|
www.tebe-trazim.com Internet Portal o kršćanskoj duhovnosti
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
naggar 100% online

|
Postano: Sun May 03, 2009 11:01 am Naslov: ..Razgovor s Mariom koji je sanjao da je ISUS |
|
|
http://www.tebe-trazim.com/content/view/139/50/
..evo imate na naslovnici foruma...link..
..slika Isusa je od mog šogora ..ak.slikara.P.Lešića..
..ja sam razgovarao s malim Mariom..8 g..
,,dječakom koji je i lagano hendikipiran..
..ima male prste palca..spojene s rukom..pa piše s ostalim prstima..
..i mama mu je invalid..(ima jednu ruku skroz malu, a na drugoj nema palca=
..imao je u "rupu" u srcu..operiran je prije par godina..
..neki dr,,amerikanac...koji je došao u hr..
..mario donedavno nije ni hodao samo ..već je više puzao..
..i imao pelene..
..moja kćer ga je sve naučila i da hoda.. i nema pelene..
..i sada ide u 1.razred..naučio se i pisati..relativno dobro..
..prošle godine smo ga krstili i ja bio kum..
..bio je tako ..oduševljen..i otkad je stavio lanac s križićem..
..ne da mu ga se skine..
..inače je genijalac i jako duhovit..
..i jako čista duša..koji ne razumije ..laž..
..itd..malo o Mariu..da razumijete..njegov san..
..Sanjao je da je ISUS..
..pa sam ga eto snimio.. u mom..amaterskom studiju " Fasada" :lol
..pa sam mislio kako bi bilo dobro..da TT..ima svoju kameru..
..da možemo ovakve događaje i mnoga druga svjedočenja...
..ili posjete svetištima ..snimiti..i onda pustiti na TT..
..pa eto ovom prilikom....pozivam vas na akciju..
..KAMERA ZA TT..
..a dalje će to vjeko...Uobličiti..
...naša draga...višnja ..već je ..kao i uvijek,,
--prva-..u akciji..
..Hvala svima..koji ćete učestvovati..
..i  |
|
| [Vrh] |
|
 |
Mario23 Moderator

|
Postano: Sun May 03, 2009 11:33 am Naslov: |
|
|
Suze mi dolaze na oči.
Hvala Tomislavu i Mariu.  _________________ Budi hrabar! |
|
| [Vrh] |
|
 |
BiTLorD 100% online

Godina: 21
|
Postano: Sun May 03, 2009 3:20 pm Naslov: |
|
|
ovo je prekrasno bilo
samo naprijed naggar sa daljnom realizacijom "projekta"  _________________ "O, Boze hvala Ti
na svakoj milosti
koje si po svom beskrajnom
i neiscrpivom milosrdu
nama udijelio Ti"
"Samo Tvoja ljubav Boze moze uciniti da sve procvjeta." |
|
| [Vrh] |
|
 |
Administrator Admin

Pridružen/a: 27. 01. 2006. Postovi: 863 Lokacija: Hrvatska, Požega Godina: 27
|
Postano: Sun May 03, 2009 6:23 pm Naslov: |
|
|
Ok. Skupljamo za kameru koja će biti u sastavu foruma i snimat će se događaji po potrebi, te prikazivati video u ovakvom formatu. Bit će intervjui, susreti i emisije forumaša u video obliku na site TT.
Cilj nam je skupiti oko 3000 kn za ovu namjenu.
Uplate se vrše na žiroračun Humanitarne udruge Tebe tražim broj: 2360000-1101924257, s pozivom na broj: 12-jmbg-600, s opisom plaćanja: Za kameru _________________ Duh Jahve Gospoda na meni je, jer me Jahve pomaza, posla me da radosnu vijest donesem ubogima, da iscijelim srca slomljena; da zarobljenima navijestim slobodu i oslobođenje sužnjevima; da navijestim godinu milosti Jahvine i dan odmazde Boga našega; da razveselim ožalošćene na Sionu i da im dadem vijenac mjesto pepela, ulje radosti mjesto ruha žalosti, pjesmu zahvalnicu mjesto duha očajna. |
|
| [Vrh] |
|
 |
marija-nada 100% online

|
Postano: Mon May 04, 2009 7:10 pm Naslov: |
|
|
| Mario23 je napisao/la: |
Suze mi dolaze na oči.
Hvala Tomislavu i Mariu.  |
i meni isto..
tog dječaka sam upoznala osobno..
kao da je rođen s fakultetom..  _________________ _______________________________________
|
 |
naggar 100% online

|
Postano: Mon May 04, 2009 7:18 pm Naslov: |
|
|
..pa znaš da ga zovemo dirketor..  |
|
| [Vrh] |
|
 |
dani1 poprilično aktivan korisnik

Pridružen/a: 15. 12. 2008. Postovi: 197 Lokacija: dalmacija Godina: 38
|
Postano: Sat May 09, 2009 9:19 am Naslov: |
|
|
| Kako je drag mali Mario, prelijepi san! |
|
| [Vrh] |
|
 |
ela bredi 100% online

Pridružen/a: 09. 07. 2007. Postovi: 2551 Lokacija: Gdje je blago, tamo je i srce.. Godina: 30?? Ali izgledam mlađe!:)
|
Postano: Sat May 09, 2009 1:56 pm Naslov: |
|
|
PRELIJEPO!!!!
Neka Bog blagoslovi malog ljubljenog Maria i našeg Tomislava!!  _________________ NIJEDNO BLAGO NITI VLAST,
NIJEDNA SUZA NITI ČAST
NE MOGU PLATIT
CIJENU KAPLJE KRVI TVOJE.
NI TVOJE OČI UMORNE,
NI MOKRO ČELO, ISUSE,
NI KUCAJ SRCA
ŠTO JE S KRIŽA REKLO SVOJE:
DA NAS LJUBIŠ TI VJEČNOM
LJUBAVLJU,
DA S NAMA ŽIVIŠ TU,
U SVETOM PLAMENU...
hvala Ti.. |
|
| [Vrh] |
|
 |
Anamari početnik

Godina: 2009.
|
Postano: Sun Sep 06, 2009 3:05 am Naslov: |
|
|
Ovaj dječak ima duha i nevinosti..najezila sam se slušajući jer to je divno iskustvotakav san. i ja sam kao dijete cista srca nekoc davno sanjala, ne da sam isus, ali da znam gdje je Raj i kako je prekrasan, van svega sto sada poznajemo, purpurne boje, naranncaste, bijeli oblaci , rastvorilo se nebo i bio je tako blizu i davao takav mir i onaj osjecaj svima nama poznat, kada suze krenu, euforija, mir, dragost, ljubav, njeznost, kad da je ON upravo tu.. ali...tada sam bila dijete, iako nisam vidjela vise od samog pocetka raja niti u snu usla, probudila sam se spokojna, puna pozitivnih misli ii unutarnje neobjasnjive srece. san se pojavio nekoliko puta i sad ve 15 godina nije I ponekad bi ga htjela sanjati sad kad sam sebe izgubila i u svom ovom stresu, samo jedan san, da menadahne, da znam da postoji ljubav koja nadilazi sve ovo zbog cega sam lose i svi , ljubav koja brise sve i zanemari sve i odmice od grijeha a ne kažnjava rigorozno vec daje unutarnji osjecaj savrsenog pokajanja i prima sebi ciste duse. VOLIM TE ISUSE! I VOLJELA BI DA SI TU, SADA TE NAJVISE TREBAMO, IZGUBLJENI SMO, NESREETNI, A NEKI NI NEZNAJU RAZLIKU LOŠEG I DOBRA, TREBAMO TVOJU POMOĆ!!
U intervjuu ovog dečkića me je jedino uznemirio jedan detalj na samom kraju-dječak je u 3 ujutro iskočio od straha iz kreveta, a znamo da je Isus uskrsnuo u 3 popodne i da je zbog toga Vrag uzeo naopako sat, dakla-3 ujutro. jeste li razmišljali o tome, to nije tek tako.. ovaj san nije bezazlen. meni je vrag u san dosao kao svećenik jedno, zatim kao dječak, zatim kao prelijepi dragi momak... vodite računa o detaljima,zbog dječaka, upravo zbog toga što je poseban, pripada Bogu i nakon ovog još mu više želi pripadati, ali možda i onaj drugi (Zli) želi njega.. samo konstantiram..meni je bilo slično i jedva sam se otarasila tih zloduha i strahova, pucanja krunica, čudnih snova, likova itd...Moliti Sv. Anti iduhovne obnove i raznorazne zaštite.. |
|
| [Vrh] |
|
 |
naggar 100% online

|
Postano: Sun Sep 06, 2009 12:47 pm Naslov: |
|
|
| Anamari je napisao/la: |
Ovaj dječak ima duha i nevinosti..najezila sam se slušajući jer to je divno iskustvotakav san. i ja sam kao dijete cista srca nekoc davno sanjala, ne da sam isus, ali da znam gdje je Raj i kako je prekrasan, van svega sto sada poznajemo, purpurne boje, naranncaste, bijeli oblaci , rastvorilo se nebo i bio je tako blizu i davao takav mir i onaj osjecaj svima nama poznat, kada suze krenu, euforija, mir, dragost, ljubav, njeznost, kad da je ON upravo tu.. ali...tada sam bila dijete, iako nisam vidjela vise od samog pocetka raja niti u snu usla, probudila sam se spokojna, puna pozitivnih misli ii unutarnje neobjasnjive srece. san se pojavio nekoliko puta i sad ve 15 godina nije I ponekad bi ga htjela sanjati sad kad sam sebe izgubila i u svom ovom stresu, samo jedan san, da menadahne, da znam da postoji ljubav koja nadilazi sve ovo zbog cega sam lose i svi , ljubav koja brise sve i zanemari sve i odmice od grijeha a ne kažnjava rigorozno vec daje unutarnji osjecaj savrsenog pokajanja i prima sebi ciste duse. VOLIM TE ISUSE! I VOLJELA BI DA SI TU, SADA TE NAJVISE TREBAMO, IZGUBLJENI SMO, NESREETNI, A NEKI NI NEZNAJU RAZLIKU LOŠEG I DOBRA, TREBAMO TVOJU POMOĆ!!
U intervjuu ovog dečkića me je jedino uznemirio jedan detalj na samom kraju-dječak je u 3 ujutro iskočio od straha iz kreveta, a znamo da je Isus uskrsnuo u 3 popodne i da je zbog toga Vrag uzeo naopako sat, dakla-3 ujutro. jeste li razmišljali o tome, to nije tek tako.. ovaj san nije bezazlen. meni je vrag u san dosao kao svećenik jedno, zatim kao dječak, zatim kao prelijepi dragi momak... vodite računa o detaljima,zbog dječaka, upravo zbog toga što je poseban, pripada Bogu i nakon ovog još mu više želi pripadati, ali možda i onaj drugi (Zli) želi njega.. samo konstantiram..meni je bilo slično i jedva sam se otarasila tih zloduha i strahova, pucanja krunica, čudnih snova, likova itd...Moliti Sv. Anti iduhovne obnove i raznorazne zaštite.. |
..ne brini se anamari..Mario..se nije uplašio ISUSA..
..već od strahota križa..koju je proživljavao....u snu.
..niti je Maria..plašio neki zloduh..
 |
|
| [Vrh] |
|
 |
anabel početnik

Godina: 29
|
Postano: Sat Oct 03, 2009 8:40 pm Naslov: |
|
|
malo mi je strašno u sve tome da dječak sanja da ga pribijaju na križ....  |
|
| [Vrh] |
|
 |
naggar 100% online

|
Postano: Sat Oct 03, 2009 9:45 pm Naslov: |
|
|
| anabel je napisao/la: |
malo mi je strašno u sve tome da dječak sanja da ga pribijaju na križ....  |
..nemoj čitat..  |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|
|