www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 lip 2025 19:52

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 10:48 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Ja sam na Duhovnoj obnovi oslobodena straha od povratka moje bolesti,po molitvama sam mogla oprostiti svima sve koji su me povrjedili i dobila milost da mogu za sve njih moliti.Na Duhovnim obnovama postala sam nova osoba.novo dijete Bozje.nemam vise kameno srce vec srce od mesa.Na prvoj Duhovnoj Obnovi nije bilo velikog napretka ali je bio veliki poticaj da ispitam samu sebe-PA TKO SAM JA-i tu sam se pronasla.Samu sebe sam preispitala i uvidjela koliko sam grijesila,koliko ljudi sam ja uvrijedila,koliku krivnju sam sama prouzrocila.Tada sam rekla pa ja sam nitko i nista-Visnja mjenjaj se cim prije.Bilo je tesko-pravi Krizni put.Na svakoj Duhovnoj obnovi sam dolazila sve blize i blize svom i nasem Spasitelju.Oprostila sam ocu koji me jos u djetinjoj dobi povrjedio da sam mislila ne-nikada,ali bas nikada njemu oprostiti necu.Ipak ja sam mu po molitvama oprosta sve oprostila i nakon 23 godine isla ga vidjeti.Velik je nas BOG.Bilo je more isplakanih suza pa pokoji puta to se i danas desava.Danas-HVALA I SLAVA BOGU-zivim mirno bez ikakovih osjecaja krivnje,za sve molim i sa svim teskocama se spouzdanjem i molitvom mirno nosim i vjerujem.BOG SVE SVODI NA DOBRO
ne kad mi to hocemo ,vec kad je Njegova sveta volja.Ja sam sretna da je dragi ISUS uz mene i u dobru i u zlu i svjerom molim i cekam dok se stvari ne promjene.Ja nikoga nemogu promjeniti samo sebe sam mogla,a za druge mogu samo moliti i cekati volju Ocevu.AMEN.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 10:56 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Isto sam ja Višnja tako ..preispitivala i sebe i sve ono što mi se događalo s mojim bližnjima...od najranijeg djetinjstva...
uspjela oprostiti sve svima...moliti za njih...predati ih u Kristove ruke...
Nisam se promijenila ja sama...ne... Isus je promijenio mene...a promijenio je i mogu muža...bez obzira što on nije bio prisutan...ja sam molila Isusa da promijeni i njega da mi život bude podnošljiv...jer mog muža nitko i ništa nije mogao promijeniti osim Isusa...
Hvala Isusu....

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 17 sij 2008 11:03 
Odsutan

Puno bi toga ja jos mogla pisati i moj se je muz promjenio i nakon 30 godina ispovjedio,naravno kad se jedna osoba iz obitelji obrati po njoj se i drugi mjenjaju.Molitve su lijek za sve ali nejde bas sve odmah kako bi mi htjeli,mnogo se toga promjeni,a na mnogo se toga mora strpljivo cekati i dalje moliti i vjerovati.Kad tad ce se sve posloziti na svoje.Strpljen-spasen.
CUDNI SU PUTOVI BOZJI.Ja vjerujem i molim ,a Bog neka odredi po svojoj volji.Amen.

IDI I NE GRIJESI VISE

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 sij 2008 12:36 
Odsutan

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Slika

samo pogled na ovoliko ljudi koji Slave Isusa...u meni izaziva more emocija, ljubav, mir, ushićenje zbog toga što pripadam Njemu...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 20 sij 2008 15:08 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
kako mi je krivo sto se jos ne odrzavaju ovakvi susreti.. :twisted:
..jer tu je tolika sila Duha Svetoga da se najvise obracenja tada dogodi..a kad se dogodilo obracenje..sve se drugo lakse događa..kada znas da Bog JESTE!

..Boze dragi prosvijetli one koji ga sude..oslobodi nas starha od takvih..te daj da se opet u ovako veeeeliiiiikoooom broju skupljamo kako bi te slavili..neka bude volja tvoja Oce :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 sij 2008 14:59 
Odsutan

Ti susreti trebali bi biti češći jer kada jednom istinski upoznaš Isusa, nikada više ga ne ostavljaš, bez obzira koliko griješiš i ponekad opet skreneš s ceste..još brže se vraćaš i nastavljaš Njegovim putem.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 vel 2008 22:36 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

Da li itko zna kad ce se odrzati karizmatski susret fra Ive Pavica, uvijek kasno doznam. Htjela bih da mi netko javi na pp ili javno. Imam potrebu sresti nekoga poput fra Ive ili don Bolobanica. Hitno mi treba ako itko zna kako da dodjem do njh.

Hvala svima, unaprijed

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 17:17 
Odsutan

Vidim da se ovih dana dosta pisalo i pitalo da li će biti karizmatski susret na dan Dobrog Pastira 13.04.2008.....e ovako, imam informaciju iz prve ruke....

Dvorana u Ciboni je rezervirana,no kako se organizator ne bi želio zamjeriti i dolaziti u bilo kakav "sukob"s crkvenim stožerom,traži se jedna manja dvorana,negdje oko Dugog Sela,blizu Zagreba...ovo neće biti kao do sada karizmatski susret s sv.misom,ispovijedi,nego biti će organiziran koncert,sa slavljenjem i pjevanjem...
Eto,toliko za sada...ako budem imao kakovih informacija više,javit ću vam...

No,ali imam izvanrednu vijest za sve moje drage Hercegovce i one koji gravitiraju svome zavičaju :wink: ... :lol:

Od 26.06-29.06.2008,zajednica Dobri Pastir imat će trodnevnicu,duhovnu obnovu u Mostaru i to u franjevačkoj crkvi sv.Petra i Pavla...eto zaštitnika iste župe...rekoše mi ljudi,da ste svi pozvani i da svi dođete iz okolnih bližih i daljnih mjesta,na radost i slavu u zajedništvu s Bogom!Eto,toliko za sada!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 23:04 
Odsutan

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
joakim napisao:
No,ali imam izvanrednu vijest za sve moje drage Hercegovce i one koji gravitiraju svome zavičaju :wink: ... :lol:

Od 26.06-29.06.2008,zajednica Dobri Pastir imat će trodnevnicu,duhovnu obnovu u Mostaru i to u franjevačkoj crkvi sv.Petra i Pavla...eto zaštitnika iste župe...rekoše mi ljudi,da ste svi pozvani i da svi dođete iz okolnih bližih i daljnih mjesta,na radost i slavu u zajedništvu s Bogom!Eto,toliko za sada![/color]

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :D :D :D :D :D :D :D smajlic8 smajlic8 smajlic8 smajlic8

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2008 23:09 
Odsutan

HVALA TI ISUSE na Joakimu i ovoj dobroj vijesti danas :D

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 77 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]