www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 svi 2025 19:19

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 238 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 26 tra 2012 18:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 46 zahvala
Morana napisao:
Dragi prijatelji,
javljam Vam se sa velikim mirom u srcu.Mama sam male Vita Marie i bez obzira na bolest i teškoće kroz koje prolazimo željela bih sa Vama podijeliti ono dobro što nam se počelo događati u životu. Kako se je pokrenuo ovaj molitveni lanac i kako smo i mi- roditelji počeli moliti skupa sa Vama ,doživjeli smo veliki Božji blagoslov i pomoć. U kratkom roku je Viti organizirana operacija u inozemstvu o kojoj smo mogli samo sanjati, jučer na proslavi prvog rođendana Taxi Cammea ,vlasnik nam obećao besplatne vožnje na sve preglede i operacije ma gdje bili i novčanu potporu. A danas nas je posjetio fra Ante Vuk Buljan, gvardijan samostana St. Gabriel iz MÜNCHEN , upoznao se sa nama te nam također ponudio pomoć jer on preko udruge Ruke dobrote pomaže mnogoj djeci u liječenju. Zamislite samo kako se osjećamo sada kada znamo da imamo i drugu opciju liječenja i da se imamo kome obratiti za pomoć vezanu za liječenje u bilo kojem trenutku. Otkako je Viti Marii nogica puknula prije 17 mj. nisam mogla spavati od brige i straha a sada odspavam cijelu noć bez straha jer znam da je moje dijete u najboljim rukama, rukama Stvoritelja a naš vapaj za pomoć čuje preko naših zajedničkih molitvi.
Hvala Vam na svemu i BVB
Morana :grlim te:

Draga sestro i draga majko..
:q4: Hvali ti na svjedocenju..
Bogu hvala i imaj pouzdanja ,da ce Bog sve izvesti na dobro. :grlim te:

BOG VAS BLAGOSLOVIO CUVAO U MIRU I LJUBAVI , PODARIO VAM ZDRAVLJE I CVRSTU VJERU.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2012 08:41 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi braćo i sestre,

željela bih sa Vama podijeliti današnje svjedočanstvo.Pod jutarnjom misom u CRKVI SVETIH ANĐELA U SAVSKOM GAJU dok sam molila po tisućiti put za ozdravljenje male Vite Marie i u molitvi govorila "Kada bih bar znala da će sve biti dobro!" tada sam vidjela nešto što me je veoma dirnulo i posramilo. Na Isusom oslikanim staklima prozora , na jednom od njih, Svjetlost koja je prodirala kroz njega se je iz ravnomjernog skupila i koncetrirala na Isusove potkoljenice i tako žarko svjetlila neko vrijeme. Iza toga se je svjetlost ponovo ravnomjerno rasporedila na cijelu sliku! Vita Maria ima bolesnu potkoljenicu!
Vjerovala sam i vjerujem ali ovo danas je mojoj vjeri dalo jednu drugu dimenziju. Svemogući Bog je čuo moju molitvu, moj vapaj i osjetio moju bol te mi na meni prihvatljiv način pokazao koliko me voli i koliko je uz mene. Sram me je što mi nije bila dovoljna molitva, jako me je sram....
Vjerujem da Bog čuje i vidi nas sve!
Čvrsto vjerujem da će mojoj kćerkici pomoći i da će će preko naših molitvi na sve nas spustiti svoj blagoslov! :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2012 09:46 
Odsutan

Podijelio: 123 zahvala
Zahvaljeno je: 121 zahvala
Slava Isusu! Naš Bog je silan Bog!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2012 10:05 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
O Bože mili hvala ti sto pokazujes toliku milost!

Slava Isusu!

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 29 tra 2012 14:25 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Morana, sva sam protrnula dok sam čitala ovaj tvoj posljednji post.
zbilja, naš Bog je silan Bog

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2012 21:18 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi naši prijatelji,
evo javljam Vam dobre vijesti. Vitini tumori na očnim živcima se smanjuju i na zadnjem pregledu je doktorica ostala iznenađena jer na MR mozga koji je snimljen u 3 mj je tumor bio veći a sada osim što je manji još i ne zahvaća mozgovinu što je super. Obavili smo predoperacijski pregled u Beču i definitivno dogovorili operaciju koju će nam pokriti HZZO. Mi se trebamo pobrinuti za troškove boravka u Austriji van bolnice i još neke sitnice.....
Sada skupljamo snagu za ono najbitnije a to je izdržati tu teškui bolnu operaciju kao i oporavak.
Život nam je mirniji i prepun vjere i ljubavi u Boga i sve Vas. Hvala Vam na svim molitvama i podršci.

:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 srp 2012 21:26 
Odsutan

Morana draga, neka je Slva nasem Isusu, uistinu divne vjesti.
Boziji blagosov.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 srp 2012 08:21 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Gospodin je velik i svemoguc!! Njegova dobrota i milost su bezgranicne i bezuvjetne!!!

Boze, hvala Ti sto cujes nase molitve!!!! Molimo Te da i dalje djelujes i da malena Vita ozdravi i da se proslavi Tvoje Sveto Ime!!! :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 24 srp 2012 14:48 
Odsutan

Bogu hvala i slava! :D
Proslavljaj se dobri Bože i dalje u životu ove male djevojčice i njezine obitelji :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 25 srp 2012 07:21 
Odsutan

Podijelio: 64 zahvala
Zahvaljeno je: 40 zahvala
Slava Isusu!
:a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 238 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]