www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 12 srp 2025 21:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 201 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 04 svi 2012 09:17 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Pozdrav svima :D
Htjela bih čuti vaše mišljenje o ovome... krenula sam jedan utorak na misu fra Kožula u Sigetu. I sve je bilo ok dok nisam došla u crkvu. Sjela sam i kako je počelo dolaziti sve više ljudi osjećala sam nekakav nemir kao da me nešto guši, mislila sam da nema možda dovoljno zraka, i osjetila sam nekakav smrad, dečko je bio samnom i on je rekao da ništa ne osjeti. Kad je trebala početi misa i kad su došli svi ljudi ja nisam mogla više izdržati u crkvi, izletila sam van i pobjegla na prvi bus...vratila sam se u svoj kvart i usla u crkvu i plakala ispred svetog hraništa, bila sam jako uznemirena i tresla se. Onda kad sam se pomolila smirila sam se i otišla doma...slučajno sam sad našla na ovu temu pa sam se malo zabrinula :(

I još nešto, moj tata se bavi bioenergijom i ne živi samnom, kada mi se približi ja osjećam užasan nemir, kad uđe u istu prostoriju samnom to je strašno, ili kad me zagrli, ja znam da on nije loš čovjek u duši, ali mi nije jasno zašto ga ne mogu podnijeti, bude mi jako žao zbog toga....iako nekad namjerno provocira i ima svoje mane, nekako njemu ne mogu ništa tolerirati koliko mogu drugima...e sad se bojim da možda samnom nešto nije u redu :(((( što vi mislite?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 svi 2012 09:30 
Odsutan

sanjci napisao:
Meni se cesto te neke stvari dogadaju u snovima.Znam sanjati ljude koji su umrli kao da mi kazu neku poruku.npr.jednom sam sanjala svoju pokojnu susjedu koju sam jako voljela i koja mi je svake god.za rodjendan dosla sa nekom sitnicom.Ibas dan prije mog rodjendan kazem mami tuzna kako ove god.nece doci.i sanjam te noci kako je vidim kroz prozor sobe u njenom dvoristu,a znam da je mrtvaii pitam je sta radis,a ona kaze sta si mislila da sm zaboravila tvoj rodendan,dosla sam ti cestitati rodjendan.ja je pitm kako je,a ona nestaje u kao nekakvom vatrometu,svjetlosti i kaze dobro sam,samo mi dodji koji put zapaliti svijecu na grob.probudila sam se sva u suzama jer to je bilo tako stvarno.a sada cesto sanjam đavla,tj.borbu sa njim.uvijek je u obliku muskarca groznog izgleda i to je strasno mucenje.izmedju jave i sna,a kad se probudim taj osjecaj straha i nekakve prisutnosti nekoga u sobi vam ne mogu opisati.

ja sam isto tako par puta sanjala nekog tko je umro i uvijek je bio dobar san, osim kad sam prijateljicu jednu sanjala...bila je super osoba, ali u snu je uvijek hladna prema meni...zadnji put kad sam ju sanjala uhvatila sam ju za ruku i pitala kako to da je tu a umrla je... pogledala me je kao da me ne podnosi i svim silama se htjela istrgnuti meni iz ruke, a kad se istrgnula ja sam se naglo probudila i strašno se bojala, ostale sve koje sam sanjala bili su sretni... Joj grozno je to sa prisutnosti nekog u sobi to i ja osjećam nekad, nekad i dobro osjećam, al većinom ko da je i dobro i zlo u istoj prostoriji. Ja sam isto odvratne snove sanjala ne znam otkud mi tako nešto u glavi uopće, pošto sam inače pozitivna osoba.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 svi 2012 07:50 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pozdrav Tina4.ja sam jednom pitala jednog svecenika za te snove o osobama npr.slicno kao za tvoju prijateljicu i rekao mi je da onda molim za te duse jer su vjerojatno u cistilistu.znala sam sanjati i samo cistiliste i tu borbu dobra i zla pa mi je rekao da molim za duse i da mise na koje idem i svoju muku prikazujem njima pa tako i nastojim raditi.najgore od svega mi je kad se probudim ,a to je negdje oko 3 sata ujutro odmah se sjetim onog filma egzorcist koji je sniman po istinitom dogadaju gde se kaze da demoni u to doba kao napadaju.jednom sam sanjal a muza od kolegice sa posla koji je umro,a nisam ga nikad upoznala nego sam ga vidjela na slici.nakon sprovoda sanjam njega kako sjedi za stolom a ozbiljni ljuti glas mu govori Tu gdje si sada si zato jer su puno molili za tebe.kad sam to ispricala sefici njena radost je bila neizmjerna,jer istina svi smo molili za spas njegove duse.tako da vjerujem da ti je ta prijateljica htjela reci da molis za nju ili joj plati misu,ali svakako moli.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 06 svi 2012 07:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

evo me opet Tina4 veztano za prvi post.Ja sam ti procitala knjigu od fra Smiljana Duh Sveti ozdravitelj i obnovitelj,mislim da se tako zove.To ti je jedan cijeli seminar kada je bio pater Rufus u Hrvatskoj.Obavezno si nabavi tu knjigu i procitaj.Ugl.za sve,ali ama bas za sve sto ima veze sa bioenergijom i bilo lakvim iscjeljivanjem na taj nacin to ti je sotonsko.zato ti savjetujem da se pazis.kaze Smiljan da svaka osoba koja ode bilo kakvom gataru,bioenergicaru i sl.izlozi svoju obitelj djelovanju sotone do 4 koljena.tako da obavezno otiđi do Smiljana ako ikako mozes.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 svi 2012 08:42 
Odsutan

sanjci napisao:
evo me opet Tina4 veztano za prvi post.Ja sam ti procitala knjigu od fra Smiljana Duh Sveti ozdravitelj i obnovitelj,mislim da se tako zove.To ti je jedan cijeli seminar kada je bio pater Rufus u Hrvatskoj.Obavezno si nabavi tu knjigu i procitaj.Ugl.za sve,ali ama bas za sve sto ima veze sa bioenergijom i bilo lakvim iscjeljivanjem na taj nacin to ti je sotonsko.zato ti savjetujem da se pazis.kaze Smiljan da svaka osoba koja ode bilo kakvom gataru,bioenergicaru i sl.izlozi svoju obitelj djelovanju sotone do 4 koljena.tako da obavezno otiđi do Smiljana ako ikako mozes.

hvala ti puno, baš ću potražiti tu knjigu :D
ići ću sad zadnji utorak u mj. na misu kod fra Smiljana, ili možda i na razgovor ako uspijem doći do njega.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 svi 2012 20:51 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

znam da sve to zvuci nevjerojatno i da ljudi misle da su to gluposti,ali ja sam se unazad pet godina okrenula vise prema Bogu pa sam tako pocela citati i knjige jer me sve to jako zanimalo.Ljudi u neznanju odalaze svakakvim bioenergicarima,astrolozima,vidovnjacima jer traze pomoc.Na pocetku im mozda i krene na bolje,ali sve je to sotona.Ja ti vise ne citam ni horoskope.Bila sam ti na zivotnoj ispovjedi kod don Stepana na Kneziji,to mi je okrenulo zivot za 360 stupnjeva,pocela sam na zivot gledati sasvim drugacije.Ovo sto si napisala ja ti zaista vjerujem da je tako i nemoj pustiti da tako ostane nego kreni u borbu jer to ce ti se vuci i tko zna sta se moze dogoditi ako ne tebi mozda tvojoj djeci.Moja kolegica sa posla ti je imala sl.slucaj.Nikad mi nije konkretno ispricala sto ali znam da se navukla na gledanje ljudima u salicu,cak je i pogadala sve,kolegice su je opsjadale da im gata.Roditelji su joj se rastali,ma bila je u totalnom kaosu.Ikrenula ti je kod Smiljana,kazem ti ne cita vise ni horoskop,roditelji ponovno zajedno.Kazem neznam sto je tocno bilo to je sve sto mi je rekla.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 svi 2012 06:51 
Odsutan

da, znam :( nažalost i svi oko mene misle da su to gluposti... nadam se da ću uspjeti naći nekog svećenika za razgovor, jer to ni nije sve, nije čak ni da je moj tata išao bioenergetičarima nego baš on to radi, i kad dođe kod mene dođe skupa s tim svojim viskom pa ga vrti po stanu, i nikakve koristi od toga što mu ja govorim jer imam 22 godine pa me smatra glupim djetetom. Drago mi je ako ništa drugo bar da tu na forumu ima netko tko ne misli da pričam gluposti i da je to opasno.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 svi 2012 20:58 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Probaj uciniti sljedece prije nego ti tata dodje sljedeci put kod tebe:blagoslovi stan ili sobu svetom vodom i izmoli molitvu zastite od zla,a na ulazna vrata stavi grumencic blagoslovljenog tamjana ako imas.Probaj se sama zastiti tako da ti nece moci djelovati ta energija ili kad god ti on radi to sa viskom moli u sebi molitvu zastite i molitvu svetom Mihaelu da te zastiti.Bas me zanima sta ce biti.Jer citala sam u onoj knjizi sta sam ti napisala da je tako jedna zena isla tj.slucajno se nasla kod neke maserke koja se bavila bioenergijom i tako ona nju masira i pocne tretman a ova se pocela moliti Gospi da je zastiti i kaze poslije maserka kako je osjetila da nemoze nista napraviti na njoj.Usvakom slucaju probaj i nabavi si tu knjigu ako ikako mozes. :a1430:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2012 11:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

sanjci napisao:
evo me opet Tina4 veztano za prvi post.Ja sam ti procitala knjigu od fra Smiljana Duh Sveti ozdravitelj i obnovitelj,mislim da se tako zove.To ti je jedan cijeli seminar kada je bio pater Rufus u Hrvatskoj.Obavezno si nabavi tu knjigu i procitaj.Ugl.za sve,ali ama bas za sve sto ima veze sa bioenergijom i bilo lakvim iscjeljivanjem na taj nacin to ti je sotonsko.zato ti savjetujem da se pazis.[b]kaze Smiljan da svaka osoba koja ode bilo kakvom gataru,bioenergicaru i sl.izlozi svoju obitelj djelovanju sotone do 4 koljena.tako da obavezno otiđi do Smiljana ako ikako mozes.[/b]

sanjci sto to kazes :cry: MOja baka je isla vracari i upustala se u slicne stvari :(

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 svi 2012 18:44 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

pozdrav Uriel@.da ti budem iskrena i ja sam isla iz neznanja sa jednom prijsteljicom,gledala u salice,proucavala tarot karte.ljudi tokom zivota imaju svakakvih problema,i ja ih sada imam i onda se pitaju zasto,odakle,sta sam krivo napravio.A ispada da u biti "placas"grijehe svojih predaka.ni ja nisam znala da je to tako.treba puno molitve i ja bi htela otici do Smiljana jer se vec pet godina vrtim u krug sa nekim stvarima u braku.kao da je netko bacio kletvu.molim,postim,ali ponekad gubom volju i pitam se ima li smisla.vrtim se u proslost,predbacujem si grijehe sta sam pocinila,bilo iz neznanja,bilo sa znanjem. :twisted:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 201 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]