www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 srp 2025 23:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 lis 2009 14:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi moji...........Naš Isus nas je čuo i uslišao naše molitve.......mama je nakon druge kemoterapije radila kontrolni ct i nalaz je U POBOLJŠANJU!!!..... Sarkom se smanjuje..... :grlim te: Hvala Mu i slava! :a1250: Danas je u bolnici na trećoj kemoterapiji i dosta joj teško padaju, ima veliki strah od njih i samim time i psihogene mučnine i povraćanje ali svi smo uz nju i nedamo joj da padne.....a ono šta je najvažnije i dragi Isus i njegova presveta majka Marija.... :q4: ....o kako sam samo sretna ..... Bože hvala ti....i vama svima.... smajlic22 smajlic28

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lis 2009 19:19 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Gospodine Isuse budi SADA uz Nyninu mamu jer sada te najvise treba.
Oduzmi od nje sve bolove i mucnine i cini sve po Svojoj Svetoj volji.
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 lis 2009 20:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Oce Nebeski , Majcice draga molim Vas za Nyninu mamu budite i dalje uz nju jer Vas jos uvjek treba.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 pro 2009 23:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi moji, evo sad čitam svoj post u kojem sva radosna pišem o maminu poboljšanju, a trenutno s jednako velikim osjećajem straha i zabrinutosti moram vam reći da ipak nakon druge dvije kemoterapije stanje se mjenja na gore...neki limfni čvorovi joj rastu i pritom pritišću živce. To joj uzrokuje strašne bolove i patnju, o Bože kako mi je teško to gledati i ne znati kako joj pomoći. Ona je još tako mlada i nama tako potrebna. Liječnici kao da su digli ruke, a ja im samo klimam glavonm suznih očiju nadajući se i vjerujući da će Bog učiniti čudo.....jer njena bolest je toliko rijetka i teška da bi to zaista bilo čudo. Eto dragi moji, žao mi je što nemam bolje vijesti, ali ja i dalje molim i vapim našeg dragog premilosrdnog Isusa i Njegovu presvetu majku Mariju za pomoć kako za moju majku tako i za sve vaše nakane koje redovito čitam

Bog vas blagoslovio i uslišio vam sve molitve..... :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 pro 2009 09:51 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Gospodine moj,

pogledaj milostivo na ovu majku.Ispuni je svojom milošću i zdravljem,pomozi joj,daj joj snage.Tebi je sve moguć oče moj,ne odbij molitve naše,a neka bude ne moja nego volja tvoja gospodine.

:a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 pro 2009 23:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

draga moja braćo i sestrice.....ne znam kome bi pa mi je nekako najlakše vama otvoriti dušu, vjerojatno zato jer nas veže ista snaga. Mislim da mi je trenutno jedan od najtežih trenutaka u životu, jedan od onih kada mislite da vas ni dragi Bog ne čuje....grcam u suzama dok vam ovo pišem, moja mama je kraj mene, ne može spavati od jakih bolova, od metastaza na plućima ne može normalno disati, sve manje jede a sve češće ima osjećaje gušenja, osjećam se tako jadno bespomoćno ponajviše zato jer sam i sama medicinska sestra a ne znam i ne mogu joj više pomoći....to može samo milost Božja i to ako bude volja Njegova....O Isuse, kolike kušnje....kako je samo teško njoj a kako je bilo teško tek tebi....

O Bože, u pomoć nam priteci....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 pro 2009 23:22 
Odsutan

Isuse dragi, smiluj se,. :a1250:

Oče naš, koji Jesi na nebesima, sveti se Ime Tvoje, dođi kraljestvo Tvoje, budi volja Tvoja, kako na nebu tko i na zemlji, kruh naš svagdanji daj nam danas i otpusti nama duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla. Amen.

Isuse, dragi, smiluj se, daj našoj nyni utjehu, a njenoj majci ozdravljenje...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 pro 2009 07:50 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
nyna napisao:
draga moja braćo i sestrice.....ne znam kome bi pa mi je nekako najlakše vama otvoriti dušu, vjerojatno zato jer nas veže ista snaga. Mislim da mi je trenutno jedan od najtežih trenutaka u životu, jedan od onih kada mislite da vas ni dragi Bog ne čuje....grcam u suzama dok vam ovo pišem, moja mama je kraj mene, ne može spavati od jakih bolova, od metastaza na plućima ne može normalno disati, sve manje jede a sve češće ima osjećaje gušenja, osjećam se tako jadno bespomoćno ponajviše zato jer sam i sama medicinska sestra a ne znam i ne mogu joj više pomoći....to može samo milost Božja i to ako bude volja Njegova....O Isuse, kolike kušnje....kako je samo teško njoj a kako je bilo teško tek tebi....

O Bože, u pomoć nam priteci....

Milosrdni moj Isuse,pogledaj na nas,pogledaj na ovu ženu,smiluj se.

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 pro 2009 14:11 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

dragi moji...toliko se stvari izdogađalo od nedjelje do danas i toliko emocija u meni izmjenilo, od potpune tuge i očaja u ponedjeljak popodne, kad su , liječnici rekli da za moju mamu više ne mogu učiniti ništa i da joj preostaje najviše 12 sati života do danas i jučer kada mi njen izgled daje nadu.... ne želim vas zamarati medicinskim pojmovima već samo potvrditi koliko je naš Bog velik i slavan....iako liječnici to smatraju produženjem agonije, dok god ona diše, jede i ima onoliku volju za životom mi ćemo se moliti i nadati da će Bog učiniti čudo........O, hvala mu i slava.....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 23 pro 2009 15:00 
Odsutan

nyna napisao:
dragi moji...toliko se stvari izdogađalo od nedjelje do danas i toliko emocija u meni izmjenilo, od potpune tuge i očaja u ponedjeljak popodne, kad su , liječnici rekli da za moju mamu više ne mogu učiniti ništa i da joj preostaje najviše 12 sati života do danas i jučer kada mi njen izgled daje nadu.... ne želim vas zamarati medicinskim pojmovima već samo potvrditi koliko je naš Bog velik i slavan....iako liječnici to smatraju produženjem agonije, dok god ona diše, jede i ima onoliku volju za životom mi ćemo se moliti i nadati da će Bog učiniti čudo........O, hvala mu i slava.....

:a1250: :a1250: :a1250:

Isuse moj maleni,Kralju slave i svega svijeta,
pogledaj Milostivo na ovu bolesnicu i u Tvoje Ime
Isuse neka ona ozdravi da se Ti opet proslavis i
ucinis cudo da bi nevjerni povjerovali kako bez
Tvoje pomoci nema zivota na ovoj zemlji.
Isuse,ova Tvoja ljubljena kcer zeli jos zivjeti,pa
ako je Tvoja sveta volja da ona zivi,ja Te zdusno
SADA molim svim svojim srcem,ozdravi je Isuse.
Neka i njen Bozic bude radostan,jer ces se Ti nanovo
i u njenom srcu roditi i ozdravit ono sto je bolesno.
Hvala Ti moj ljubljeni Isuse.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 62 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]