www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 00:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 99  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 17 srp 2010 07:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Božica Sukić napisao:
U proljeće 2009. bila sam u teškoj situaciji da nismo mogli pronaći stan. Često vas se sjetim i zahvaljujem vama i Bogu za vaš molitvu i podršku. Promijenili smi mjesto prebivališta, iz Valpova u Osijek, i hvala Bogu sve je puno bolje nego što se moglo sanjati, a ne samo očekivati. Hvala i svima svako dobro!Neka Otac usliši sve molitve i potrebe koje mu se prinose na ovom forumu. Srdačan pozdrav! U velikoj sam gužvi, pa inače više čitam teme nego pišem. Božica Sukić

Draga sestro,
drago mi je zbog tebe.Bog uvijek okrene na dobro.
Budi blagoslovljena i ti i tvoja obitelj.
:grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2010 15:02 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Molite za jednu malu petomjesecnu Ivu,naime ona je blizanka koje su rodjene s sest ipol mjeseci,doktori su otkrili da je slijepa i jedina nada je operacija koja postoji u americi,termin operacije je 16.8,ukljucite je u svoje molitve da operacija uspije,to su dugo ocekivana djeca koju roditelji ocekivaju,nadamo se i uzdamo se u Gospodina Boga da ce uzivati u bozijim blagodatima......

:a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2010 15:07 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse ljubljeni usliši naše molbe za ovu malu djevojčicu,dotakni je Isuse i ozdravi ljubavlju svojom :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2010 19:46 
Odsutan

[quote="marija-elena"]Isuse ljubljeni usliši naše molbe za ovu malu djevojčicu,dotakni je Isuse i ozdravi ljubavlju svojom :a1250: :a1250: :a1250: :a1250: :a1250:[/quote]

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2010 20:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Gospodine.sljepom si Bartalomeu vratio vid,
molimo Te otvori oci i ovoj bebici da progleda
i da jednog dana vidi svoju seku i svoje najdraze.
Isuse,mi Ti vjerujemo i hvala Ti.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 19 srp 2010 14:10 
Odsutan

ISUSE, OBNOVI NAS I POSVETI

Gospodine, daj mi čisto i poslušno srce, srce jednostavno i poslušno, iskreno i predano! Želim biti iskren, jednostavan, ponizan, pun ljubavi za sve, ali mi to ne uspijeva. Gospodine, sruši sve blokade, raskini spone u meni da se Tvojom milošću borim! Želim ljubiti, želim ozdraviti, želim postati bolji, drukčiji, što sličniji Tebi! Dođi, -gospodine Isuse; dođi, Gospodine, sruši sve blokade, raskini spone u meni! Oslobodi me svakoga zla duše i tijela, izliječi me! Odričem se svakoga zla i vjerujem da ćeš me osloboditi, izliječiti. Neka se Tvoja sveta volja vrši u meni. Daj mi milost da se borim! Želim ljubiti, želim ozdraviti, želim postati bolji, drukčiji, što sličniji Tebi. Dođi, Gospodine Isuse, i Svojom svemoću, Svojom ljubavlju sruši sve zidine, sve što me sputava da dođem k Tebi! Isuse, Svojom Krvlju zapečati svako zlo koje se sručuje na mene, izliječi moje rane, operi sve ruševine, razvali ne u meni; želim postati svet! Želim s Tobom surađivati, želim da me Tvoj Duh Sveti vodi u svu Istinu. Rasti, Gospodine, u meni! Moje �ja� je veliko, želim postati svet. Pomozi mi, Gospodine, da sve ovo što želim tvojom milošću i ostvarujem! Daj mi milost, Gospodine, da se borim; da uvijek budem svjestan Tvoje ljubavi, Tvoje strpljivosti, Tvoga milosrđa, Tvoga praštanja! Daj mi milost skrušenog pokajanja da u svakome trenutku priznajem sebi i Tebi, Bože, da se skrušeno kajem što Tvoje Srce ranjavam i vrijeđam! Kajanje, kajanje, kajanje mi skrušeno daj, da Tvoje milosrđe više ne zlorabim.
Bez Tvoje milosti, Gospodine, ne mogu ništa dobro učiniti, a niti mi, Gospodine, možeš Svoju milost uliti ako Ti se ne otvorim, ako s Tobom ne surađujem. Otvori mi srce; budi, Gospodine, vazda u mojim mislima, mojim riječima i mojim djelima! Osnaži me, očisti me, oslobodi me, osposobi me, obnovi me, izliječi me, izliječi dušu moju, izliječi tijelo moje, pročisti misli moje, operi me Krvlju Svojom! Jadan sam, slab sam, bijedan, nestalan. Govorim jedno, radim drugo. Duh traži svoje, tijelo traži svoje; slabo se borim, očajavam. Kad mi ne ide kako treba, sebe ne prihvaćam. Daj mi milost da oprostim sebi i drugima! Gospodine, obujmi moje srce Svojim Duhom! Prosvijetli moj razum, ojačaj moju volju da prihvatim Tvoju volju! Izlij Svoga Duha Svetoga u mene! Donesi mir i ljubav, vjeru čvrstu, živu i nadu nepokolebljivu!
Dođi Duše, Sveti; dođi, Duše Sveti, obnovi moj duh da mogu s Tobom i po Tebi ispunjavati Očevu volju! Dođi, Duše Sveti; dođi, Gospodine Isuse, vatrom Svoje ljubavi sve što je u meni sažezi! Dođi Gospodine Isuse; dođi, Gospodine Isuse; dođi, Gospodine Isuse, dođi, ne kasni! Tvoja prečista Krv neka proključa, prokola u mojim žilama, u mome srcu, u mojim mislima! Sve što je u meni, Gospodine, obnovi i posveti! Pozvao si nas na svetost. Hvala Ti što nas želiš sve posvetiti!
Budi blagoslovljen, Isuse, u Presvetome Oltarskome Sakramentu! Budi blagoslovljen, Isuse, u svakoj duši! Promijeni, Isuse, sve nas, naše obitelji; oslobodi, obnovi nas sve; izliječi nas, Gospodine, na duši i tijelu! Isuse, oslobodi me svakoga straha, obzira, oholosti, sebeljublja, nemira, srdžbe, ne praštanja, svakoga zla duše i tijela! Isuse, Isuse, Isuse, otvori srce moje, otvori srce moje! Otvori, Gospodine, i pozovi sva srca da se k Tebi vrate! Isuse, Isuse, Isuse, želim živjeti samo u prisustvu Tvome, želim surađivati s Tobom i s Tobom se trajno sjediniti! Isuse, Isuse, Isuse hvala Ti za sve što si mi dao, što mi sada daješ i što ćeš mi dati! Hvala Ti za Tvoga Duha Svetoga, koji me uči kako treba moliti! Hvala Ti što si nam Svoga Duha poslao da nas uči, čuva, štiti, brani, prosvjetljuje, posvećuje i vodi Svome Ocu!
Dođi, Isuse! Dođi, Isuse! Dođi, Duše Sveti! Dođi, Duše Sveti, u svako srce i u svaku dušu ! Dođi, Gospodine Isuse!
Maranatha! Maranatha! Maranatha! Amen. Aleluja.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 srp 2010 17:48 
Odsutan

"O Isuse koji živiš u Mariji, dođi i živi u meni duhom tvoje svetosti,
puninom svoje snage, savršenstvom svojih putova, istinitošću
svojih kreposti, zajedništvom svojih božanskih tajna, vladaj
u meni nad svim moćnim neprijateljima, nad svijetom,
đavlom i tijelom, silom svoga Duha na slavu svoga
Nebeskog Oca".A M E N !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 srp 2010 11:47 
Odsutan

Molim te Isuse za moju najbolju prijateljicu blagoslovi njezin brak i spasi ga svojom Predragocijenom Krvlju,molim i sve vas da je se sjetite u molitvi jer joj je brak u krizi :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 srp 2010 10:29 
Odsutan

PREPORUKA SLAVNOJ SV. ANI

Preslavna majko Neoskvrnjene Kraljice milosrđa, ja ti se prikazujem kao tvoj vjerni štovatelj.
Primi me pod svoj moćni zagovor; zagovaraj me kod prečiste Djevice, a s njome kod Isusa Krista isprosi mi sve milosti, koje su mi potrebne za nasljedovati tebe i Marije, da time zaslužim biti upoznat od Isusa Krista kao njegov vjeran sluga, da me uvede u vječnu slavu.

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: MOLITVE
PostPostano: 14 ruj 2010 10:22 
Odsutan

Gospodine Boze Trojedini...

Posalji i sada Duha Svetoga na sve nas...
Potreban nam je vise no ikada prije...
Neka sada sa neba side Duh Molitve...
Duh Razuma, Duh Nade, Duh Vjere...
Duh Milosrda, Duh Ljubavi, Duh Istine...
Duh Mudrosti, Duh Razboritosti, Duh Jakosti...
Smiluj nam se Gospodine po Milosrdu svome...
Ohrabri nas, ojacaj nas, utjesi nas, zakrili nas...
Sve sto nisi Ti i sto nije od Tebe ti ukloni...
Ozdravi ono sto je u nama bolesno...
Napoji nas Krvlju svojom i nahrani Tijelom svojim...
Otvori nam svima Duhovne oci da Te prepoznamo...
Ispruzi Tvoju Milosrdnu ruku nad nama i zakrili nas...
Plastem Tvoje ljubavi zagrij srca ledena...
Izmjeni nas iz temelja i obrati nas...
Tvoji smo Gospodine i Tvoji zelimo ostati...
Ne daj nama putem zlim,ocuvaj nas od napasti zloga...
Svjet nam nudi sjaj i bljestavilo propasti...
Mnogi smo sljepi i ne prepoznajemo da to nisi Ti...
Ti nam dajes sebe i svoju svjetiljku ljubavi...
Ipak Isuse mnogi to ne primjecujemo...
Zato su tolike bolesti i tolike depresije u mnogima...
Ti nas Isuse jedini mozes spasiti...
Daj nam snage da ostavimo ovo svjetovno bljestavilo i sjaj...
Daj da krenemo hrabro u svakoj nevolji i bolesti za Tobom...
Za onime sto nam Ti nudis iz dana u dan u Tvojim Crkvama...
Na Tvojim Oltarima u Svetohranistima...
Oprosti nam nase grijehe Isuse i oslobodi nas zarobljenosti...
Skini okove i lance zloce i navezanossti na svjetovno...
Prizovi nas sve Tvome stolu ljubavi,nade,radosti,vjere...
Ti se radujes svakoj izgubljenoj ovci,svakom izgubljenom sinu...
Gospodine,Trojedini Boze, smiluj nam se svima...Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 982 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 99  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]