www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 svi 2025 20:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2009 00:15 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
_Anamarija_ napisao:
Ja bih također stvarno željela moliti s vama, ali radi škole, kako imam svaki tjedan drugu smjenu nemogu ni ujutro ni popodne...
ako bi abandonnee bio voljan sa mnom podijeliti termin u 22 - 23, bila bih sretna. :D BVB

Naravno sestro draga..samo ti moli..
Ja tek sada vidim post..bio sam odsutan od neta.
Moli kad god zelis..ja cu bez obzira sto si u "mom" terminu moliti kao i do sada, cijeli sat.Skoditi nece Majci nasoj nebeskoj. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ožu 2009 08:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
prvo da odgovorim abandonnee-u; Anamarija subotom i nedjeljom obavlja moj termin,.. i veoma sam joj zahvalna,.. a sad,.. naravno da je Majcici drago kad nas je vise u isto vrijeme u zivoj molitvi,...

drugo, Jeronima: bas dobro da si upitala i podjelila ovo sa nama,.. vec sam se neko vrijeme mislila da i ja ucinim isto,..

evo, otkad sam u zivoj krunici,. jos se poklopilo sa devetnicom za mog brata i oca,.. stvarno sam prozivljavala teske, teske kusnje,... cak sam jednu noc probdjela,.. sto mi se nikad do sad nije dogodilo, od 1.45-06.00 ujutro,.. nisam mogla spavati,.. bila sam kao u agoniji sa Kristom u Maslinskom Vrtu,.. znam ne moze se opisati ta tjeskoba kroz koju je On prosao,.. ali vjerujte mi moju, ja ne mogu opisati na drugi nacin,.. stvarno bilo mi je tesko, cak i hladan znoj,.. molila sam koliko sam mogla,.. ali sve ostalo, je bilo kao neko prazno vrijeme,.. nepostojece, ali su sati ipak prolazili, a ja nikako nisam mogla zaspati,.. stvarno cudno iskustvo,..

pa su mi se dogodile neke cudne stvari, koje su ugrozile moj nutarnji mir,.. sto mi je isto pomoglo da kroz molitvu budem predanija Zalosnom Otajstvu,.. i cak, moram posvjedociti, da sam moleci jedan dan, prepoznala da nacin na koji sam htjela izaci iz tih kusnji nije ispravan,.. i osjetila sam oslobodjenje od klopke,... i ispravno postupila,.. sve zahvaljujuci Majcici kojoj sam se predala,.. Isusu kojem sam rekla,.. ja ti sama ne mogu,.. pomozi molim te,...

i Bogu hvala,.. tu sam.. plovim... i prozivljavam svaki dan nanovo zalosno otajstvo,.. na divan i dubok nacin,.. kao nikada do sada,.. svaki bi dan imala nesto novo za napisati nakon meditacije,.. ali ne stignem... evo, dozvolite mi da kopiram od neki dan jedan post sto sam napisala,...

Citat:
Ja danas razmisljam.. o Krizu,.. Isusov Kriz,.. koliki je teret nosio noseci taj Kriz,..

bio je izranjen,.. sigurno i gladan, nenaspavan, iscrpljen,... i izbicevan,... bez milosti,..

i tolikoj boli, i slabosti tjelesnoj imao je snage da ponese kriz, ne obicni, drveni teski kriz,.. vec Kriz koji je ponio SVE GRIJEHE SVIJETA!!!!

evo zamislite koliko smo samo mi sagrijesili,.. pa pogledajmo ostale oko sebe,.. koliko je tu grijeha,.. kolika je tezina istih,.. ja ne bi mogla ponijeti toliki teret,.. ni samo mojih da mi nisu oprosteni,..

A On,.. On je ponio sav teret ovog svijeta,.. da bi nama bilo lakse,.. da bi mi mogli leprsavo hoditi prema Njemu,.. da bi mi mogli sretnije zivjeti,... jer lakse je kad ti je oprosteno,.. kad znas da je netko za tebe vec ispatio dug,....

ISUSE HVALA TI,.. HVALA TI JER SI MI OLAKSAO DUSU DA TE MOGU SLAVITI,.. HVALITI,.. SAMO TEBI SVE PREDATI,.. HVALA TI,.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 ožu 2009 21:52 
Odsutan

Da li bi sed netko mijenjao sa menom s mojim terminom od 3.04 pa nadalje .?Molim se od 20-21 .Mijenjala bi se ako je moguce od 21-08 ujutro .Ako me netko moze mijenjati bila bi mu zahvalna.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ožu 2009 10:55 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
JAVI MI SE NA PP..JA MOLIM U 21..DO 22..PA MOGU TVOJ TERMIN..AKO SAM DOBRO SHVATILA ..OD 20 DO 21..MOŽE..MENI SVEJEDNO..
PA DA VIDIMO OD KAD.. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 ožu 2009 11:10 
Odsutan

draga moja braćo i sestrice, pozdravljam vas sve u Isusu i Mariji
zahvaljujem što molimo i na nakanu za Branka koji je u paklu alkohola, izgubljen i jadan.
željela sam napisati da je moje vrijeme molitve žive krunice od 24h do 01h u noći, i bude dana tj noći kada sam umorna, kada se oći sklapaju same, kada sam rastrešena i pomalo ljuta na ukučane koji se nisu još uvijek svi stišali a ja odlazim u molitvu.
no, svejdeno koliko mi bili jako teško, molim, molim i ustrajem daljem u molitvi
bilo je dana u kojima sam bila sigurna da ću zatražiti da moje vrijeme netko uzme drugi no postalo je teško i ujedno slatko u toj muci moliti, kad djete plaće nosim ga, prigrlim ga i tiho na uho šapćem molitvu žive krunice
molimo zajedno, Majčica nas sluša
možda čak i više kad djeca plaču a ja u plaču još jače molim noseći ih i grleći.
ostajem u svom terminu, koliko god da je teško postala je slatko
hvala Gospodinu
i hvala svima vama
nadam se da ću ovime nekoga ponukati da moli zajedno sa mnom u moje vrijeme da budemo jači u molitvi
SLAVIMO GOPODINA
vaša JERONIMA

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 ožu 2009 23:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Dragi moji, noćas se mijenja sat. U 2 sata ujutro se gubi 1 sat pomičemo kazaljke na 3 sata. Tako da Engel ne moli jer se njen sat gubi. Vodite računa o novom vremenu. Bog vas blagoslovio.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ožu 2009 01:02 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
dragi moji ja nisam prijavljena za krunicu,ali cu zato za vas sve prikazati misu BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ožu 2009 01:27 
Odsutan

bernarda napisao:
dragi moji ja nisam prijavljena za krunicu,ali cu zato za vas sve prikazati misu BVB :grlim te:

Možeš i ti moliti s nama ako želiš...

Bog te blagoslovio, draga :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 ožu 2009 10:59 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Dragi moji ja sam ipak molila od 02-03 tj.po novom molila sam od 03-04.. Znam da nisam morala ali nekako mi je zao bilo da mi to moje vrijeme prodje bez moljenja Zive Krunice. Bog vas Blagoslovio i cuvao.
Sve vas grlim u Kristu :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: .

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 tra 2009 10:30 
Odsutan

Ima li netko tko bi me mjenjao od sutra 3.04 pa do Uskrsa.Ja sam od 20-21.Uzela bi onda tko se moli u neko drugo vrijeme od 22-8.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 494 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 50  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]