www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 10 lip 2025 21:07

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 31 srp 2009 15:10 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
rebeka napisao:
ajtera napisao:
o Isuse mili ima li kraja...samo kad bih ga mogla nazrijeti kao da bi mi bilo lakše...a možda tako mora biti pa neka bude kako si Ti odredio...ja ikreno nastojim vjerovati da imaš za mene plan i rješenje ...samo mi nije jasno zašto mi ga više ne pokazuješ..
...sada me već po malo strah i same molitve...bojim se da sam ti svojom molitvom dojadila
...oprosti mi i smiluj se ...

SVAKODNEVNA MOLITVA

Citat:
GOSPODE daj da mirno primim sve što mi donese današnji dan, i da se potpuno predam Tvojoj svetoj volji.

dok sam ovo čitala ni slutila nisam koliko su to velike riječi i koliko snažno mogu odjeknuti pogotovo ako ih doživiš...tako se jutros probudim onako nekako jadna i nikakva i prostruji mi glavom...pomozi mi Bože da primim s mirom sve što mi dan današnji donese... i donio j eopet loših vjesti ali drugačijih...ne kažem da nisam zabrinuta...itekako jesam...ali vidim neke moguće izlaze u ljudima koje nisam vidjela i čula godinama a nekako kao da ih sam Bog šalje da ponovno uspostavimo kontakte...
...HVALA TI BOŽE...
...a hvala i tebi draga Rebeka na ovim prekrasnim mislima...ponekad mi treba i po nekoliko dana da doista doživim ono što mi i ti a i mnogi drugi napišete...ali jedno je sigurno...osjećam da mi riječi u Gospodinu izrečene donose veliko olakšanje i mir za kojim čezne duša moja već predugo vremena...
...od srca na sve vas zazivam obilje božjeg blagoslova...na vas i one koje ne poznam a u velikoj su potrebi poput mene...

Citat:
Upućuj me i pomaži svakog časa u toku ovoga dana.
Bilo kakve vijesti da dobijem, nauči me da ih primim mirno i s čvrstim uvjerenjem da sve biva po Tvojoj svetoj volji.
Upravljaj mojim mislima i osećanjima i u svim djelima i riječima.

Ne dopusti da u nepredviđenim slučajevima zaboravim da sve dolazi od Tebe.
Nauči me da se pravilno odnosim prema svojim roditeljima i svojim bližnjima, da nikog ne razgnjevim i ožalostim.
Gospode daj mi snage da podnesem zamor današnjega dana i sve što se u toku dana dogodi.

Upravljaj mojom voljom i nauči me da se molim, da vjerujem, da se nadam, da trpim, da praštam i volim.
Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 srp 2009 21:47 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Ti želiš da u slobodi odlučim – izbor je na meni.

Gospodine, danas prolaziš ovim putem kraj kojega ja sjedim poput slijepca. Ne namećeš mi se, ne siliš me da te slijedim. I danas, u mojoj bolesti, ostavljaš mi slobodu: da te prihvatim ili da te odbacim. Da te zazovem ili da pustim da prođeš pokraj mene. Da te zamolim da progledam ili da ostanem u svojoj sljepoći. Da se uputim za tobom ili da ostanem sjediti ovdje kraj puta. Ti želiš da u slobodi odlučim – izbor je na meni.

Bože, hvala ti što si mi dao slobodnu volju. Bez nje ne bih bila čovjek. Znam da bez slobode nema ni ljubavi. Ali u svojoj sam slabosti tako često zlorabila tu slobodu koju si mi dao. Danas želim postupiti drukčije. Danas se želim slobodno opredijeliti za tebe, svoga Spasitelja. Danas želim zavikati s onim slijepcem: ?Sine Davidov, Isuse, smiluj mi se!? Danas me nitko neće ušutkati, jer znam da me čuješ, zaustavljaš se i pozivaš me. Evo, bacam sa sebe ogrtač svega onoga što me veže i drži u sljepoći, skačem i dolazim k tebi. Učitelju moj, želim progledati. Želim gledati svijet oko sebe tvojim Duhom i tvojim očima. Želim vidjeti samu sebe i svoje bližnje u svjetlu tvoje ljubavi. Reci i meni one svete riječi: ?Idi, vjera te tvoja spasila!? kako bih u ovome trenutku progledala i uputila se za tobom. Tako neka bude! Amen!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 kol 2009 06:04 
Odsutan

Gospodine Ti najbolje znaš što je rješenje...molim Te POMOZI MI VIDJETI, DAJ MI VJERU I NEDAJ DA POSUSTANEM...
...Gospodnja je zemlja i svena njoj ... pa tako i ja

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 07 kol 2009 08:26 
Odsutan

stojim bože pred licem tvojim ..i gledati se ne usudim...samo te jedno molim...oprosti mi moje sumnje i malovjernost...moje slabosti
...oprosti mi što mi je vjera ponekad manja od zrnca maka i tako se dovedem u situaciju da posumnjam u tvoje djelo i namjeru...
...pogledaj na me i smiluj se meni

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 07:15 
Odsutan

...Gospodin mi je ponovo podario život...doslovno...
...nakom 36 sati poroda hitno sam morala na carski rez...toliko sam bila izmučena da sam bila uvjerena da su to posljednji trenutci moga života...nije me bilo strah ...molila sam Gospodina da mi oprosti grijehe...a on mi je učinio puno puno više...vratio mi je natrag život i povrh toga dao još jedan...
...rodio se moj mali anđeo...zdrav i prelijep...
...Hvala ti Bože na njemu i svemu što ide uz njega...
...ne znam što gospodin priprema za mene ali nisam više tako jadna i ne osjećam se bespomoćno...
...imam i dalje iste probleme i još neke nove...ali imam i nadu...
...kada uzmem u krilo svog malenog Tomija konačno osjetim ono za čim tragam već dugo vremena...mir

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 07:30 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Draga sestrice,

dobro nam došla natrag i iskrene čestitke na tvom malenom Tomiju.Blagoslovio vas dragi bog i naša mila majčica.

:grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

:b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232: :b232:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 09:26 
Odsutan

Podijelio: 3 zahvala
Zahvaljeno je: 6 zahvala
Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 09:36 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
ajtera napisao:
...Gospodin mi je ponovo podario život...doslovno...
...nakom 36 sati poroda hitno sam morala na carski rez...toliko sam bila izmučena da sam bila uvjerena da su to posljednji trenutci moga života...nije me bilo strah ...molila sam Gospodina da mi oprosti grijehe...a on mi je učinio puno puno više...vratio mi je natrag život i povrh toga dao još jedan...
...rodio se moj mali anđeo...zdrav i prelijep...
...Hvala ti Bože na njemu i svemu što ide uz njega...
...ne znam što gospodin priprema za mene ali nisam više tako jadna i ne osjećam se bespomoćno...
...imam i dalje iste probleme i još neke nove...ali imam i nadu...
...kada uzmem u krilo svog malenog Tomija konačno osjetim ono za čim tragam već dugo vremena...mir

..valjda se zove Tomislav.. :lol:
...bome si dobro izabrala..ime.. :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 17:49 
Odsutan

...zove se Tomislav ...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 kol 2009 18:09 
Odsutan

ISKRENE ČESTITKE I BOŽJI BLAGOSLOV SRETNOJ OBITELJI!

Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 148 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 15  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]