www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 26 lip 2025 00:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 07:31 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 3 zahvala
Molim se za tebe draga Ajtera da ostaneš čvrsto uz Gospodina, uz njegovu istinu na njegovom putu. :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2009 08:58 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
MOLITVA ZA UNUTARNJE OZDRAVLJENJE

...odložiti vam je prijašnje ponašanje, staroga čovjeka, koga varave požude vode u propast, a obnavljati se duhom svoje pameti i obući u novoga čovjeka, po Bogu stvorena u pravednosti i svetosti istine. (Ef 4,22-24)
Isuse, molim Te da uđeš u moje srce, da dotakneš sva moja životna iskustva koja trebaju ozdravljenja. Ti me poznaješ bolje od mene samoga. Izlij zato svoju ljubav u svaki djelić moga srca. Gdje god otkriješ ranjeno dijete, dotakni ga, utješi i oslobodi ga.
Pođi sa mnom kroz moj život od trenutka moga začeća. Očisti me i oslobodi od svih negativnih utjecaja koji mogu doći iz toga vremena. Blagoslovi me kao malo dijete u majčinoj utrobi odagnaj sve zapreke koje su možda postojale u vrijeme kad me majka nosila.
Usadi u mene duboku želju da budem nanovo rođen i iscijeli svaku fizičku ili emocionalnu traumu koja mi je mogla naškoditi za vrijeme rađanja. Hvala Ti Gospodine što si bio sa mnom i prihvatio me u svoje ruke u času moga rođenja, što si Ti želio moj život na ovoj zemlji i već mi onda govorio da me nikada nećeš ostaviti ni zapustiti.
Isuse, molim Te osvijetli cijelo moje djetinjstvo svojim svjetlom i dotakni sva ona sjećanja koja priječe da budem potpuno slobodan. Ako sam trebao više majčine ljubavi, pošalji svoju majku, Mariju, da nadoknadi sve što nedostaje. Zamoli je da me drži, čuva, poljubi, da mi priča priče i ispuni sve praznine koje samo majčina ljubav svojom toplinom može dati.
Gospodine, možda je dijete u meni bilo lišeno prave očinske ljubavi. Oslobodi me tako da mogu reći ABBA, Oče, svakim dijelom svoga bića. Ako mi je trebalo više očinske ljubavi, sigurnosti i spoznaje da sam voljeno i željeno dijete, molim Te čvrsto me zagrli. Dopusti mi da osjetim sigurnost u Tvojim snažnim rukama. Obnovi moje povjerenje i hrabrost da se uzmognem suočiti sa svim kušnjama ovoga svijeta, znajući da će me Očevo okrilje uvijek čuvati od pada.
Prođi kroz moj život, Gospodine, i utješi me u svakom onom trenutku kada ljudi prema meni nisu bili ljubazni. Ozdravi rane od onih susreta i osoba koje su unijele strah u moje biće, ili možda učinile da se povučem u sebe i sagradim barijere prema drugim ljudima. U trenucima kad sam se osjećao usamljen, ostavljen i odbačen od ljudi, podigni me svojom ljubavlju i daruj mi sigurnost i osjećaj vrijednosti. Ljudi su me odbacili, govoreći ružne riječi u vrijeme dok sam bio nevino dijete. Osjećao sam se tužno i napušteno. Dođi Gospodine i ozdravi me.
Prikazujem Ti svoje nagone i grešne navike, svu moju pokvarenu i zlu narav i molim Te da me očistiš i opereš, o Gospodine Isuse, predajem Ti cijeloga sebe, svoje tijelo, razum i duh, i zahvaljujem Ti što me obnavljaš. Hvala Ti, Gospodine.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2009 08:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Smiluj mi se Bože po milosrđu svome.
Pomozi mi da progrmim i ovaj dan i sve ove zapreke koje mi već od ranog jutra stavljaju grč u utrobu i gorak okus u usta. Nedaj mi da pokleknem i posustanem, ne daj mi da se na druge izderavam ni krive ni dužne za ovo moje stanje, ne daj mi da me odvuče sila nečastivog u lagodne vode života na nečastan i nepošten način. Podari Gospodine onima koji se danas bave nekim mojim problemima i stvarima da uvide teškoće moje svakodnevnice, otvoro im oči kako bi svojom odlukama malo olakšali moje poteškoće.
Pomozi mi i smiluj mi se, pogledaj na me. Ako još nisam spremna zaplivati daj mi snage da plutam i borim se pa te molim da usmjeriš vjetar tako da plutam prema Tebi
...Sveti Bože, Sveti jaki Bože, smiluj se nama i cijelome svijetu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2009 21:34 
Odsutan

premilostivi bože prikazujem ti ove današnje patnje i mučenja koje sam prošla i molim milost za sutrašnji dan kako bih mogla dostojno ponijeti sve nedaće koje me isutra očekuju
...hvala ti što si me zaustavio da ne padnem pod utjecaj droge i lake zarade...smiluj mi se i ne daj mi da pokleknem

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2009 22:05 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Dragi Bože,

pomozi našoj sestrici ajateri.Ne dozvoli joj da poklekne,daj da samo Tvoj put bude onaj kojim će da kroči.Otkloni svo zlo od nje,i sve zapreke koje joj priječe da bude u miru i ljubavi s Tobom.To te molim u ime Isusa našeg milog.

ISUSE MILI ZAGRLI NAŠU SESTRICE,I ČUVAJ JE

:b206: :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 29 lip 2009 22:22 
Odsutan

Neka je Gospodin s tobom!
To što prolaziš samo je znak da si previše Kristova
jer ne napada đ......svoje već one koji
nisu njegovi
i Bog te ne kažnjava jer On je sama ljubav
On je možda samo dopustio da budeš kušana
Zna On zašto,ti se nemoj previše truditi razumjeti
dat će Bog tu spoznaju kad dođe vrijeme
savjet:više se posveti molitvi i pouzdaj se u Nj.
BTSB :P :twisted: :P

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2009 07:08 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Gospodine Isuse, prikazujem ti dijete tvoje Ajteru, uzmi je u svoje naručje i čuvaj je. Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2009 14:48 
Odsutan

...ja ne znam više gdje da te tražim, da li da samo čekam ili...što...da molim...kako, koliko,da li da vičem ili po tiho se nadam...ne znam ni sama a procijeniti ne mogu
Jučer sam molila da ti prikazujem sve današnje udarce a danas mi se čini da me udara sve jače i gore, i dok me tuče nešto kao da mi govori da će sve biti u redu a nešto se opet uvlači u moju nutrinu...kuda da gledam, kome da se okrenem kome da govorim
Jučer mi se činilo da ću moći a već danas ponovno sam klonula, toliko da me noge jedva drže a um mi pred eksplozijom
sjedim tako i molim čekajući pred jednim uredom, molim Gospodina da ako već ne da meni da prosvjetli toj osobi um i da mi se umilostivi...a on ne čuje ...ne gleda me...
...i sada jedva sam dočekala da mogu ostati nekoliko trenutaka sama, da mogu plakati nad sobom i svojim jadom
Pitam se Bože pa koliko li sam puta pomogla drugima, koliko sam puta nesebično reagirala...ma nije da sada tražim od njega protuuslugu...to bi poništilo sva moja djela...
...samo jednostavno više ne mogu
i znam da sigurno nisam najjadnijana ovom svijetu i da u ovom trenutku ima i gladnih i žednih i protjeranih iz domova izudaranih ranjenih bolesnih zarobljenih potlačenih unesrećenih maltretiranih onih koji se guše onih koji gore u vatri onih što su izgubili djecu pijanih drogiranih i još kojekakvih...ali Bože pa zar trebam biti sretna zato što nisam jedna od njih...oprosti mi što griješim ali zar ne vidiš da si me ipak pretovario...molim te iz dubine duše skini s mene ovaj teret...pusti me da ti se približim kako bi me opet čuo...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2009 16:58 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
ajtera napisao:
Smiluj mi se Bože po milosrđu svome.
Pomozi mi da progrmim i ovaj dan i sve ove zapreke koje mi već od ranog jutra stavljaju grč u utrobu i gorak okus u usta. Nedaj mi da pokleknem i posustanem, ne daj mi da se na druge izderavam ni krive ni dužne za ovo moje stanje, ne daj mi da me odvuče sila nečastivog u lagodne vode života na nečastan i nepošten način. Podari Gospodine onima koji se danas bave nekim mojim problemima i stvarima da uvide teškoće moje svakodnevnice, otvoro im oči kako bi svojom odlukama malo olakšali moje poteškoće.
Pomozi mi i smiluj mi se, pogledaj na me. Ako još nisam spremna zaplivati daj mi snage da plutam i borim se pa te molim da usmjeriš vjetar tako da plutam prema Tebi
...Sveti Bože, Sveti jaki Bože, smiluj se nama i cijelome svijetu...

i opet...
ajtera napisao:
Pomozi mi da progrmim i ovaj dan i sve ove zapreke koje mi već od ranog jutra stavljaju grč u utrobu i gorak okus u usta. Nedaj mi da pokleknem i posustanem, ne daj mi da se na druge izderavam ni krive ni dužne za ovo moje stanje, ne daj mi da me odvuče sila nečastivog u lagodne vode života na nečastan i nepošten način.

ajtera napisao:
često upadam u krizu...hulim...psujem...i već u trenutku dok to činim stišće me u prsima jer znam da to što činim nije uredu
...tako u istoj minuti divljam i molim za oprost, pa ponovo divljam

ajtera napisao:
...Bože...pa kako to da tako jasno vidim ono što mi je na dohvat ruke i ako za tim posegnem sve bi mi zapreke bile rješene...mislim na zapreke ovozemaljskih problema ... ne dopusti molim te da moje srce otvrdne i ozebe, da postane neosjetljivo i da se u njega uvuče pohlepa i lakomost..

sestro draga... pretpostavljam da se radi o nekom poslu....
ako je sve ovo pod moranjem jer si zaposlena tu gdje jesi, ja ti savjetujem, okani se tog prostora...
potrudi se naći časnije i dostojanstvenije mjesto svoga rada, svoga kruha...
izbaviti se možeš jedino svojom čvrstom odlukom i željom i sebi reći JA MOGU, JA HOĆU biti daleko od svega toga... :D
Isus te nije zaboravio, On te traži, idi mu ususret... potraži Ga u tom "JA HOĆU" ... On je tu... druge ti nema :?
Bog neka ti bude snaga i izlaz! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2009 22:54 
Odsutan

moje radno mjesto je vrlo časno, u današnje vrijeme teško ga je pošteno obavljati ali nisam na radnom mjestu u nikakvoj nedoumici oko poštenog i nepoštenog...radim kao medicinska sestra u jednoj zagrebačkoj bolnici, svakodnevno sam svjedokom mita korupcije i lošeg izbora pojedinih zdravstvenih djelatnika ali nikada nisam uzela mito, tražila novac za pruženu pomoć niti oštetila ikoga od pacijenata, barem ne namjerno
...posljednjih pola godine sam na bolovanju zbog komplikacija u tridnoći i moj se život zakomplicirao po pitanju financija...suprug vodi mali privatni posao i što god da poduzmemo pokaže se kao loše ili nedovoljno dobro, sve u nastojanju da što poštenije i prema zakonima boga i čovjeka učinimo...i to me strašno frustrira i izbacuje iz takta jer vidim da većina ljudi oko nas i ne pokušava raditi pošteno i da im to polazi za rukom, ne bore se za svaku lipu a o poštenju da i ne govorim
...osjećam se ko budala jer što više radim i što više pazim dublje tonem a da ne govorim da pod pritiskom svega dolazim u velika iskušenja i razmišljam u čemu je smisao poštenja, u čemu je smisao obrazovanja u čemu je smisao težnje za nečim dobrim...pitam se iz dana u dan zar doista ima smisla na ovom svijetu toliko se iscrpljivati kad je rečeno da ćemo se spasiti po svojoj vjeri...
...znači li to da vjera isključuje djela jer ona u tom slučaju nisu tako bitna
...s druge strane ne podrazunjeva li vjera i nesebično djelo..
...što znači kruh naš svagdašnji daj nam danas...
i zar taj kruh mora biti tako izgoren, tvrd i neukusan da bi nam donio život vječni...
...i koliko je grijeh želiti život vječni...
...koliko je grijeh čak ga želiti na silu...
i kuda sve to vodi...kako razaznati granicu dobrog od lošeg...da li je gori onaj koji loše nudi ili onaj koji loše prihvaća kao dobro...tko je od njih dvoje pozitivan a tko negativan...
...ima li patnja smisao ako vjerujemo da smo po kristovoj muci i uskrsnuću ionako spašeni...
...je li problem u tome što je nekom dano da vidi a nekom samo da nazire...ne čini li nas to pred bogom prilično nejednakima a naučeni smo vjerovati da smo svi ovce njegove i da će ostaviti stado kako bi vratio zalutalu ovcu...a koliko ovcatreba lutati...treba li se polomiti pa da bude nekorisna te je treba uništiti da ne koči stado...ili što...
...zato se pitam ...do kada Bože...
kažeš mi draga Doris ...on je tu druge ti nema
vidiš ja tako ne osjećam i ne vidim ... moj problem je što ga trenutno ne vidim a vidim da ima "druge" samo ne znam i ne mogu procijeniti
...srce mi kaže da druga nije dobra a um govori da je isvaki dan dobiva nove potvrde u svakodnevnim situacijama...
...kažeš rješenje je u JA MOGU JA HOĆU BITI DALEKO OD TOGA...
a ja stvarno želim biti daleko od toga...samo kažem ti ne vidim smisao dobrog...dobro ne donosi rezultate niti pruža utjehu...ili ja ne vidim pozitivnih rezultata...
...spremna sam i priznajem sve svoje grijehe...kajem se zbog njih ali ne vidim put ka boljem i oporavku...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]