www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 10:40

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 123  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 15 lip 2015 21:25 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 11 zahvala
novi1 napisao:
Ja san ti preporucio hagioterapiju,drugi ljudi nesto drugo,ali cilj je isti,otvorit se Kristu i Ljubavna prica pocinje..
Btb sestro i nek ti Bog providi muza,dade djecu ako je to Njegova volja :a1250:

Hvala Btb. Nadam se da je to ipak njegova volja, da me samo testira s patnjom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 07:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
lalelu napisao:
Kad nema osobe koja zeli biti sama kako onada ima sretnih osoba koje su same. Ne kuzim. Meni je ejdnostavno rijesenje da se netko, zbog cega to je drugo pitanje, odlucio da zeli biti sam i onda je sretan u toj samoci. Znam takvu osobu i to postujem.
Ali ja sebi nisam izabrala da budem sama.

..Jesi..jesi..
..stvorila si uvjete..kriterije...
..da budeš sama...
..to je tvoj izbor.. :D

..već danas popodne.možeš sve promijeniti.
..jedan osmijeh..
..par riječi..
..i nećeš biti sama.. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 09:01 
Odsutan

naggar napisao:
lalelu napisao:
Kad nema osobe koja zeli biti sama kako onada ima sretnih osoba koje su same. Ne kuzim. Meni je ejdnostavno rijesenje da se netko, zbog cega to je drugo pitanje, odlucio da zeli biti sam i onda je sretan u toj samoci. Znam takvu osobu i to postujem.
Ali ja sebi nisam izabrala da budem sama.

..Jesi..jesi..
..stvorila si uvjete..kriterije...
..da budeš sama...
..to je tvoj izbor.. :D

..već danas popodne.možeš sve promijeniti.
..jedan osmijeh..
..par riječi..
..i nećeš biti sama.. :D

Ne nije moj izbor. Da je moj izbor, rekla bih oj izbor, ne bih plakala.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 13:49 
Odsutan
Moderator
Moderator

Podijelio: 358 zahvala
Zahvaljeno je: 292 zahvala
https://www.youtube.com/watch?v=uEkVeWf ... 9&index=31
-@lalelu evo poslušaj svjedočanstvo o molitvi za ljubav tj.za budućeg muža-razgovor počinje od 11.22min.
http://www.womaninlove.org/
-a evo i stranice gdje možeš pročitati to isto svjedočanstvo
-možda ti malo pomogne :) ,jer Katie detaljno opisuje kako joj je molitva uslišana

-još sam i ovo našla http://www.bitno.net/obitelj/ljubav-svo ... -izmoliti/ ,al to si možda već čitala,al dobro je opet pročitat,
jer to su svjedočanstva ljudi koji su također molili za ljubav
-ne treba nikad odustati od molitve, kad ti je najteže,baš se onda zainati i moli ,baš tad nemoj odustat :)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 15:20 
Odsutan

ita napisao:
https://www.youtube.com/watch?v=uEkVeWfKHfI&list=PL5ACC9477FE945B19&index=31
-@lalelu evo poslušaj svjedočanstvo o molitvi za ljubav tj.za budućeg muža-razgovor počinje od 11.22min.
http://www.womaninlove.org/
-a evo i stranice gdje možeš pročitati to isto svjedočanstvo
-možda ti malo pomogne :) ,jer Katie detaljno opisuje kako joj je molitva uslišana

-još sam i ovo našla http://www.bitno.net/obitelj/ljubav-svo ... -izmoliti/ ,al to si možda već čitala,al dobro je opet pročitat,
jer to su svjedočanstva ljudi koji su također molili za ljubav
-ne treba nikad odustati od molitve, kad ti je najteže,baš se onda zainati i moli ,baš tad nemoj odustat :)

Hvala ti od <3 :grlim te: Ovo cu odmah poslusati. Btb.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 15:47 
Odsutan

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Evo imam samo jedno pitanje koje je zaista dobronamjerno :)
Da li se vi, koji toliko očajno želite partnera, koji puta zapitate kako bi tom partneru bilo sa vama koji biste se zaljepili za njega kao da je on/ona zadnja slamka spasa?
Ja mislim da bi to bilo jako loše po njega/nju i po vas. Pa tko bi htio partnera u vezi/braku koji će ga/ju toliko gušit jer mu/joj je jedini smisao života... :roll:
Dajte se malo uozbiljite i krenite od sebe i pogledajte malo oko vas kako ljudi žive i kroz kakve životne patnje prolaze.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 17:21 
Odsutan

Rora napisao:
Da li se vi, koji toliko očajno želite partnera, koji puta zapitate kako bi tom partneru bilo sa vama koji biste se zaljepili za njega kao da je on/ona zadnja slamka spasa?
Ja mislim da bi to bilo jako loše po njega/nju i po vas. Pa tko bi htio partnera u vezi/braku koji će ga/ju toliko gušit jer mu/joj je jedini smisao života... :roll:
Dajte se malo uozbiljite i krenite od sebe i pogledajte malo oko vas kako ljudi žive i kroz kakve životne patnje prolaze.

Ne znam gdje si iscitala da bi se zalijepila uz partnera? Zelim partnera ali ne zelim nekoga za koga cu biti 24 sata zalijeplijena i nedati mu disati. Ne zelim bilo koju slamku spasa. Zelim osobu koju mogu voljeti, koja cu postovati, koja ce mene vojeti, koja ce me prihvatiti s mojim manama i vrlinama. Trazim partnera ne siamskog blizanca.

I da jako sam ozbiljna. I daj i ti shvati da je nekomu patnja sto je sam.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 17:55 
Odsutan

Podijelio: 185 zahvala
Zahvaljeno je: 171 zahvala
Vjeruj mi da jako dobro shvaćam nečiju patnju što je sam. Ali uvijek se pitam kako je drugima kojima je puno teže nego meni.
Budimo sretni za ono što imamo i kako je netko jednom rekao tražite najprije kraljevstvo Božje a ostalo će vam se nadodati (da parafraziram).
Znam da ove moje riječi, kao i riječi drugih forumaša koji su se ovdje potrudili i tebi i drugima objasniti nešto neće pridonijeti ničemu sve dok nećete prihvatiti taj svoj križ. Prvi korak je prihvaćanje križa a ostalo ide samo po sebi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 18:22 
Odsutan

Podijelio: 166 zahvala
Zahvaljeno je: 101 zahvala
lalelu napisao:
Rora napisao:

Ne znam gdje si iscitala da bi se zalijepila uz partnera? Zelim partnera ali ne zelim nekoga za koga cu biti 24 sata zalijeplijena i nedati mu disati. Ne zelim bilo koju slamku spasa. Zelim osobu koju mogu voljeti, koja cu postovati, koja ce mene vojeti, koja ce me prihvatiti s mojim manama i vrlinama. Trazim partnera ne siamskog blizanca.

I da jako sam ozbiljna. I daj i ti shvati da je nekomu patnja sto je sam.

Btb sestro,
u Bibliji pise 365 puta "neboj se",za svaki dan po jedano ohrabrenje i od Boga i poticaj da Mu vjerujemo,nemas se cega plasiti pa ni trenutne samoce.Naravno da je i to kriz ali ne znaci da ce on ostati do kraja tvog zivota,shvati da ti je ovo jedinstvena prilika da otkrijes pravi put do Boga,upravo sadasnja muka je idealna prilika za to.Kad krenes trazit Boga svim srcem,tad ce ti virujen doci i buduci muz,nemora znacit ali iman osjecaj da oce,zapamti jedno,Bog uziva da nam daje sve sto nam triba a i stostruko vise od toga.
Sad je na tebi kako ces to ostvarit ali ako nastavis ko i do sada nema nista od tog,i da nadjes muza nece te usrecit,jer je u meni i tebi ceznja najprije za nasim Ocem,to je duboko u nama a tek onda bracni partner i djeca,tako nas je On stvorio,ali ne da bi nam nesto uskratio nego da bi nam dao puninu,srce cezne najprije za Njim.
Toliki se gube u alkoholizmu,drogi,sexu,kocki ali nigdje ne nalaze mir,dapace,samo konzumiraju sve vise i vise a praznina u srcu biva tad sve veca.
Tvoja ceznja za mujzem je prirodna kao i moja za zenom ali ne znaci ako sam trenutno sam da nemogu bit radostan i miran,makakvi,upravo sad imam mir,ali i dok sam bio sa curom imao sam mir a i prije toga.Znaci,mir ne dolazi od nje,nadam se da cu upoznat skoro pravu i ozenit se,svim srcem to zelim ali znam da najprije moran bit radostan i sretan sam sa sobom pa cu i sa zenom ato dolazi iz zivog odnosa sa Bogom.
Da se razumimo,ja sam kroz svoj kriz spoznao tko sam i kome idem,tko me stvorio i uvijek,sve vise,upoznajem koliko me ljubi,ma to je predivan osjecaj :b112:
Eto,u svoj svojoj neukosti i slabosti,naspram svoga Oca,pokusavam ti baren malo priblizit Ljubav i Milosrdje naseg Oca :a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 16 lip 2015 18:44 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 76 zahvala
novi1 pređi to konretno na situaciju. Jesi ti slobodan za lalelu? :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 1228 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 123  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]