www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 29 lip 2025 14:08

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 335  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 22:19 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 13 zahvala
Zahvaljeno je: 9 zahvala
...aj malkice moltve za mene...toliko je obaveza pred menom..
..kćer mi ima u nedilju Prvu Sv.Pričest...
..a mene napada nekakva slabina..mučnina..povraćanje..bolovi u stmaku...

..pa da mi Gospodin da snage..da sve mogu izdržati...
BVB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 22:55 
Odsutan

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Draga moya,.. nek te Gospodin opere svojom Presvetom Krvlju od svake boli, tegobe, loseg osjecaja,.. nek odbaci sve sto nije od Njega i nek te ispuni Duhom Veselja i Jakosti,... Takodjer nek te nadahne i preko tebe tvojoj maloj djevojcici kaze koliko je voli, i koliko zeli da Ga ona prihvati u svom zivotu,..
a tokom dana nek providi na Tvojoj Gozbi, kao sto je providio onim mladencima u Kani. Nek ti da snage da uspijes obaviti sve sto se od tebe trazi, a posebno nek ti providi i posalje svoje andjelcice da ti budu na pomoc, da uspijes proslaviti taj Divan i Poseban dan za tvoje-Njegovo Djetesce. NEK DRAGI BOG BLAGOSLOVI I TEBE, I CIJELU TVOJU OBITELJ, A POSEBNO TVOJU KCERKICU I SVE NJENE PRIJATELJE KOJI CE OD NEDJELJE IMATI PRILIKU PRIHVATITI GA U SVOJIM SRCIMA, I UVIJEK CUVATI U NJIMA JEDNO POSEBNO MJESTO ZA NJEGA,. NJIHOVOG NAJBOLJEG PRIJATELJA,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 09 svi 2008 23:00 
Odsutan

Gospodine, zahvaljujem ti na ovom mjestu, i na svim postovima ovdje,.. hvala ti jer sam prosla 100 njih u ugodnom druzenju sa tvojom Obitelji,.. Pomozi i Providi da se taj broj umnozi i Uvijek Bude Samo Tebi Na Slavu,.. Hvala ti Moj Gospodine

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2008 10:50 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Prvo hvala svima na molitvama. Bas sam htio napisati kako je malo bolji jutros (i bio je) kad ono opet ista prica.
Rebeka - na hitnu sam mislio samo da se otrijezni, mozda da mu dadnu nesto za spavanje ili slicno. Svecenika on izbjegava u "sirokom luku", ne znam ni sam sta bi bilo kada bi ga pozvao u kucu.
anamarija - znao je on da bude pijan i duze vrijeme i da ne jede nista duze vrijeme od ovoga.
Htio sam mu maloprije uzeti pive, ali mi govori da ce ubiti ako ih uzmem. Prosli put je tako isto govorio pa je sebi prerezao ruku, malo iznad zila. Nije se htio ubiti nego je glumio da ga pustim da pije. Ovaj put mi se ne igra vise sa time.

Jos jednom hvala svima :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2008 11:11 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Evo Berno da se pomolimo za tvog oca bl. Ivanu Merzu koji je na današnji dan prije 80. g umro.

Pomolimo se!
Nebeski Oče, ti si blaženog Ivana Merza poticao na vođenje duhovnog života. On se spremno odazivao tvojim poticajima i marno je prihvaćao sva sredstva što mu ih je Crkva davala da bi tebi u svojoj duši načinio dostojno boravište, da bi se iznutra izgrađivao i živio potpunim životom milosti. Dao si mu nutarnje svjetlo te je shvatio svoje slabosti, i snagu da se protiv njih bori; tako je izgrađivao svoj karakter i uspinjao se putem svetosti. S tvojom milošću pobjeđivao je u napastima i stvarao je od svoje duše remek-djelo. Molimo te daj i Bernovom ocu, po njegovu zagovoru, snagu da svlada slabosti svoga tijela i duha, i da se, vođen njegovim primjerom i nebeskom pomoću, uzdigne putem svetosti.
Po Kristu Gospodinu našemu. Amen.
:a1250: Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2008 11:31 
Odsutan

Amen,... Gospodine mi ti ga prikazujemo, a ti ucini po Tvojoj Svetoj Volji,.. i Nek Sve Bude Tebi na Slavu Dragi Nas Isuse,..

a posebno ti prikazujemo Bernu, njegovu Ljubav i Strpljivost,.. Njegovu Vjeru i Pouzdanje u Tebe,... Blagoslovi ga,.. Hvala Ti na njemu,.. Vodi ga ti Gospodine, upravi njegovim srcem,... Pomozi mu Gospodine,...
Blazena Djevice Marijo, Ti si gledala kako pati Tvoj Sin, i Ti najbolje znas koliko pati Berno gledajuci svog bespomocnog oca,... molim te Zagovornice Nasa izmoli Milost za njegovog oca, pa nek Zauvijek Bude Oslobodjen zla koje ga vodi u propast,... U Ime Isusovo,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2008 19:41 
Odsutan

Matyjesus napisao:
Amen,... Gospodine mi ti ga prikazujemo, a ti ucini po Tvojoj Svetoj Volji,.. i Nek Sve Bude Tebi na Slavu Dragi Nas Isuse,..

a posebno ti prikazujemo Bernu, njegovu Ljubav i Strpljivost,.. Njegovu Vjeru i Pouzdanje u Tebe,... Blagoslovi ga,.. Hvala Ti na njemu,.. Vodi ga ti Gospodine, upravi njegovim srcem,... Pomozi mu Gospodine,...
Blazena Djevice Marijo, Ti si gledala kako pati Tvoj Sin, i Ti najbolje znas koliko pati Berno gledajuci svog bespomocnog oca,... molim te Zagovornice Nasa izmoli Milost za njegovog oca, pa nek Zauvijek Bude Oslobodjen zla koje ga vodi u propast,... U Ime Isusovo,...

amen.
:a1250: :a1250:
možda ne znam pisati tako lijepe molitve... i možda te ne znam utješiti da ti bude lakše... ali dragi berno, ja molim za tebe. neka vas Gospodin izbavi iz vaših muka... neka te povede svojim stopama radosti poslje tvog mukotrpnog križa. BTB.

moya... bit ćeš ti dobro... pouzdaj se u Gospodina, on je dobar i milostiv, dat će ti spokoj i zdravlje. puno sreće tvojoj maloj prvopričesnici...

BVB.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 10 svi 2008 23:31 
Odsutan

Sjecate se Eli, moje prijateljice kojoj sam svjedocila i pozvala ju na molitvene susrete,... danas je htjela poci, ona, muz joj i kcerkica,... ali muza su zadrzali duze na poslu,... Pomolimo se da ih Krv Kristova opere i obrani od svake prepreke da Ga slijede, da Mu se priblize... da Ga ljube,... Nek Gospodin bude milostiv toj obitelji i providi da uskoro pocnu ici na susrete, i da ih vise nista ne odvrati od zelje da Ga slijede. Da ga prihvate kao Gospodina, i stave Ga na prvo mjesto u svojim zivotima,...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 09:11 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
molim vas pomolite se za mene jer blizi se vrijeme odluke... vrijeme kada cu napokon saznati razlog zbog cega sam dosao na ovaj svijet... da malo ukratko opisem svoju situaciju:

jutros prije mise kada sam citao o sv. Ignaciju i kada sam dosao do onog dijela da se zavjetovao Majci Božjoj na mene se izlio Sveti Duh i prolio sam dosta suza i shvatio da Ona zeli da joj se zavjetujem... i danas odem na misu i tamo me doceka jako velika patnja... toliko velika da sam htio istrcati iz Crkve i pobjeci i prekinuti tu patnju... kao da me zeli "prisiliti" da se zavjetujem... sad nastaje problem sto neznam sto da stavim na nakanu.. nista mi ne pada na pamet... nista nije dovoljno dobro za nakanu...

zato vas molim da se pomolite za mene da dobijem odgovor sto Ona zapravo zeli da ucinim za Nju.. znam da nesto zeli ali jednostavno moje su oci zatvorene i ne prepoznajem djela Njezina...

pomolite se da dobijem odgovor :twisted: :twisted: :twisted:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 11 svi 2008 09:20 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

ne boj se prijatelju, gospa ce sve dobro napraviti, nemoj se puno opterecivati-sve ce doci na svoje...
zdravo kraljice mira zdravo majko ljubavi Slika

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 3341 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 335  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]