spasonosni su stvorovi svijeta, i u njima nema smrtonosna otrova. I Podzemlje ne vlada zemljom, 15jer pravednost je besmrtna. 16Ali bezbožnici dozivaju smrt i rukama i riječju i za njom ginu smatrajući je prijateljem i s njome ugovor sklapaju, dostojni da joj pripadaju.

(Mudr 1,1-16)

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 24 sij 2014 12:36 
Mt 8:19 I pristupi jedan pismoznanac te Mu reče: "Učitelju, za tobom ću kamo god ti pošao."

Vrh

Citiraj  
PostPostano: 24 sij 2014 16:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

I razgledavši ustah i rekoh starješinama i glavarima i ostalom narodu: ne bojte ih se. Pomenite Gospoda velikoga i strašnoga, i bijte se za braću svoju, za sinove svoje i kćeri svoje, za žene svoje i kuće svoje.

Knjiga Nemijina 4,14.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 267 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]