www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 27 lip 2025 20:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 98  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2009 19:18 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga seko Magdice, sam Duh Sveti mi govori preko tebe jer danas sam evo sva nikakva - umorna od ispita i svega, kao da sam sva omlohavila i u vjeri jer nemam vremena za molitvu... Ali, borim se protiv toga-znam da je Gospodin s nama!!
Hvala ti na svakoj molitvi!! :grlim te: :grlim te: Hvala vam svima, predragi moji!! Vi ste moja snaga u Gospodinu!! BVB :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2009 20:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Daria, budi uvjerena, nema te situacije kojoj Gospodar nije sam Isus Krist. Po Njemu i za Njega je sve stvoreno. Ako mu se utjeces i svoje pouzdanje polazes u Njega budi sigurna da ce sve proteci onako kako On smatra da treba.

Hvala ti Boze za Dariu, njezinu obitelj i sve sto prolaze. Proslavi se njihovim zivotima a njima udijeli snage i hrabrosti ici s tobom kroz zivot. Hvala ti za snagu i poticaj koji dajes i meni njihovom situacijom.

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijase na pocetku tako i sada i vazda i u vijeke vijekova. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2009 21:01 
Odsutan

Brate, blažen mir si ulio u moje srce... Bog te blagoslovio!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 14 ruj 2009 21:06 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Bogu hvala!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 15 ruj 2009 20:34 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga Daria, vjerujem da si umorna od ispita i cijele situacije u kojoj se nalazite,ali ne brini...Gospodin je uvijek tu za nas i svojom nas rukom podiže kad padamo,njegova je ljubav beskrajna i neće nas nikada zaboraviti. Ja čekam da napišeš kako je seka,u mojim je mislima i molitvi svaki dan i ja vjerujem da ćeš uskoro napisati nešto i da će moje srce pjevati od radosti. :q4: :q4: :q4:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2009 17:36 
Odsutan

Ljubljeni moji,
evo da vam kažem nekoliko novosti. Naša Ninočka je u toplicama do 2.10. i tada više nema pravo na njih. :( Izgleda da čak i ako se plaćaju, ne može se ostati duže od 21 dan. Prestrašno nešto!! Pa zar joj nije dozvoljeno ni oporaviti se? :( Ona je veselija, čak se i zeza... Vid joj se potpuno vratio!! SLAVA ISUSU! :P :P Tu se očituje snaga naših molitvi! Meni su ostala još 2 ispita do diplomskog koji trebam braniti ovih dana (po Bolonji) pa jedva stižem moliti... I onda kao da mi se neka krivnja u glavi pojavi - kao ako nema puno molitve, nije dobro... mislim da je to Zlome cilj da me poljulja u vjeri! Jer... mama je rekla da će Nina opet morati uzimati kortikosteroide za prevenciju ne daj Bože novih napada pa me neki strah drži, ali strah ne dolazi od Boga. Jer... zna dragi Bog da sam mu predala sve, a to je najbitnije... i naše molitve su toliko jake da Onaj Zli ništa ne može!! Volim vas, ljubljeni moji!! :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2009 19:44 
Odsutan

draga daria, ne brini se što ne možeš izgovarati riječi molitve,glavno da ih u srcu nosiš...a uostalom nije li učenje trenutno tvoja molitva?tvoji ispiti,tvoja muka,tvoja žrtva?
tvoja ljubav za sestru?draga moja moliš ti, moliš itekako.moliš svojim životom.... :grlim te:
neka te Duh Sveti i dalje vodi :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2009 21:06 
Odsutan

Ne daj se, draga Daria, tvoj život je molitva, tvoje povjerenje u Boga, vjera i ljubav. Bog gleda u srce, a ne da broji riječi.
Uvijek ste u mojoj molitvi, i tvoja seka, i ti, i cijela obitelj. Nek ti dragi Bog dade snage i pomogne ti u ispitima, i nek vodi svojom rukom sve vezano uz tvoju seku, nek vas sve čuva.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2009 07:52 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

:D, koliko god mislili da na svijetu nema dobra ipak nam Bog pošalje razumne dobre ljude kao ovi koji su izašli tvome tati u susret... :b232: Daria šaljem ti jedan cvitić ...

Kada surfate i veliki val vam dolazi u susret-možete ga ili "uhvatiti" ili biti preplavljeni njime. Uzdignite se iznad svojih problema i preko njih dođete do pobjede, ne dopustite im da vas preplave.
Bravo Daria na hrabrosti što hvataš svoje valove.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 ruj 2009 11:49 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

DRAGA DARIA, NEKA ANĐEO GOSPODNJI BDIJE NAD TOBOM I SVIMT VOJIMA, A POSEBNO NAD NINOM. ETO JA MISLIM NA TEBE I TVOJE, PA TI SAMO ŽELIM POSLATI PREGRŠT LJUBAVI.BTB! smajlic22

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 974 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 98  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]