www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 16 svi 2025 09:59

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 28 lip 2013 14:09 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga marija-nada, Bog Vas dragi blagoslovio, i sama zazivam Duha Svetoga da mi prosvijetli pamet i pomogne mi kod predstojećih ispita :a1250:

Hvala Vam na molitvi :grlim te:

Vašoj kćeri također želim uspjeh prilikom polaganja ispita, neka Duh Sveti izlije svoje milosti i na nju :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 lip 2013 17:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Sveti Antune! U svome si se životu proslavio učenošću i mudrošću i bio velik prijatelj učenika i studenata.
Ti znaš od kolike je za Benedictu važnosti njen studij i kolik trud od nje zahtijeva!
Zato joj isprosi čvrstu volju da se ustrajno posveti, bistru pamet da uspješno u njemu napreduje i do­bro pamćenje da lakše svladava stu­dijske teškoće.

Neka joj škola bude ozbiljna pri­prema za život.
Po tvom primjeru želi i ona , uz ljudsko znanje i mudrost, sve bolje upoznati Isusa Krista i nje­govu Radosnu vijest.

O dragi Sveče, daj da moze uspješ­no nastaviti svoj studij, sretno položiti sve ispite i spremna poći u život na korist društvu i Crkvi. Amen.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 srp 2013 16:38 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Molim vas da se pomolite za mog prijatelja koji ne živi po Božjim zakonima i upao je u dugove(možda mu je i život u opasnosti).Neka ga Gospodin naš Isus Krist po svom Svetom Križu kao izgubljenog sina vrati u krilo Očevo.Hvala BB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 01 srp 2013 17:58 
Odsutan

daruj nam mir napisao:
Molim vas da se pomolite za mog prijatelja koji ne živi po Božjim zakonima i upao je u dugove(možda mu je i život u opasnosti).Neka ga Gospodin naš Isus Krist po svom Svetom Križu kao izgubljenog sina vrati u krilo Očevo.Hvala BB

Za sve nakane na Hitnom ML...

PREDATI NEKOGA TKO SE UDALJIO OD ISUSA
Oče nebeski, molim Te u ime i po krvi Isusa Krista da oslobodiš od Sotone zarobljeno tvoje stvorenje. Molim Te, Gospodine Isuse, da staviš svoju trnovu krunu oko (ime) i privuci ga (je) svome Presvetom Srcu pod svoj plašt ljubavi. Marijo naša Majko, molimo tvoj zagovor i zaštitu kod tvoga Božanskog sina za njega (nju). Amen.

http://josko.jimdo.com/duhovnost/molitv ... e-molitve/

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 srp 2013 07:14 
Odsutan

U tvoju ljubav i milosrđe stavljam Gospodine Tebe-Trazim , sve nakane u ovom HML...sjeti se Isuse molim Te; Oče, oprosti nam svima , nase bezakonje.
U Ime Isusovo, udijeli nam svoju ljubav, i ozdravi rane koje su bile uzrokom da druge ranjavamo. Neka Tvoja ljubav ukloni djelovanje zloga jer svi smo stvoreni na tvoju sliku.Nitko neće biti istinski slobodan dok nam Tvoje svjetlo ne zasja. Neka naša opraštajuća ljubav djeluje u nama oslobađajući nas od naseg bremena, tereta. Otkupi nas i promjeni po svojoj ljubavi, gospodine Isuse. Dok mi mičemo jedan kamen sa kanala tvoje ljubavi, ispuni nas i osobu koje su nas povrijedile svojom ljubavlju, mirom i zdravljem.
HVALA TI, ISUSE. Neka nas Tvoj DUH SVETI ispuni svjetlom i obasja sva područja nasega života. Amen

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 srp 2013 07:48 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
rebeka napisao:
U tvoju ljubav i milosrđe stavljam Gospodine Tebe-Trazim , sve nakane u ovom HML...sjeti se Isuse molim Te; Oče, oprosti nam svima , nase bezakonje.
U Ime Isusovo, udijeli nam svoju ljubav, i ozdravi rane koje su bile uzrokom da druge ranjavamo. Neka Tvoja ljubav ukloni djelovanje zloga jer svi smo stvoreni na tvoju sliku.Nitko neće biti istinski slobodan dok nam Tvoje svjetlo ne zasja. Neka naša opraštajuća ljubav djeluje u nama oslobađajući nas od naseg bremena, tereta. Otkupi nas i promjeni po svojoj ljubavi, gospodine Isuse. Dok mi mičemo jedan kamen sa kanala tvoje ljubavi, ispuni nas i osobu koje su nas povrijedile svojom ljubavlju, mirom i zdravljem.
HVALA TI, ISUSE. Neka nas Tvoj DUH SVETI ispuni svjetlom i obasja sva područja nasega života. Amen

:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 srp 2013 20:59 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Potrebna mi je Vaš molitva sa razrješenjem jednog poslovnog problema, da me Duh Sveti nadahne i vodi jer sama u svojoj snazi trenutno ne vidim izlaza. Unaprijed se svima toplo zahvaljujem. BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 srp 2013 21:09 
Odsutan

U molitvi!
Bog te blagoslovio cuvao u miru i ljubavi i bio ti na pomoci u rjesavanju toga!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 srp 2013 15:13 
Odsutan

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 14 srp 2013 14:30 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Hvala vam na molitvi za mene, mili moji! Puno sam bolje. Gotovo je nevjerojatno kako Bog brzo podiže..kako molitva brzo djeluje. Izvana se ništa nije promijenilo, ali meni se vratio sav mir, čak i radost. Vjerujem da je to i zbog sakramentalnog načina života...brzo se čovjek oporavi ako je uz Boga, pa da se ne znam kakvo zlo pokušava uvući i slomiti nas.

Kroz ovu sam situaciju doživjela svu moguću podršku obitelji i prijatelja, svakako tu mislim i na VAS. Molitva je brzo djelovala...dobro sam. Jača nego ikad. U mom je životu nedostajalo tih negativnih iskustava...teških....nedostajalo mi je to da bih mogla razumjeti sve one koji su prošli kroz nešto teško, a da nisu ni "krivi ni dužni". Nije mi nikad bilo jasno kako netko ne može nešto oprostiti....Sad mi je sve jasnije i hvala Bogu što me tako brzo povukao iz te teške situacije, što mi je dao mir i što sam se kroz 2 tjedna oporavila do raznine za koju bi većini trebalo barem godinu dana...

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 286, 287, 288, 289, 290, 291, 292 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]