www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 28 ožu 2024 13:18

Vrijeme na UTC [LJV]




Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 tra 2008 09:56 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
DJEVOJKA I SPASITELJ
Katarina,19 godina. Živi u malome mjestu u Slavoniji. Studiravši u velikom gradu, sreće mladića u kojeg se zaljubljuje. Nakon svega nekoliko tjedana stupaju u intimni odnos. Za Božić 2004. otkriva da je trudna. Međutim, za Katarinu to nije "blagoslovljeno stanje" nego strašna i poražavajuća vijest, nešto što joj nikako ne treba. Nosi bebu koju ne želi, abortus je dogovoren, dečko će platiti i čekati na nju. Ipak, ona me zove i plače. Te su suze odškrinuta vrata kroz koja može ući Spasitelj. Moje su riječi možda mlake, možda neuvjerljive, grube, možda hladne... Ne sluša me, naglo spušta slušalicu. Prošlo je mjesec dana. Katarina, ovo sam sastavio za tebe. Isus te neizmjerno voli, gdje god bila i što god učinila.

K (Katarina): Mlada sam, premlada i da hoću roditi to dijete ne bih ga znala
odgojiti. Premlada sam za sve te obaveze!

I ( Isus Krist): I moja je majka Marija bila mlada kad je začela, još mlađa od tebe! Ne boj se, Ja sam s tobom! Mladi, neiskusni pastir David pobijedio je Golijata i postao kralj. "Bogu je sve moguće!" (Mk 10, 27) "Bog je učitelj naš od mladosti" (usp. Ps 71, 17)

K: Ja ne smijem roditi; ta što bi rekli roditelji, kako bi podnijeli sramotu u našem selu gdje živimo? Naše je mjesto malo i sve se zna...

I: Zar ćeš cijeli život misliti i raditi ono "što će drugi smatrati dobrim za tebe", ono što će ti okolina naređivati? Roditi djetešce s kojim ćeš dijeliti ljubav i život nije sramota... To je milost i radost! Anđeo je rekao mojoj mami: "Raduj se, milosti puna, Gospodin je s tobom!" (Lk 1, 28). Za pobačaj neće saznati selo (iako vjerojatno i hoće!), no znati će Nebo sa svim stanovnicima svojim.

K: Ali, toliko mojih prijateljica to učinilo, nisi ih kaznio, nisu umrle, i dalje žive normalno i kažu da su dobro postupile!

I: Ti ne vidiš njihovo srce, ti ne znaš za jecanje koje Ja u noći slušam... Da prijateljice učine samoubojstvo, bi li i ti to učinila? Pobačaj je tvoje svojevrsno samoubojstvo... Sama ćeš sebe kaznit. Ja sam Ljubav (usp.1Iv 4, 16), Ja ljubim podjednako tebe i tvoje dijete. Smrt je područje neprijatelja: "Zavišću đavla uđe smrt u svijet" (Mdr 2, 24) Nitko ne može ostati normalan ubivši svoga bližnjega.

K: Nisam samo premlada, nego i studiram! Zar misliš da prekinem školovanje, ostavim život u gradu i vratim se s vanbračnim djetetom u moje selo? Gdje je tu logika?!

I: Gdje je logika u tvom ponašanju i izborima? Spolni čin nije samo zabava, nije samo igra kojom oslobađaš svoje strasti. Ušla si u vrlo ozbiljan odnos i doživotan savez sa drugim čovjekom. On je postao dio tvoga bića: duha, duše i tijela. Svaki čovjek mora preuzeti odgovornost za svoja djela. Dajem ti djetešce, kao dar i blagoslov, ne kao kaznu! Ne moraš zauvijek napustiti studij, ne moraš se seliti... «Svu svoju brigu povjerite Njemu, jer On se brine za vas!» (1 Pt 5, 7) Vjeruj u Mene, pomoći ću ti u svemu. Pričaj sa svojim dečkom, on je otac tvoje bebe, potraži pomoć... Ja ću te voditi,
osloni se na Mene! Bog će ispuniti svaku vašu potrebu, obilno, po svome velikom milosrđu.

K: Dobro, studiranje i mogu prekinuti, ne bih bila jedina. Ali, što je sa uzdržavanjem? Danas dijete puno košta, mi nemamo primanja...

I: Kćeri, sestro moja, UVIJEK postoji rješenje! Poslat ću ti ljude- moju braću- koji će ti pomoći, providit ću vam stan i hranu. "Ne brinite se tjeskobno za ono što ćete jesti i u što ćete se odjenuti. Otac nebeski zna da vam je sve to potrebno." (Lk 12, 30) Od tebe tražim samo povjerenje i odluku za život! Malo po malo, ne morate odmah imati sve. Svakako, prvo uđite u sveti brak! Zamisli, da početak i temelj zajedničkog života bude ubijeno dijete... Zapravo, dijete «košta» samo ljubavi.

K: Isuse, a što ako on to sve ne želi, ne razumije? Mislim da je previše neodgovoran i samo mu je do zabava i ludovanja. Što ako...

I: Ne muči se takvim pitanjima! A što ako vas još danas pozovem k sebi? Nisi još s njim ni popričala, a već sve znaš. I on je ljudsko biće, ima srce i potrebu za smislom u životu. Mnoge su stvari kod njega samo maska! Otkrij ono što je najbolje u njemu; otkrij dijete Božje koje će radosno prihvatiti vaše zajedničko dijete. Matej je bio carinik, grešnik. Pošao je za Mnom (usp. Mt 9, 9) Zakej je varao i krao. Upoznao je Mene i postali smo prijatelji (usp. Lk 19, 2). Mogao bih ti unedogled pričati.....

K: Pretpostavimo da će sve biti tako; on će pristati , ući ćemo u brak, naći posao, živjet ćemo u garsonijeri ili kao podstanari..... Nekako ćemo se već snaći. ali, što će učiniti moji roditelji!! Ti ih ne znaš, oni su vrlo naprasiti i nasilni!

I: Prvo, Ja ih znam, i to bolje nego ti ili itko drugi. Drugo, zar nisi punoljetna? Ljubi ih i poštuj, ali znaj da nisi pod njihovom vlašću. To dijete nije njihovo! Kako će biti dobri djed i baka sljedećem unuku, ako bi htjeli da usmrtiš sadašnjeg?! Vidjet ćeš, sve će biti dobro. Kad vide tvoju odlučnost, popustiti će i još će ti pomoći i novčano i podrškom... Uostalom, nisam li Ja "Gospodin - čudotvorac" ? ( 2 Mak 15, 21) Hrabro, ljubljena moja, jer moja je ljubav s tobom, Ja bdijem nad tvojim potrebama. Sve je u mojoj vlasti!

K: Imam tolike prijatelje... Vjerojatno će me svi napustiti kao "luđakinju"! A tu su i moja dva brata. Ne znam, još se snažno dvoumim.

I: Slušaj moj glas u svome srcu! Osluškuj novi život koji je u tebi i svakodnevno raste! Od 18. dana beba ti ima već srce, krv, žile, organi su sve veći i uskoro će početi "plesati" u tebi! Mene su također napustili, pripremili mi križ i naslađivali se mojom mukom. Sjeti se, nazivaš se kršćankom- Kristovom. "Svijet će vas mrziti... U svijetu ćete imati patnju… Ne bojte se, ja sam pobijedio svijet!" (Iv 16, 33) No, promisli malo: možda budeš veliko svjedočanstvo onima koji su u istoj situaciji! Spašavajući svoje, spasit ćeš i drugu djecu. nevolji se poznaju PRAVI prijatelji, zapamti to. Ne trebaš prijatelje koji su protiv tvoga djeteta, a time izravno i protiv tebe.

K: Bila sam kod liječnika, čudi se što uopće razmišljam... Uvjerava me da pobačaj nije opasna operacija, da mnoge to čine. Kaže mi, da će dijete ionako oboliti ili je već bolesno, jer sam jako uznemirena.

I: Pobačaj nije «operacija». To je ubojstvo nerođenog djeteta, bez obzira što su ga ljudi ozakonili. Operira se i izbacuje bolesni dio tijela, a ne djetešce pod srcem majke. Time što je dopušten i – kao što sama vidiš – preporučen, pobačaj nije siguran "zahvat"! Donosi strašne patnje i teško ranjava i dušu i tijelo. Možeš teško oboljeti, ostati neplodna, upast u velike traume... Vidiš, čak i on priznaje da je to dijete. Naći će svaki mogući razlog da to učiniš i potkrijepiti ga svojim "dokazima". Ne vjeruj ljudima čije su ruke krvave, čije su duše tamne, koji za prolivenu nevinu krv dobivaju velike novce! Vjeruj Meni, jer Ja sam "Put Istina i Život"(Iv 10,10) i odabirem "ono što je maleno, slabo i glupo u očima svijeta" (usp. 1Kor 1, 27). Bježi glavom bez obzira od «zmaja, koji želi proždrijeti dijete»! (usp. Otk 12, 4)

K: Stvarno, ako ću se toliko živcirati, dijete će mi oboliti, zajedno sa mnom. A ako oboli, onda je gotovo... Kao da jedva čekaju da nestane!

I: Pusti ih, njihova tvrda srca ću suditi Ja. Svi će dobiti od moje pravednosti što zaslužuju. Krv i suze moga naroda bit će osvećene, kao što sam vam rekao u svojoj Knjizi. Shvati, da je ovaj svijet ohol i dvoličan. Poštuju i pomažu invalidima, ali jao bolesnome u utrobi! Kada dođeš onima "koji rukama svojim nasilje čine, a noge su im brze da nevinu krv proliju" (Iz 59, 7), samo im hrabro reci: To je moje dijete i ja vam ga NE DAM! Slušaj; "I prije nego Me zazoveš, Ja ću te uslišati!" (Iz 65, 24) Osim toga, znaj; «Samo je u Bogu mir, dušo moja, samo je u njemu spasenje!» (Ps 62, 1)

K: Evo, stalno govoriš "dijete", iako su me mnogi uvjeravali da ne nosim dijete nego «nakupinu stanica i tkiva»!

I: "Čvrsto se drže laži, ne žele se obratiti... Ne kaje se nitko zbog pakosti svoje" (Jer 8, 5-6), nažalost, sami prizivaju na sebe «anđele nesreće» (Ps 78, 49) A jesi li ih pitala, kada bi to "tkivo" postalo dijete? Već sada ima svoje organe, otisak prstiju, oznake fizionomije, ljudski genom, i tako će biti i do rođenja i poslije toga. Najvažnije od svega – to dijete ima besmrtnu dušu koju mu je udahnuo moj Otac nebeski. Zbog tog sam djeteta prolio svoju krv na Kalvariji... Bez obzira na šapat zloga duha, slušaj i povjeruj: "Ovako kaže Gospodin, koji te stvorio, koji te od utrobe sazdao i pomaže ti: NE BOJ SE...!" (Iz 44,1)

K: Mnogi misle da otac i majka stvaraju dijete, a Ti govoriš o Božjoj intervenciji...

I: "Ja sam vas nosio od majčina krila" (Iz 46, 3)
"Svi smo mi djelo ruku tvojih" (Iz 64, 7)
"Ja sam te stvorio, sluga si moj, Izraele, neću te zaboraviti" (Iz 44, 21)
Prije nego ste vi začeli svoje djetešce, Ja sam ga već začeo u svome Srcu!

K: Ja sam velika grešnica. Zapravo više ne znam što hoću i sva sam zbunjena. Ako ga i rodim, kako ću ga odgojiti, kad sam sama, u jednoj tami?

I: Ne boj se, tu sam. U tvom mraku upalit ću svjetlo. Malo po malo... Sitnim koracima upoznat ćeš svoga Boga, koji te neizmjerno ljubi. Vidiš, zbunjena si, jer je grijeh u
tebi. S grijehom ne možeš biti sretna, jer je grijeh taj koji odganja mir i blagoslov (usp. Iz 48, 22). Ti znaš da "nema ni jednog pravednog" (Ps 143), ali možda si čula također da se "cijelo nebo raduje kad se grešnik obrati" (usp. Lk 15, 7). Dakle, za svakoga postoji šansa, svi su pozvani na promjenu života, na novi život u zajedništvu sa Mnom, koji jesam Život.

K: Moja je vjera slaba, teško mi ju je naći, kad je prije nisam dobila, nisam prakticirala u roditeljskom domu...

I: Ne! Svatko ima svoje vrijeme. Vjera, to je odluka, to je poslušnost Bogu (usp. Rim 1, 5). Poslušaj me, dijete moje, jer Te želim ljubiti cijelu vječnost! Davat ću ti različite znakove, vodit ću te za ruku, osjećat ćeš moju Prisutnost… Ja ću učiniti sve promjene u tebi, a ti samo moli: «Gospodine, umnoži moju vjeru!» (Lk 17, 5)

K: Znači: nosim ipak dijete, koje je osoba, besmrtne duše, maloga, ali savršenog tijela, ljudsko biće čiji si Ti Stvoritelj... Moj se pogled nekako mijenja, ali što sa mojom okolinom?

I: "Ne plašite se poruge ljudske, ne bojte se uvreda!" (Iz 51, 7) Stavi na sebe oklop vjere, nade i ljubavi. Zaštiti se Riječju Božjom – Svetim Pismom, Evanđeljem koje je "sila Božja za spasenje svakome vjerniku" (Rim1,16) Traži Mene, a ne lažne "prijatelje" koji te nagovaraju na zlo. Moli, traži da ljudi mole za tebe, oca i bebu. Sudjeluj u sakramentima moje Crkve, predaj mi svoje grijehe da ih operem u svojoj Krvi! Druži se sa mojim vjernima, ne zaboravi: Ja ću te voditi, otajstveno i stvarno, kroz sve nevolje, pazit ću na tebe i tvoju novu obitelj. Samo se predaj u zagrljaj Milosrđa!

K: Iako sam siromašna, zbunjena, nevjerna, grešna, Ti ćeš me ipak voditi i brinuti se za me? Tvoja me ljubav zadivljuje!

I: "Gospodin je sa siromašnima i potlačenima" (Iz 57,15) Ne gledam tvoje stvari ili novac, nego tvoje srce! Dijete koje nosiš još je siromašnije od tebe - odjeveno je samo u posteljicu majke! Ništa me, osim tvoga dobrovoljnoga odreknuća, ne može odijeliti od tebe, ništa i nitko! Osim toga, Ja sam "došao da pozovem grešnike" (Mt 9, 13) a tvoj ću grijeh pretvoriti u milost i blagoslov.

K: A moje dijete, što će s njime biti? Hoće li me voljeti ako mu neću moći pružiti sve što poželi?

I: Zajedno ćemo ga odgajati. Imam velike i divne planove za njega... "Od najmanjeg postat će tisuća, od neznatnoga moćan narod" (Iz 60, 22) Vjeruj i pouzdaj se u Mene, ja sam Bog! Vidjet ćeš uskoro sama: kad rodiš, klicat ćeš od radosti! Rađaš novi život i dobivaš novi život!

K: Isuse, rodit ću ga! Sada znam da nisam više sama! Hvala Ti na ljubavi i sigurnosti, spoznaji da mene i moje dijete čeke uvijek Tvoja pomoć i zaštita! Moje dijete, njegov otac i ja smo Tvoji, a znam da se Ti za svoje brineš!


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 14:33 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Molitva sv. Josipu za zaštitu nerođenih

Sveti Josipe, žarko molimo tvoju pomoć, izmoli svim očevima i majkama, da se zauvijek ostave pomisli, da bi svojoj nerođenoj bebi oduzeli život, nego neka mu se raduju i veselo ga primaju s pouzdanjem u Božju pomoć. Posreduj milost izvršiteljima ovoga nečasnoga djela, da se nad njim zgroze, da uzdrhte pred Bogom i da nikada više to ne čine.

Sveti Josipe, osvijesti one koji odobravaju, nagovaraju i zapovijedaju pobačaj, da shvate da je to očito sudjelovanje u ubijanju nevinih, da se skruše i prestanu s tim zločinom.

Sveti Josipe, pomozi spasiti nerođene živote, da ugledaju svjetlo dana i jednom svjetlo rajske domovine. Amen

Slika
[/b]


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 16 tra 2008 14:49 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 02 lip 2006 12:46
Postovi: 1079
Lokacija: ZAGREB
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
O daj nam ispuni molitve naše, sveti Josipe!
Molimo s tobom za život, sveti Josipe!


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2008 13:03 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Zavoli dijete i daj mu da živi..
"Majkom i ocem postaje se začećem, a ne tek rođenjem. Nerođenom djetetu je dodijeljen najbolji stan, a to je pod srcem majke. Ono traži vrlo malo hrane, i dobiva je preko majčine krvi. Razlika između rođenog i nerođenog djeteta je samo u mjestu boravka. Međutim čovjek je čovjek po onome što nosi u sebi, a ne po mjestu gdje se nalazi. I zato, bez obzira na situaciju, uvjete u okolini, na način kako je došlo do začeća ili se pak radi o bolesti majke ili djeteta, nikada ga ne ubij, već ga zavoli i daj mu da živi. Ako netko misli da u svom srcu sada nema ljubavi za novo dijete, ipak je može dobiti. Ljubav je odluka. Odlučimo sada da ćemo zavoljeti svako začeto dijete i ljubav već stiže u trenu".
[/b]


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 tra 2008 22:50 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Čovjek je osoba, stvorena na sliku Božju, od ZAČEĆA do PRIRODNE SMRTI, sa svim svojim dostojanstvom i manama
Pobačaj (abortus) je okrutno ubojstvo nerođenog ljudskog bića u utrobi majke, bez obzira koliko bilo staro abortus boli dijete, donosi velike psiho-fizičke i duhovne boli i bolesti i majci, razara živote, osjećaje, međuljudske odnose…
Pobačena djeca završavaju u kanalizaciji, u pećima, u otpadu, upotrebljavaju se čak u kozmetičkoj industriji, ili i u prehrani
Na toj dječici vrše se pseudo-znanstveni pokusi, često neljudsko okrutni
Organi nerođenih se preprodavaju; mnogi dobro zarađuju na abortusima
Mnoga kontracepcijska sredstva su abortivna – ubijaju već začeto dijete (spirala, pilule, RU-486 itd)
Već kod začeća djetetu su određeni: stas, fizionomija, boja kose i očiju, otisci prstiju
Već pri začeću dijete ima BESMRTNU DUŠU koju izravno udahnjuje Bog Stvoritelj
U našoj domovini godišnje se pobačajem ubijaju deseci tisuća dječice, koja nemaju prava na obranu
Umjetna oplodnja, vazektomija, sterilizacija… teško se protive Božjem planu za čovjeka

TEMELJ SVIH OSTALIH NESREĆA ČOVJEKA,
NARODA I ČOVJEČANSTVA JE POBAČAJ.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 12 svi 2008 14:11 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Život čovjeka počinje u trenutku začeća,
spajanjem žive muške i ženske spolne stanice. Dijete je živo već od začeća. To se zna po metabolizmu, rastu, razvoju... Već u prvoj stanici "zigoti" koja čini tijelo djeteta, određeno je je li to djevojčica ili dječak, kakve će biti oči ili kosa, crte temperamenta i rad organa. Kada su dijete od 6. tjedana dodirnuli nježnim instrumentom, po nosiću ili usnama, vidjelo se da izmiče glavu. Refleksi djeteta su uočeni u 6. tjednu. Tada su već snimili EEG međutim poznato je da električna aktivnost postoji u svakoj živoj stanici, pa i u onoj prvoj - zigoti. EKG srca su snimili u 45. danu, iako ono kuca još i mnogo ranije. U 8. tjednu dijete stišće šakicu, štuca, budi se i spava. Kada su ga u 9. tjednu dodirnuli po dlanu, ono je skupilo prstiće u šaku. U 10. tjednu otisci prstiju izgledaju kao i u odrasloj dobi. U 11. tjednu dijete je veliko kao i naš palac, a izgleda isto tako kao mi, smanjeni na tu dimenziju. Toliko je pametno, da samo stavlja svoj mali palčić u usta i siše ga. Reagira na zvukove, tako da ga vanjska buka može probuditi iz sna. Dr. Liley je zabilježio kamerom kako se u tom uzrastu dijete trza od boli kada su ga dodirivali nekoliko puta puštali zvučne signale vidjelo se da je naučilo da poslije zvuka dolazi bol te se počinjalo trzati već i na sam zvučni signal.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 30 lip 2008 16:40 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Isuse, Marijo i Josipe, spasite nerođene!! :a1250: :a1250:


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 06 srp 2008 16:34 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
LANČIĆ NEVINE DJEČICE

Slika

Odnesi ga svećeniku da ga blagoslovi. Stavi ga oko vrata, na zid, oko retrovizora, umetni ga u novčanik ili ga pokloni..
Svakoga dana izmoli sljedeći molitveni zaziv: "ISUSE, MARIJO I JOSIPE, SPASITE NEROĐENE!" te dodaj još Zdravo Marijo..
Pročitaj odlomak iz Evanđelja po Mateju 2,16.
Ovo je vanjski znak tvoje ljubavi i brige prema nerođenoj djeci, osobito onoj
bolesnoj, onoj kojoj je namijenjen pobačaj...
Ovo je mali znak povezanosti i s onima, koji trpe u braku jer nemaju djece.
Ovo je simbol tvojeg vapaja, da dobri Bog spasi nerođenu dječicu kaju majke nose u rizičnoj trudnoći.

Sveta Nevina dječice iz Betlehema, molite za nas!
Sveti Nevini mučenici, uništeni pobačajem, molite za nas!


Hvala sestrici Ann-mary koja mi je poslala ovaj Lančić nevine dječice...BTB! :grlim te: :grlim te:


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 srp 2008 17:04 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Slika


Vrh
 Profil  
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 srp 2008 14:45 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova
Korisnik s preko 1000 postova

Pridružen: 16 svi 2007 16:41
Postovi: 1062
Lokacija: Vukovar
Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
POSEBNI NEBESKI ZAŠTITNICI NAŠEG APOSTOLATA ZA ŽIVOT I ZAJEDNICA MOLITVE I ŽRTVE ZA NEROĐENE SU SVETI MIHAEL ARKANĐEO I BLAŽENA MAJKA TEREZIJA, te Bl. Brat Karlo od Isusa


Evo, što je Majka Terezija govorila, a što nas nadahnjuje da ju slijedimo:
Siromaštvo pobačaja
"Ono je pravo siromaštvo. Ali pobačaj uzrokuje još veće siromaštvo. I tu je potrebna vaša pomoć. Vi koji ste primili toliko ljubavi, pokažite svoju ljubav tako da zaštitite svetost života. Ono nerođeno dijete stvoreno je na sliku i priliku Božju. Božji je život nazočan u tom nerođenom djetetu. Ima onih koji uništavaju život, jer se boje da će se morati žrtvovati da bi othranili i odgojili još jedno dijete. Oni čine da to dijete umre da bi mogli udobnije živjeti. Upravo tu morate donositi ljubav. Svetost života je jedan od najvećih darova što nam ih je Bog dao. Vi koji ste primili toliko ljubavi podijelite je s drugima. Ljubite druge kao što Bog vas ljubi: nježno."
Malta, 1976.


Vrh
 Profil  
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 126 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]


Tko je online

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 6 gostiju


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.

Traži prema:
Idi na:  
cron
Pokreće phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpbb.com.hr