HVALA..
Nista Ti Gospodine ne moze dovoljno zahvaliti;zahvaljivati Tebi na svakom trenutku,zahvaljivati treba svaki udarac srca,sve do sudnjeg dana.!
Neka Ti zahvaljuju sve moje misli;o kad bih to mogla dovoljno zahvaliti;Velicaju Te i hvale sva Tvoja djela,Slavna i Velicanstvena do u Vjecnost.Amen.
O Marijo,Ruzo Otajstvena,pomozi nam zahvaljivati za sve Milosti !Hvala Ti.
Svi vi dragi Andjeli i Sveti,pomozite nam zahvaljivati na prijsetolju
Bozjeg Milosrdja !Hvala vam..
Sveti i Pravedni Trojedini Boze,Ti sa bgagonaklonoscu gledas na sve koji Ti od srca zahvaljuju i nagradjujes ih pravedno u Svome Dobrocinstvu..
U Tvom Bozanskom Milosrdju oprosti svima koji nisu svjesni svoje krivice i zahvalnosti.Uzmi nase skromne zahvale i i uvelicaj ih kroz vjecna zahvaljivanja nasega Dragog Gospodina i Spasitelja i nase Drage Ruze Otajstvene Tebi,o Dragi ,Voljeni oce,kao pokoru za nezahvalno covjecanstvo,na sve vecu Slavu Trojedinog Boga i za posvecenje nasih dusa..Amen..
O moj Isuse,preporucujem se Tvom Bozanskom Srcu,zaranjam u Tvoje Boezgranicno Preplavljujuce Milosrdje;predajem se sasvim Tvojoj ljubavi i Tvojoj Ocinskoj vjernosti!
Molim Te ,o moj isuse,moli sv. Oca za povrat svih do sada izgubljenih dobrocinstava koje sam ja ,siromasna grijesnica,izgubila..
Budi Ti Tvom Ocu savrsena zrtva za moj siromasni,nezahvalni zivot.
Prekrij Svojim velikim Milosrdjem sve moje hrijehe i nezahvalnosti i izgradi me snagom Tvoje Milosti sasvim prema Tvojoj Svetoj Volji ! Amen!
Krunica na čast Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije
1. Budi blagoslovljeno sveto i Bezgrešno Začeće Blažene Djevice Marije, Majke Božje.
Oče naš, 4 Zdravo Marije i Slava ocu
2. Budi blagoslovljeno sveto i Bezgrešno Začeće Blažene Djevice Marije, Majke Božje.
3. Budi blagoslovljeno sveto i Bezgrešno Začeće Blažene Djevice Marije, Majke Božje.
O Marijo, bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo!
ZA MILOST OPROŠTENJA
Gospodine Isuse, Spasitelju! Ne želiš da na zlo zlom uzvratimo nego da zlo pobjeđujemo dobrim. Trebamo se pomiriti s onima koji nam se čine nesimpatičnima, koji su nas ranjavali ili nam nanijeli nepravdu. Nije lako moliti se iskreno i iz svega srca za one koji su daleko od nas zbog svog karaktera, svojih pogleda ili loših iskustava, za one s kojima više ne bismo htjeli imati ništa zajedničko.
Ali Tvoja Predragocjena Krv nam govori da ljubiš svakoga. Bez iznimaka. Platio si također i za one koje izbjegavamo ili odbijamo. I sami smo već toliko puta primili oproštenje.
Svakodnevno Te molimo za oproštenje naših grijeha, «kako i mi otpuštamo dužnicima našim.»
Zato Te, Gospodine, molimo za Tvojega Duha. On neka očisti naša srca, našu ljubav i naš pogled na druge. Želimo Tvojim očima gledati čovjeka. Želimo vidjeti svako dobro, čak i onda kada nam ljudske slabosti i ograničenja zamrače sliku.
Molimo za milost istinskog i potpunog praštanja kako bismo mogli ljubiti poput Tebe, i kako bi Tvoja spasiteljska Krv ponovo dotaknula dušu naših bližnjih. Daj da znamo oprostiti kako bismo i sami primili oproštenje i postali radost i slava Tvojemu i našemu Ocu na nebesima. Amen.