www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 04 svi 2025 11:36

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2009 11:34 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Evo i meni je sada baš sve nekako jadno.Nadala sam se da ću danas uspjeti riješiti nešto,no zlo se ne da,eto opet je pokazalo zube i meni ne preostaje ništa drugo nego čekati i nadati se.Molim te Bože pomozi mi,ne tražim puno samo da me pogledaš,da osjetim da si tu uz mene,da me nisi zaboravio.
:twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2009 12:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga ajtera :grlim te: ,svi su ti lijepo savjetovali,ali poslušaj savjet naše Angel of Lord,otiđi što prije kod nekog svećenika,ispovjedi se i pričesti,ili ako sad to nisi u mogućnosti,izmoli Gospinu krunicu i vjeruj da počinje nešto novo i lijepo za tebe i tvoje.Ali najvažnije,možemo mi tebi napisati stotinu savjeta ali samo ti možeš promijenit sve.Pokušaj reć samoj sebi kako već od danas nema više povratka na staro,nema više negativnih misli,nemoj više sumnjati i izbjegavaj sve što u tebi izaziva sumnju.Ostavljena nisi,dragi Bog te uvijek čuva,zato vjeruj da će bit sve dobro iako se sad to uopće ne čini i vjeruj da će i to proći,neće dugo trajati.S jakom vjerom i pouzdanjem u Boga dopusti mu da ti On mijenja život,jer samo On zna što je za tebe najbolje.Na tebi je samo da se trgneš iz stanja u koje si zalutala.Sad ti se možda nekad i čini da uopće ne znaš odakle više da počneš,počni od sebe,raduj se svakoj maloj sitnici,prepoznaj u tome Božje znakove,s tobom će se onda radovati i djeca i muž,jer majka je duša obitelji.Zna Bog da ga voliš ali i da si sad trenutno razočarana svime,makni se od svega što u tebi izazaiva zavist.
.Bog te blagoslovio i uslišio tvoje molitve draga sestro u Kristu. smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2009 15:02 
Odsutan

Draga Ajtera....
i ja sam u subotu bila kuma na krstenju....i ja sam isto bila malo izgubljena...
Dobro, imam ja neke svoje razloge ali bila sam.....
I nema goreg osjecaja od osjecaja duhovne praznine...
Ali moli se...i kad ne osjecas nista, i kad si najpraznija, i kad te dusa boli...moli se, samo se moli...
I proci ce...

U mojim si molitvama sa svima ostalima na TT-u.
BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2009 19:39 
Odsutan

...hvala vam za riječi podrške...hvala vam za molitvu...
...nije da sam škrta na riječima,ali evo danas opet kad mi se učini da sam ga ugledala On mi se takvom brzinom ponovo sakrio...
...danas sam saznala rezultate ispita,posljednjeg uvjetnog ispita s prve godine...a mislila sam da neću proći...i rekoh mu HVALA TI ŠTO ME VOLIŠ,HVALA TI ZA MILOST JER VELIKU SAM STVAR TIME RIJEŠILA.OPROSTI MI ŠTO POSUMNJAH U TEBE JER ZNAM DA MILOST JE TVOJA VELIKA...i potraja to moje veselje kratko,kad sam došla doma opet nove nevolje,nove smicalice što se tiče muževog posla,novi financijski problemi,baka završila u bolnici a kilometrima sam udaljena od nje...
...i opet mislim...pa Bože hoćeš li mi ostaviti barem nekoliko tjedana bezbrižno da uživam u ovoj tr udnoći i djetetu koje mi daruješ, ili ćeš me stiskati još...bojim se da ću od toliko streresa roditi najžalosniju bebu u ovom dijelu Evrope...i onda opet izgovaram ...VJEČNI OČE PRIKAZUJEM TI TIJELO I KRV DUŠU I BOŽANSTVO TVOGA POGUBLJENOG SINA GOSPODINA NAŠEG ISUSA KRISTA KAO ZADOVOLJŠTINU ZA GRIJEHE NAŠE I GRIJEHE CIJELOGA SVIJETA...PO PREGORKOJ MUCI SVOJOJ SMILUJ SE NAMA I CIJELOME SVIJETU...samo...ne znam čuješ li me više...što me je tako udaljilo od tebe

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 01 lip 2009 19:55 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Draga Ajtera,da li si pomislila da te Bog u tvojem zivotu preusmjerava..
u duhovnom zivotu...Vjeruj,i s pouzdanjem predaj MU sve u Njegove ruke...da te ON vodi.
Vidis,ON uslisava tvoje molitve,samo treba malo vise strpljenja...
Draga Ajtera,cestitam na trudnoci,i povedi malo brige o sebi,jer sada si odgovrna i za dijete koje raste pod tvojim srcem.....Nije potrebno da se za sve brines toliko..Svakako kada se radi o clanovima obitelji da su brige i boli povezane,pa tako i tvoja baka je u Rukama od Gospodina, Bog ljubi svakog covjeka od nas vise,pa tako i svakog clana tvoje obitelji vise od tebe,i tebe isto...
ON nikoga ne ostavlja samoga,PREPUSTI SVE,MUZA,FINANCIJU, I SVE DRUGE POTESKOCE NEKA IDE ONAKO KAKO TO GOSPODIN ZELI...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 lip 2009 09:16 
Odsutan

Draga to sto prolazis to su kusnje. I dozivjela si vjerovatno duhovnu susu. To je kad osjecas da je Bog daleko od tebe da te ne vidi,ne cuje i ne mari za tebe,osijecas da se molis u prazno . Bog je uvijek uz tebe samo ti to ne osjecas. Trebas se nastaviti moliti, govoriti Mu da Ga volis ,nastaviti mu vjerovati i sve strahove predavati Isusu. To razdoblje ce proci pa ce doci novo.To nije nista strasno. Kusnje ce biti stalno. Jako su izrazene u vrijeme korizme. Sotona je i Isusa iskusavao. Samo trebas ustrajati u vjeri i ne daj da te nista omete. Zlica ne dira osobe koje zive u grijehu. To mi je objesnio jedan svecenik iz Zagreba. Te su osobe njegove a nas koji vjerujemo koji smo mu se istrgnili iz ruku zeli vratiti. I to preko grijeha , preko sumnje ,preko tvojih rana koje nisu iscjeljene,preko straha. kako je Job rekao. Udarilo ga je sve cega se bojao. Sotona tako djeluje. Prepusti se Isusu cijeli mu svoj zivot predaj i znaj da ce on s njim uciniti sve sto je najbolje za tebe. BTB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2009 07:13 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Draga Ajtera šaljem ti ovu sliku naše drage Majke i molim je da te uzme u svoj zagovor.
Majko nježna, Djevice prečista, stavi moju sestru Ajteru pod svoj zaštitnički plašt i čuvaj nju i njenu obitelj od svakog zla. Amen!
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2009 07:22 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Mila Ajtera,

nemoj se obeshrabriti što su zvijezde tako visoko gore,te ih ne možeš dohvatiti rukama.To je naša ljudska sudbina.Ali Krist je pobjednik nad našim porazima i klonućima i nad našim brigama.
On je dobrostivi Bog.
Pouzdaj se u njega!
On zna sve o tebi...

smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 03 lip 2009 19:45 
Odsutan

hvala Vam za sve lijepe riječi, prekrasne tekstove koji mi nisu bili ni na kraj pameti jer sam trenutno u magli...doista ne vidim izlaz ali se nadam...uzdam se u Boga...imislim...ako ja ne nalazim izlaz možda će izlaz naći mene
...hvala vam od srca

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 lip 2009 07:40 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

draga ajtera...postojana si i vjerna Bogu i u svojim sumnjama...jednog dana češ biti obilato nagrađena...samo često težimo krivim stvarima...često gledamo ljude oko sebe i šta oni imaju a mi ne...mislila sam i ja da mi samo to trebe za sreću...ali sam se prevarila....vidiš na dnu svakog tvog posta piše mir...moli dragog Isusa za mir i ljubav u tvom srcu...Isuse blaga i ponizna srca učini srce moje po srcu svome...s tim mirom će otići magle...pitanja...sumnje...a doći će odgovori....sve ono materijalno će Isus nadodati...On zna što nama treba....sve svoje sumnje i strahove prinesi Isusu i moli ga da ih pretvori u vjeru ljubav i mir...

i za kraj draga sestrice bilo bi mi drago da pročitaš knjigu ustani i hodi od teologa Daria Betancourta
Bog te blagoslovio :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]