www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 svi 2025 00:17

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 253  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2007 21:59 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Evo ja sam bila večeras na trodnevnici koju je predvodio fra Linić,ljudi moji bilo je predivno.
Bila je krunica pa Sveta Misa,pa klanjanje.
To je prvi put da prisustvujem Linićevom seminaru,i malo sam se iznenadila jer sam zamišljala malo drugačijim,ha ha ma tako je tih i ponizan ali ljepu je propovid držao.
Na kraju je mogao doć svatko da ga on blagosovi te sam i ja išla.
Ma predivan osjećaj me je obuzeo dok mi je stavljao križ na čelo trnci su me obuzeli toliko sam se prepustila da uopće nisam čula šta mi je rekao ha ha ma bila sam presretna.
Sutra je rekao da će od 10 do 12 sati biti posebna misa za sve nakane ali eto nažalost sutra nemogu ići a tako bi volila,mada se nadam da ću prekosutra jer će biti do petka u Mostaru.
I gore sam srela bernu,dragana,i Ivanu ma sve u svemu predivno! :D

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2007 22:02 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
:twisted: :twisted: :twisted: superrr...Bogu fala i slava... :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 lip 2007 22:08 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

Osobno sam nazočio na 10-ak seminara misa, propovjedi fra Zvjezdana Linića!! Jedan (ovaj zadnji sam i snimio)!!
NJEGA SLUŠATI PA TO JE NEŠTO PREDIVNO!!
Bogu hvala na tako predivnom čovjeku!!!
BVB!!! :grlim te: :grlim te: :grlim te: :) :) :)

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lip 2007 07:45 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Pater Linić je vodio Duhovnu obnovu blizu moga mjesta stanovanja....tri dana.......prvu večer počeo je moj novi život..........o čemu sam već pisala.......gdje mi je Isus učinio čudo i oslobodio me tableta...oslobodio me depresije......moj život okrenuo u svjetlo.....Hvala Mu na Slavu Njegovu.......
dokle god sam živa uvijek ću to svjedočiti......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lip 2007 12:47 
marija-nada napisao:
Pater Linić je vodio Duhovnu obnovu blizu moga mjesta stanovanja....tri dana.......prvu večer počeo je moj novi život..........o čemu sam već pisala.......gdje mi je Isus učinio čudo i oslobodio me tableta...oslobodio me depresije......moj život okrenuo u svjetlo.....Hvala Mu na Slavu Njegovu.......
dokle god sam živa uvijek ću to svjedočiti......

...Svjedoči... radosna marijo-nado.. :D ...
...svako svjedočanstvo je zahvala Bogu i podrška
...mlakim dušama..da vide što može Bog....

Vrh

Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lip 2007 18:27 
Odsutan

toya..bila sam ja danas od 10-12..molio se za svakoga pojedinacno, za ozdravljenja najvise, i blasivljao nas..cak smo pisali nakane i stavljali u kosaricu pa ce se i za to kaze posebno moliti..bilo je predivno..
i meni se desilo isto kad me blagosivljao-bila sam sretna i sve sam ga cula a cim sam se vratila nisam vise imala pojma sta mi je rekao :lol:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 lip 2007 18:36 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Zaboravih reći da sam dobila osobno blagoslov od patera Linića......
čekajući na red gorilo je cijelo moje tijelo i moje ruke i noge su drhtale od velike radosti.......
u trenu blagoslova ....otpusti se na tren moje tijelo......i nađoh se u stanju duha........
trajalo je 2 do 3 sekunde i začuh ......progledaj ......ne boj se........

nikad u životu to neću zaboraviti.......preko patera dotaknuo me Duh Sveti......Isus moj pomilovao mi je glavu........i izlio sve dobro na me....
Slava Ti i Hvala Isuse moj ......Radosti moja.......

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 15:16 
Odsutan

moram se nadovezati na ovo o fra Linicu... Bila sam na 2 njegova seminara, u Zupanji i Privlaci... Kad sam bila u Privlaci, prvi dan seminara, nisam mogla gledati koliko me glava bolila... Molila se krunica prije Mise, fra Linic je predvodio... Kada je doslo na red otajstvo "koji je za nas trnjem okrunjen bio" fra Linic je u razmatranju rakao- Isuse, dotakni sve one koji pate od glavobolje, ozdravi ih Isuse... Meni su samo krenule suze i moje glavobolje nije bilo... O kako sam samo tada slavila Isusa... HVALA TI ISUSE MOJ!!!!!!!!!!!! A na molitvi za ozdravljenje, pred presvetim, molila sam za tetku koja je imala velikih problema s kraljeznicom(tocnije vratnim kraljescim). Doktori su rekli da mora hitno na operaciju i da je pod velikim uptnikom njen hod...Rekli su, sto su blaze mogli da najvjerojatnije nece vise moci hodati... Nije mogla ustati iz kreveta bez ovratnika, bolovi su joj iz dana u dan bili sve veci, glavu nije mogla okrenuti ni jedan cm... Na tom seminaru, i nesto kasnije u Medjogorju, svim srcem sam molila za nju... Otisla je na dogovor za operaciju, a doktori su rekli da se stanje naglo poboljasalo (pitali su se kako je to moguce) i da sa operacijom upoce ne treba zuriti... Ona sad ovratnik ni ne nosi... Normalno hoda, normalno moze glavu okrenuti... Isus je je dotkanuo... Ozdravio... SLAVA TI I HVALA ISUSE MOJ!!!!!! VOLIM TE ISUSE! VVVVVVVVVVVVOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIMMMMMMMMM TTTTTTTTEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! :b206: :b206: :b206: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 15:18 
Odsutan

Hvala Ti Isuse na nasem fra Linicu, hvala na tako predivnom stvorenju.... HVALA TI ISUSE!!!!!!!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 28 lip 2007 15:45 
Odsutan

u utorak kada sam posla na seminar kod fra Linica uzasno su me zabolili mokracni kanali..imam s tim cesto problema..za vrijeme mise i klanjanja nesto blaze al kad je sve zavrsilo opet me bolilo..nisam ni dosla kuci bol je prestala,( jest da sam pila i caja dosta al to je inace prejaka bol kod mene i traje po par dana a ovako je trajalo par sati)..hvala Isuse...hvala fra Linicu koji je veliki posrednik između Isusa i nas..sad u 6 opet odoh ovo mu je zadnje predavanje ovdje za sada...jedva cekam :q4:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 2530 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 253  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]