www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 02 svi 2025 20:51

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 00:55 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prošle godine sam imao susret u Zadru i jedna majka je dovela djete da se molim za njega.Dječak je bio autist nije mogao hodat sam niti bilo što sam mama je sve činila oko njega.Kad je išla prema meni ja kažem Isuse oprosti mi moju nevjeru jer neznam dali ćeš ti ovdje puno učinit ali ja sam bez vjere.Pitam ja što se događa djetetu a ona kaže tako sve moram oko njega ništa sam nemože i ne priča ruke se iskrenule kosti se već deformirale noge isto glava sva izobličena i ja se počnem molit.Pri kraju mi Isus šapne da reknem ako bude promjena da se javi.Prošlo je 3 mjeseca i tek tada u 10 mjesecu krajemporuka me iznenadi rano ujutro.Ja taman zaspo kad poruka.Ja se probudim i pročitam a majka od dječaka piše:SAMIRE MOJ SIN NIJE VIŠE AUTISTA SVE SE KOSTI ISPRAVILE RUKE NOGE I ČAK GLAVA SE FORMIRALA I EVO POŠAO JE U ŠKOLU NIKAD NIJE UČIO ČITAT NITI PISAT SAD I PRIČA I SVI KAŽU U ŠKOLI DA JE NAJBOLJI ĐAK.Meni došlo da plačem zašto sam sumnjao u Isusa i poslije mi je jasno zašto je šapnuo reci da javi ako bude promjene.Aleluja!!!Naš BOG je silan BOG!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 00:59 
Odsutan

Prije 5 godina jedan motorist je stradao prema Dubrovniku udario je sa motora glavom u drvo pri velikoj brzini.Zove me prijatelj iz Zagreba Čuljak i kaže aj se moli za jednog motoristu u komi je.Ja kažem ajde mi sliku njegovu na mail pošalji.Kad sam dobio sliku ja sam ga gledao i molio i nakon 2-3 dana se probudio iz kome.Liječnici su davali male šanse jer trebalo je rekonstruirat glavu i lice ali je sve dobro prošlo na slavu Isusovu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 01:05 
Odsutan

Jedan dečko sa Paga imenom Mate stradao je u prometnoj izletio iz auta kroz šajbu i smrskao lice i glavu.Mama je zvala i molio sam na telefon koji je ona stavila na uho njemu.Nakon nekoliko dana sam stigao u Zadar u bolnicu molit za Matu i nakon toga je brzo išao u toplice na rehabilitaciju.Zvala je mama često i molio sam više puta za njega.Ovog ljeta sam išao na pag 1 dan molit za prijatelje i dolazi 1 auto i izlazi neki dečko sa kačketom i pitaju oni mene znam li ko je ovo a ja kažem ne neznam.Kad je došao u kuću gdje sam molio oni kažu ovo je Mate ajd se upoznajte.Pitam ja sjećaš li se mene a on kaže ne.Lice savršeno glava ok sve liječnici sredili i onda oni kažu njemu kako sam ja često molio i dolazio njemu u bolnicu.Pitamo ga oće opet brzo vozit kaže nikad više i motor prodaje da nebi više brzao.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 01:13 
Odsutan

Ovog ljeta sam bio 2 puta na odmoru u Zadru.Prije odmora me zove čovjek i kaže možeš li doć rođak mi došao iz Australije i pao u komu niko nezna šta mu je.Ja dođem u Zadar i uđem u intenzivnuda se molim i on nakon par minuta otvara oči gleda me i plače.U molitvi mi Bog pokaže da je magija u pitanju i kako je srušit kad sam završio molitvu i izašao oni kažu čim su sliku poslali da molim on je brzo počeo otvarat oči.Liječnici su rekli da je gotov da mu nema spasa.Ja sam im rekao brzo će mali kući.On ima 26 godina a visok je skoro 2 metra.Dva sam puta bio u sobi i molio i nakon nekoliko dana je izašao.Kažu liječnici da je bila bakterija a on presjedao u nekom gradu gdje magija vlada.Kad je bio vrlo loš otac je obećao ako ozdravi izlit će u njihovoj crkvi oltar od samog zlata ili pozlatit će oltar tako su mi rekli.Kad je odlazio večer prije sam imao molitvu u crkvi u Zadru i on se došao sa roditeljima oprostit i otišli su radosni u Australiju.ALELUJA SLAVIMO GOSPODINA.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 09:41 
Odsutan

učenik napisao:
Prošle godine sam imao susret u Zadru i jedna majka je dovela djete da se molim za njega.Dječak je bio autist nije mogao hodat sam niti bilo što sam mama je sve činila oko njega.Kad je išla prema meni ja kažem Isuse oprosti mi moju nevjeru jer neznam dali ćeš ti ovdje puno učinit ali ja sam bez vjere.Pitam ja što se događa djetetu a ona kaže tako sve moram oko njega ništa sam nemože i ne priča ruke se iskrenule kosti se već deformirale noge isto glava sva izobličena i ja se počnem molit.Pri kraju mi Isus šapne da reknem ako bude promjena da se javi.Prošlo je 3 mjeseca i tek tada u 10 mjesecu krajemporuka me iznenadi rano ujutro.Ja taman zaspo kad poruka.Ja se probudim i pročitam a majka od dječaka piše:SAMIRE MOJ SIN NIJE VIŠE AUTISTA SVE SE KOSTI ISPRAVILE RUKE NOGE I ČAK GLAVA SE FORMIRALA I EVO POŠAO JE U ŠKOLU NIKAD NIJE UČIO ČITAT NITI PISAT SAD I PRIČA I SVI KAŽU U ŠKOLI DA JE NAJBOLJI ĐAK.Meni došlo da plačem zašto sam sumnjao u Isusa i poslije mi je jasno zašto je šapnuo reci da javi ako bude promjene.Aleluja!!!Naš Bog je silan Bog!!!

Bogu je sve moguće! smajlic22

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 10:55 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 8 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Slava Kristu ! Aleluja!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 11:30 
Odsutan

... Jer Velik si, činiš djela velika, nitko nije kao Ti, Isuse, nitko nije kao Ti!! Slava Ti, Isuse i hvala Ti!!! :r086::r086::r086:
Molim za snagu našeg brata učeniče. Gospodine, idi s njime kamo god on ide, i budi s njime u svemu što radi. Očuvaj ga svetim i zdravim u tijelu i u duši. Gospodine, ja ti zahvaljujem što si čuo moje molitve i što si blagoslovio brata učenika i sav njegov rad. :a1250: :a1250: :a1250:
Brate učeniče, hvala ti što nam nosiš živog Isusa!! :b206:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 23:01 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Samire, Bog te blagoslovio i cuvao tvoju obitelj.
Hvala Isusu!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 13 pro 2009 23:20 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Gospodine, hvala Ti za ljude poput učenika, čuvaj njega i njegovu obitelj. Hvala ti što smo osjetili tvoju ljubav i svemoć kroz njega. Hvala ti što nam daješ anđele na zemlji kroz koje djeluješ i spašavaš nas. Slava tebi Kriste!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 pro 2009 11:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi učeniče, u potrazi sam za odgovorom na pitanje zašto je potrebna fotografija osobe za koju se moli...
Za sad mom biću to nikako nije jasno i ne umijem dokučiti s čime bi to imalo veze...
Možeš li nam posvjedočiti na svom iskustvu (vidim da si napisao u jednome od svjedočanstava da si za vrijeme molitve imao uza se fotografiju te osobe za koju moliš) - zašto ti je bila potrebna fotografija?
Jel to zbog toga što vidjevši lik osobe kao da nekako bolje upoznaš tu osobu, možda dobiješ neke spoznaje vidjevši njegove/njezine tužne/radosne oči, izraz lica ili slično..pa znaš kako još bolje i preciznije usmjeriti molitvu???
Stvarno mi to nije jasno i hvala na objašnjenju!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 269 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 27  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]