www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 07 lip 2025 14:09

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2006 13:00 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
jana napisao:
speranza napisao:

Draga sestro u Kristu Jano

Tvoj odgovor Vikici nije dan u krščanskoj ljubavi. Ta nitko ne kaže da Bog ne govori svojoj Crkvi preko Sv.Oca Pape . Tko ti kaže da mi koji slijedimo Medjugoske poruke ne ljubimo Sv.Oca Papu i Biskupe .

U danasnje doba kada se mozemo reci globalno blati i pljuje po Katolickoj Crkvi Medjugorje je velika milost. Mene ne interesiraju ni vidioci ni ostalo nego Svete Mise koje su centar svemu , klanjanje Presvetom, sakramenat ispovijedi, krizni put i krunica.

Vidim da si si uzela kao sveti zadatak borbu protiv Medjugorja.
Dajes opomene i savjete kao da si poboznija od samog Sv. Oca Pape.
Draga Jano ti , Vikica , ja i ostali koji volimo nasu dragu Majku Nebesku molimo se sa istom ljubavlju i predanoscu i istiv rijecima
Zdravo Marijo, milosti puna , Gospodin s tobom , blagoslovljena ti medju zenama i blagoslovljen je plod utrobe tvoje Isus.

Moj odgovor i vikici i tebi pa i naggaru je pun kršćanske ljubavi -ali bojim se da vam srce nije otvoreno,baš kao i uši !!!!
Sveti zadatak svakog KATOLIKA jest ŠIRITI ISTINU!

Vidim da se Papu , pa i biskupe kao ŠIRITELJE te iste ISTINE odbacuje- jer vas nimalo ne zanima ŠTA VAM GOVORE!

Ja sam samo prenijela njihov stav i stav CRKVE - a vi se braćo i sestre ,puni ljubavi i brige za bližnjeg - okomili na mene kao da je to moj stav i moj tekst...

Poslije svega meni ne preostaje ništa nego reći - Oprosti im Bože jer neznaju što čine!
Bog vas blagoslovio! :arrow:

Draga Jano, negdje na početku ove teme je Vjeko napisao da ovo nije ničija službena stranica, nego topic s temom Gospine poruke- blaženi koji ne vidješe, a povjerovaše.
Stoga te molim, ako već tvrdiš da su tvoji odgovori meni, a i ostalima puni kršćanske ljubavi, da onda u duhu te kršćanske ljubavi- ovdje na ovoj temi ne zachatavaš- nego se prebaci negdje drugdje- ako baš hoćeš, jer ovim načinom ne poštuješ nas, koji vjerujemo u Gospina ukazanja i njene poruke. Jer i Istina o kojoj govoriš ima u svom postulatu temelj poštovanja drugog.
mir s tobom i Božji blagoslov :arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 kol 2006 13:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
E moje lijepo Međugorje!!!

Istinu tvoju teško prihvaćaju!

Ali čudit će se svijet onoga dana!

Onoga kada Gospa pošalje svoj znak!

Znak koji je rekla da će biti znak svima nevjernima!

Tada će svi ( i vjernici, i nevjernici, i Međugorje, i biskupi, i laici)

Znati da je Međugorje istina! a to se vidi i po tome što ta istina djeluje već

25 godina!

Dajte ljudi , da Međugorje nije istina ne bi li to sve već davno palo u vodu?
Pa komunizam je u to vrijeme bio najveći protivnik i Crkve i tog mjesta?!
Mogli su raditi što su htjeli, ali istinu nikad spriječit ne mogu!!!

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 kol 2006 18:18 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
Poruka, 25. kolovoza 2006.

“Draga djeco! I danas vas pozivam molite, molite, molite. Samo u molitvi bit ćete blizu meni i mome Sinu i vidjet ćete kako je kratak ovaj život. U vašem srcu rodit će se želja za nebom. Radost će zavladati u vašem srcu a molitva će poteći kao rijeka. U vašim riječima biti će samo zahvala Bogu što vas je stvorio i želja za svetošću postat će vam stvarnost. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2006 14:29 
Odsutan
Počivao u miru Božjem
Počivao u miru Božjem

:arrow:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 kol 2006 21:01 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
joakim napisao:

“Draga djeco! I danas vas pozivam molite, molite, molite. Samo u molitvi bit ćete blizu meni i mome Sinu i vidjet ćete kako je kratak ovaj život. U vašem srcu rodit će se želja za nebom. Radost će zavladati u vašem srcu a molitva će poteći kao rijeka. U vašim riječima biti će samo zahvala Bogu što vas je stvorio i želja za svetošću postat će vam stvarnost. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

predivno, velika je nagrada podarena ovim rijecima, svakome tko vjeruje Blazenoj Djevici Mariji

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2006 04:04 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
“ Vi posve maleni moga srca, sjetite se da vam Duh Sveti po molitvi, postu i poznavanju zapovijedi nudi svoje svjetlo, kako
biste znali otkriti zamke zla, jer su mnoga djeca u današnje vrijeme zbunjena, budući da se obmanjuju učenjima tame koja
se pričinjaju da dolaze od Svjetla.
“Maleni moji, mnogi su od vas zbog nepoznavanja istine lak
plijen za đavla, jer vas on lukavo smišljenim trikovima vuče
za sobom i odvlači sve dalje od istine.
“Draga moja djeco, želim da znate da vas je moj Sin svojom smrću otkupio i da vas je njegova žrtva oslobodila iz lanaca grijeha. Voljena moja djeco, ne vjerujte u ono što su ljudi nazvali reinkarnacijom, jer to ne postoji; to je samo još jedna
od neprijateljovih lukavih smislica da bi na taj način što više duša odvukao u pakao.”
(iz javne poruke 24,01,1996..Gospa –knjiga “poruka ljubavi”

“Crkva će se uzburkati , svećenici će se okrenuti protiv svećenika, biskupi protiv biskupa, kardinali protvi kardinala”

“Draga moja djeco, posebno vas pozivam da molite za Crkvu, za
Crkvu moga Sina. Neprijatelj Crkve će maleni moji, veoma uskoro povjerovati da su pobijedili. Vi doživljavate vrijeme u
kojem đavao počinje silovitije pokazivati svoju mržnju prema Bogu i njegovoj Crkvi.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 31 kol 2006 08:21 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
SAMO U MOLITVI BIT ĆETE BLIZU MENI I MOME SINU

Djevica Marija nije odustala, njezina ljubav nije se promijenila kao ni riječi njezinih poruka koje nam neprestano govori i upućuje. Ono što je učinila za svog Sina, čini i za njegovu braću i sestre, za sve koji su postali njezina djeca. Njezin je plašt sada tako velik da pod njim mjesto nalaze svi koji se njoj utječu.

Marija želi da u molitvi spoznamo kratkoću ovog života i vječnost za koju smo stvoreni. Postoji samo jedan izvrstan put na kojem možemo otkriti vječnost u vremenu a to je molitva. Molitvom se direktno obraćamo Bogu. A znamo da se u Njemu ujedinjuju prošlost i budućnost u vječni SADA. Otvoriti se Bogu znači otvoriti se vječnosti.

Samo u molitvi“ – govori nam Marija. Ali u onoj iskrenoj, predanoj, od srca ne u onoj molitvi izgovorenoj površno, bezvoljno i u kojoj se ništa ne događa. Otvaramo li se Bogu uistinu kad molimo? Postoji način molitve koji nas potpuno ne oslobađa našeg zatvora, nego molimo Boga da nam taj zatvor samo učini malo udobnijim. Dokle god molitvu ograničavamo tako što molimo za nešto ne postoji mogućnost da se vinemo u vječnost. Da bismo postigli napredak u molitvi moramo moliti za važnije stvari. „Ne brinite se tjeskobno i ne govorite: Što ćemo jesti, piti, u što ćemo se obući? To sve traže pogani. Zna Otac vaš nebeski da vam je sve to potrebno“ (Mt 6, 31 – 32).

Ako nas molitva ne mijenja onda mi moramo mijenjati svoju molitvu i svoj način molitve. Samo u molitvi dolazimo blizu Mariji i Isusu, i samo u molitvi spoznajemo ono što nigdje i nikada nećemo moći spoznati.

Većina ljudi je napeta i pod stresom. Ponekad nismo ni svjesni vlastite napetosti. Kao i ljudi koji nisu svjesni vlastite rastresenosti nego tek kad počnu moliti postaju svjesni svojih misli koje lutaju. Uzrok napetosti i tjeskoba su nedostatak otvorenosti i povjerenja u Boga. Kao što krv želi kroz naše žile protjecati slobodno i neometano, kao što zrak želi prozračiti naša pluća i donijeti kisik cijelom tijelu, tako Božji život, koji se nalaz u dubini naše duše, želi ispuniti cijelo naše biće i aktivirati naše snage. Napetost nam otežava prihvaćanje Božje ljubavi.

Molitva nije samo jednostavno vježbanje nego život. Tko se želi posvetiti molitvi mora čvrsto odlučiti da često tijekom dana uzdigne svoj duh, a ponajprije svoje srce, k Bogu. Ako to propustimo i dozvolimo svojim mislima i osjećajima da lutaju iskustvo će nam pokazati da je molitva nemoguća. Molitva se tiče našeg srca i života. Ona je plod ljubavi, a ljubav ne možemo ograničiti na neko određeno vrijeme.

Marija želi da spoznamo onu radost koju nam nitko i ništa ne može dati. Ona želi da postanemo sveti. Biti svet jednostavno znači postati ono za što smo stvoreni. Ne biti svet protivi se naravi. Biti svet znači biti jedinstven, zdrav i normalan čovjek stvoren na Božju sliku.

Fra Ljubo Kurtović

Međugorje 26.8.2006.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 00:09 
Odsutan

Odgovara vam sestra u Kristu ...dragi moji KRŠĆANI .To i jeste samo ne znam jeste li KATOLICI ili ste nekog drugog svjetonazora pošto KRŠĆANA ima ....

KATOLICI ako niste znali imaju svoj NAUK VJERE.
Imaju svoje PASTIRE I svoga PAPU koji je na vrhu ...

Katolici - braćo i sestre u Kristu - se ne povode za osjećajima ,već osjećaje ,želje i prohtjeve stavljaju pod kontrolu i UČE kako sa njima UPRAVLJATI UZ BOŽIJU POMOĆ!

Hrvoje - nakon drugog šamara - nedajem prigode za treći!
Dakle,ako ti misliš da ću ti ja i treći put pisati iste stvari...onda se varaš.

Fra Slavku je zabranjen rado uredbom iz VATIKANA.U neposluhu je i umro.Dijelio je nevaljale sakramente.

I doista u poslijednja vrem,ena će se događati ovakva čudesna djela- gdje će umjesto posluha vladati neposluh i kada će umjesto poniznosti biti važno nešto drugo.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 00:13 
Odsutan

Leo napisao:
joakim napisao:

predivno, velika je nagrada podarena ovim rijecima, svakome tko vjeruje Blazenoj Djevici Mariji

Misliš - nagrada je podarena onima koji vjeruju Isusovim riječima????

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 18 ruj 2006 00:34 
Odsutan

naggar napisao:

Citat:
..vrijeme koje ti čekaš da prođe i da službeni Vatikan..prizna ili ne prizna
..Međugorje...
..neće PROMIJENITI BIT ISTINE..
.ISTINA će ostati ...ono što jest..
.i prije i poslije službenog priznanja...

..kako će to tvoje srce ..objasniti...?

Što je bit istine?Pričati o događaju točno onako kako se zbilo ili svaki put pomalo mjenjati ono što se zbilo u ono što bi se pravilno i trebalo zbivati da bi bilo ispravno i time priznato?
Masu zapisa i dokumenata svjedoče o ovakvim ponašajima od strane vidioca.Sve se nalazi u arhivama.Zapisano crno na bijelo ,i uz to audio vrpce sa razgovorima između članova Komisija i vidioca!

Dakle što je istina?

Citat:
..opet ponavljam ONI KOJI SU SE ISUSU PRVI TREBALI POKLONITI
..Razapeli su ga..i to je bio SLUŽBENI STAV..
..jer su ZAKONE digli iznad samo IMENA BOŽJEG i samog BOGA..
..da bi se OSOBNO proslavili..

Mislim da ste pobrkali neke dijelove - jer Krist je danas isti i sutra je isti i ispovjedamo svoju vjeru kojoj je Krist TEMELJEM.
Dakle,niti međugorjem netko može to promijeniti niti je Međugorje neka nova spasonosna formula niti neki novi spasonosni put.
Krist je PUT,ŽIVOT I ISTINA.

Utvrđivanjem činjenica u međugorju - ne razapinje se nova vjera- ili možda ipak jest?Ako jest onda je to sekta i šizma , a ako nije u čemu je onda problem sa autoritetima Katoličke Crkve i lokalnog svećenstva i svih vjernika koji takav postupak Vatikana omalovažavaju i niječu.Čemu prijetnje da se Međugorje MORA priznati?U nijednom dijelu Katoličke vjere ne postoji MORAŠ! Pa ni Bog ti ne kaže MORAŠ me voljeti .Takav stav i takav govor dolazi iz usta lažnog proroka koji silom ,mačem i strahom okuplja ljude.

Citat:
..nisu SVI u Vatikanu ČISTA SRCA..kao ni u MEĐUGORJU..
..svijet se ne dijeli ..teritorijalno u ČISTOĆI SRCA..
.već svako OSOBNO jedan prema jedan u odnosu prema Bogu..

Crkva je ZAJEDNICA. Zajednica u kojoj je Sveta Misa kao sakrament pomirenja najveći znak tog zajedništva.Zajedno smo svi pozvani,a ne ponaosob-ponaosob nam se svakom Bog obraća ali želi da budemo u zajednici i da jedni drugima darujemo sebe i time izgrađujemo njegovu Crkvu na zemlji.Čemu onda zajedničke molitve ili molitve jednih za druge ako je dovoljno samo imati osoban odnos prema Bogu?
To,kakvo je čije srce ... to neka Bog proviđa .

Citat:
..pa tako i u VATIKANU I u MEĐUGORJU ima dovoljno ljudi koji se čista srca ..u molitivi klanjaju Bogu..ISUSU ..Mariji...

Međugorje kao mjesto molitve - da , ali kao mjesto ukazanja - ne.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 256 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 26  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]