www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 15 svi 2025 20:05

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 29 lis 2013 20:42 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molim Te Bože,čuvaj moju mamu Zdenku. Ima jako visok tlak pa se bojim za nju. Amen :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 stu 2013 21:29 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 39 zahvala
Dragi Oče, Blažena Nebeska Majko Marijo i svi sveti, čuvajte sutra moju mamu prilikom operacije! Neka liječnika vodi Duh Sveti! Hvala!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 stu 2013 22:22 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 stu 2013 16:41 
Odsutan

Puno hvala na molitvi za moju mamu - operacija je bila uspješna, sutra ide kući i lijepo se oporavlja!

Sad vas molim za molitvu za gospođu Mariju koju sam danas upoznala, u sobi je s mojom mamom... Boluje od zloćudnog tumora na jaziku, grlu...zahvatio joj je veliki dio glave, vrata.... Prije godinu i pol su joj prognozirali samo 6 mj. života, ona živi već godinu i pol....
Vidim da je vjernica i rasplakala se od ganuća kad sam joj rekla da ćemo moliti za nju. Ima troje djece, jedno je u srednjoj školi, ostali su oženjeni.

Sjetite je se u molitvi! Eh, kad bi se dogodilo čudo!!!

Ona jedva jede, ima 40ak kg jer jedva guta hranu zbog tumora....i teško govori.... Ali je potpuno svjesna svega, i vidi se koliko tuguje jer zna da će vjerojatno uskoro umrijeti...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 pro 2013 00:05 
Odsutan

Molim vas, sjetite se makar kratkom molitvicom jedne Marijane ciji kriz je sve tezi i zaista joj samo Bog i Njegovi mogu pomoci!
Hvala vam, njoj je jedina utjeha sto divni ljudi s ovo
g Foruma mole za nju!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 pro 2013 11:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Nekolicina kršćana u našem gradu(Rijeka) je počela intenzivno moliti za vlast u našoj domovini!Da ih Bog dotakne,da bar neki dožive obraćenje poput Zdravka Tomca!
Pavao nas na to potaknuo u svojo poslanici a i nedavno je na to poticao Papa": Dobar katolik, nastavio je papa, itekako se miješa u politiku, dajući najbolje od sebe da oni koji su na vlasti mogu vladati. No što je ono najbolje što mi možemo pružiti ljudima koji su na vlasti? Molitva! To je ono što kaže Pavao: 'Molitva za sve ljude i za kraljeve i sve one koji su na vlasti'. 'Ali oče', reći će netko, 'to je zla osoba, mora ići u pakao…'. 'Moli za njega, moli za nju, da mogu dobro obnašati vlast, da ljubi svoj narodu, da služi svom narodu, da bude ponizan/ponizna'. Kršćanin koji ne moli za one koji su na vlasti nije dobar kršćanin! 'Ali, oče, kako ću moliti za to? To nije dobra osoba…'. 'Moli da se obrati!'. Ali moliti. I to vam ne kažem ja, već sveti Pavao, Božja riječ". Dakle, zaključio je papa, dajmo najbolje od sebe, ideje, prijedloge, najbolje, ali najbolje od svega je molitva. Molimo za ljude na vlasti, da nas vode dobro, da našu domovinu, naš narod pa i svijet vode naprijed, da u njima vlada mir i zajedničko dobro." http://www.dnevno.hr/vjera/iz-zivota-cr ... itici.html
Sada usmjeravamo molitve za narod!Bože blagoslovi Hrvatsku!

Uskoro nam slijede i ekumenska druženja i molitve gdje će kršćani Katolici i neki Protestanti zajedno moliti za našu zemlju!U drugim gradovima skupa sa Pravoslavcima,ovdje u Rijeci su prestali sudjelovati prije par godina,šteta!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 pro 2013 13:41 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
molim vas da se jednom strelovitom molitvicom sjetite dviju dusa koje se danas spremaju primiti sakramenat oprostenja, to su neobracene osobe ali ipak prvi korak su napravile nakon dosta godina.Pa evo da ih Duh Sveti dotakne da sto bolje i iskrenije ociste savjest, kao i ispovjednika koji ce ih ispovijedati.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 pro 2013 10:49 
Odsutan

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molim vas da u svoju molitvu uvrstite i Valeriju koja se oporavlja od teske operacije, a dal je pomogla, jos se ne zna :a1250: .
Boze dragi ozdravi je da nam bude svima na obracnje, molim te :a1250: :a1250: .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 pro 2013 00:30 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
:a1250:
Molim vas da se pomolite za poljsku feministicu koja je izjavila da je trudna i da planira pobaciti na Badnjak. :(
Da ju dragi Bog prosvjetili i da do tog čina ne dođe.

Krvi Kristova pobjednice zlih duhova spasi nas!

http://www.bitno.net/vijesti/poljska-fe ... -veselije/

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 sij 2014 23:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Molim vas za vašu podršku kroz molitvu za mog sina kojem se pojavila neka alergija. Kažu dr. da je na dodir alergija.
Puno mi se toga nakupilo i ja nekako krivim sebe za sve, pa mi ponestaje snage i prijeko mi je potrebna molitva. Ako nas se možete spomenuti. Hvala svima.
BVB

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 294, 295, 296, 297, 298, 299, 300 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]