www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 svi 2025 11:37

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 28 sij 2008 15:34 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 4 zahvala
Danas sam opet dobila krila...
Danas sam opet dobila hrabrost...
Danas sam opet dobila slobodu...
Danas sam opet dobila ljubav...

Dobila sam krila i poletjela visoko
Dobila sam hrabrosti nastaviti Tvojim putem
Dobila sam slobodu odlučiti se za Tebe
Dobila sam ljubav koja ne traži ništa za uzvart

Danas sam opet, kao i juče i kao prije 2 dana
stavila sebe u Tvoje naručje,
i pila Živu Vodu sa Izvora Tvoga

Danas se ne bojim...
Danas sam sretna...
Danas se smijem i kada plačem...
Danas te opet grlim oooo Kriste...kao i juče i prije 2 dana...

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 08:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
29. siječanj

Raduj se, kliči da možeš biti u zaklonu svevišnjega kada bure i ratovi bjesne oko tebe (Ps 91, 1-2). On je to obećao u svojoj Riječi. Zahvali na Božjem obećanju što se moćno očitovao svojima; još većim nevoljama rata i mukama. U zahvalnosti i klicanju leži velika snaga koju trebaš u vremenima nevolje i straha, koji te je već prije pritješnjivao. Kroz snagu nastalu u zahvaljivanju i klicanju, pobijedit ćeš.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 08:46 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
29.siječnja

Zajedništvo osnažuje

Slika

7 I još jednu opazih ispraznost pod suncem: 8 Čovjek potpun samac - bez sina, bez brata, i opet nema kraja njegovu trudu; oči mu se ne mogu nasititi blaga; a ne misli: za koga se mučim i uskraćujem dobro sebi? I to je ispraznost i zla briga. 9 Bolje je dvojici nego jednome, jer imaju bolju plaću za svoj trud. 10 Padne li jedan, drugi će ga podići; a teško jednomu! Ako padne, nema nikoga da ga podigne. 11 Pa ako se i spava udvoje, toplije je; a kako će se samac zagrijati? 12 I ako tko udari na jednoga, dvojica će mu se oprijeti; i trostruko se uže ne kida brzo. (Prop 4,7-12)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 09:01 
Odsutan

Najveci dar kojeg smo dobili je dar ljubavi,zato braco darujmo se ljubavlju jer BOG je LJUBAV.Gdje ljubav vlada tu je i sloga,tu je i mir,tu se moli i slavi Gospodin.LJUBAV,LJUBAV i samo LJUBAV.
Sve vas ljubim. :grlim te: :grlim te: :grlim te:

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 09:13 
Odsutan

Koračajući stazom mog života uvijek sam mislila da se ljubav i naklonost nekog mora zaslužiti, da će ti netko pomoći samo ako si ti njemu pomogao ili ako si na kakav drugi način zaslužio njegovu naklonost.
No kako sam počela upoznavati Krista vidjela sam da ljubav nije nešto što se zasluži, da ljubav nije rezultat truda da nekom ugodiš, da ne moraš biti ljubljen da bi ljubio.
Koliko sam samo puta uvrijedila Isusa nekim od svojih mnogobrojnih grijeha, koliko sam puta uvrijedila Isusa uvrijedivši nekog od ljudi koje sam sretala na svom putu života.
A On, Isus me ljubio i dalje i još više i više i govorio Ocu svome. "Oče oprosti joj, ne zna što čini."
Ljubav nisam ljubila, a Ljubav je mene i dalje ljubila.
Ljubav me podigla kad sam pala na dno, Ljubav mi je obrisala suze i rekla: "Ne gledaj svoje grijehe, gledaj u Mene."
Ljubav pronalazim sada u svakom bratu i sestri u Kristu, pronalazim ju u stvorovima, biljkama, stvarima, pronalazim Ju u osmjesima, u tužnim licima, u pogledima.
Molim za još ljubavi, da ju dajem svima i uvijek, prijateljima i neprijateljima.
Svatko od nas dobio je Ljubav nad svakom ljubavlju nezasluženo, zato širimo Kristovu ljubav svima oko sebe i životi će se mjenjati, brda će se pomjerati i neprijatelji će postati prijetelji.

Molimo posebno dragi moji za ujedinjenje svih kršćana kako bismo zajedno s milijunima grla klicali Kristu Vazmenom Jaganjcu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 09:15 
Odsutan

Bog te blagoslovio ZOZY.Amen.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 09:30 
Odsutan

visnja napisao:
Bog te blagoslovio ZOZY.Amen.

ISUSE UZDAMO SE U TEBE

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: višnjice moja slatka hvala ti

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 10:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slika

Ovim predivnim razmisljanjem zelim samo nadodati moje glasno razmisljanje potaknuta ovim poticajnim tekstom iznad, koji je joakim ubacio ... :grlim te: BTB

Zajedništvo osnažuje ....

Sto je moj korak bez Tvojeg koraka i moje ruke bez Tvojih ruku?
Ruke koje pozivaju na zajednistvo i susret, ruke koje miluju kad sve ide dobro, ruke koje stitu od udarca .
Sto li sam ja bez zajednistva i topline?
Sto li su moje usne bez Tvojih, usne poziva na Molitvu i Ljubav.
Sto li je moje srce, moje srce bez Tvojeg, ono razdire sve barikade na putu otvorenom njeznoscu do Tvojeg srca, ono gradi Ljubav zajednistva!
Sto li je moj zagrljaj bez Tvojeg, kojim se jacam, kojeg stitim od povrede i nevremena zivota i u kojem se skrivam kad ne nalazim vise pravog puta !?
Samo s Tobom moje uze se ne kida, makar udaralo o ostricu hridi i pucalo, znam da i u padu Ti me nosis, zajedno koracamo sve do puta Vjecnosti.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 10:26 
Odsutan

Tvojamisao napisao:
Zajedništvo osnažuje .... [/i] [b]

Sto je moj korak bez Tvojeg koraka i moje ruke bez Tvojih ruku?
Ruke koje pozivaju na zajednistvo i susret, ruke koje miluju kad sve ide dobro, ruke koje stitu od udarca .
Sto li sam ja bez zajednistva i topline?
Sto li su moje usne bez Tvojih, usne poziva na Molitvu i Ljubav.
Sto li je moje srce, moje srce bez Tvojeg, ono razdire sve barikade na putu otvorenom njeznoscu do Tvojeg srca, ono gradi Ljubav zajednistva!
Sto li je moj zagrljaj bez Tvojeg, kojim se jacam, kojeg stitim od povrede i nevremena zivota i u kojem se skrivam kad ne nalazim vise pravog puta !?
Samo s Tobom moje uze se ne kida, makar udaralo o ostricu hridi i pucalo, znam da i u padu Ti me nosis, zajedno koracamo sve do puta Vjecnosti.

Divnooooooo :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 sij 2008 10:58 
Odsutan

nije bas skroz tema, ali me zove da vam ispricam: sinoc se moj najmladji i ja uspavljujemo, i taman kad sam mislila da je gotov s cjelodnevnom pricom - da steknete bolji utisak, on je stalno necim inspiriran 8) - uglavnom pita on mene jos i ovo: da li bih ja voljela potpuno sama slaviti novu godinu? ja pomalo u cudu istrazujem otkuda to pitanje, a on samo prica i dalje - da kako bi to bilo lijepo kad bi covjek mogao sve sam obaviti i proslaviti....ja naravno u svojim mislima ...i zamisljam sve te tuzne scene, pa odmah zahvaljujem na zajednistvu koje mi je darovano i sve tako nesto, dio toga mu i govorim na glas... ali on ne prestaje o samoci... i taman kad sam se vec bila pomalo zabrinula, kaze on i ovo: "...i onda sam dodjes lijepo na plac i u ducane, a ono nigdje nikoga i moze uzeti sve sto zelis..." :b101: :b101: :lol:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 562 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 57  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]