www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 22 lip 2025 12:43

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2009 16:52 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
:a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 21 vel 2009 17:41 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
O dragi Sv.Valentinu , zagovaraj ovo mladu obitelj ,kod Gospodina Iusa ,da pravim i zdravim zivotom mogu zivjeti.

Gospodine Isuse..
Ti si došao izliječiti srca skršena, Izliječi moje srce,naša srca. Izliječi one rane koje su uzrokom fizičkih bolesti. Ja ti predajem srca ove obitelji , premili Gospodine, očisti ih i daj im osjećaje tvoga Božanskoga Srca. Pomozi im da budem blagi i ponizani. Dopusti im, Gospodine, da ozdrave i ukloni sve sto se protivi Tvojoj volji. Daj da ja mogu,i svi mi, zadobiti mir i sigurnost da si Ti Uskrsnuće i Život.
Učini, Isuse, da svi mi budemo svjedoci Tvoga Uskrsnuća, Tvoje pobjede nad grijehom i smrću i Tvoje žive prisutnosti među nama. Amen

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 22 vel 2009 09:19 
Odsutan

Zoveš me, Gospodine. Daj da danas prepoznam Tvoj glas koji mi kaže: “Pođi za mnom”. Ne tražiš da idem nepoznatim putovima, ne tjeraš me daleko od sebe, ne zahtijevaš da budem junak koji će ići ispred Tebe. Zoveš me da idem za Tobom. Tvoj put je moj put.

Ti poznaš moje bolesti, znaše boli i muke koje me prate. Ti znaš da je meni potreban liječnik; potreban si mi Ti, Spasitelju i Otkupitelju moj!

Vesela srca slušam Tvoj poziv. Ti nisi došao zvati bezgrešne pravednike. Ti zoveš mene – da se obratim, da se vratim k Ocu. Ja sam zalutala ovca, ja sam ona grešna duša željna očišćenja. Oslobodit ćeš me od svega što me u savjesti tišti. I tada će zbog mene biti veća radost u nebu nego zbog mnoštva pravednika kojima ne treba obraćenja.

Bože, svemogući Oče naš. Pogledaj na nas slabe ljude: pruži moćnu ruku i čuvaj danas naše korake :a1250: :a1250: :a1250:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2009 08:16 
Odsutan

Sveti Valentinu
Hvala Ti sto ,Zagovaras i stitis,nasu dragu Ivanu .Molimo te cujes nasu molitvu Ti si nam saveznik. Spremani smo uciniti sve ono sto mozemo uciniti sami, a za ostalo molim Tvoju pomoc, Tvoje svjetlo i Tvoju snagu!
molim te za ustrajnost i zdravlje Ivane, Zato ,trazimo tvoju pomoc,posreduj kod Gospodina Isusa krista ,neka se smiluje i uslisi nase molbe.
Zato ti preporucujem dragu Ivanu i njenu obitelj..Bori se i dalje za nju..
Blagoslovi ove mlade roditelje ,njihovu obitelj i sve njihove drage, cuvaj Ivanu od bolesti i pogibli duse i tijela! Cuvaj ju od napada i boli
.

.Amen..

Gospodine, Ti si jedini izvor života, jedini koji možeš napojiti našu žeđ za ljubavlju i prijateljstvom. Danas te posebno molimo za tvoj blagoslov , Ivani i Kristijanu kako bi mogli još više otkriti snagu vjere po kojoj što god od tebe zaištu, ti ćeš učiniti, i da postanu pravi nositelji mira koji će proizlaziti iz njihovog sve jačeg prijateljstva s tobom. Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 24 vel 2009 08:47 
Odsutan

Gospodine ,uslisi nase molitve i neka se vrsi Tvoje Milosrde.
Tvoj sveti mir neka bude u ovoj obitelji Kristijana i Ivane i
Tvoj Sveti Duh neka se izlije na sve njih :a1250: :a1250: :a1250:
Hvala Ti Isuse za sve milosti koje im dajes.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 25 vel 2009 13:10 
Odsutan

Molimo te Sv.Valentinu ,da nasa draga Ivana tvojom zstitom pocne zivjeti pravim zdravim zivotom i neka nadje mir i radost Bozjega prijateljstva , posreduj da opet postane Bozje dijete i osjeti Bozju milost u ovom zivotu i neizrecivu radost,koja joj je potrebna
Isuse molimo Te.
Mi ti vjerujemo Isuse da si i sada sa Ivanom ,da uslisavas njene
molitve,da joj saljes andjele cuvare koji bdiju nad njom
i dan i noc.Tebi se zato Isuse povjeravamo u svim zivotnim
nedacama,Tebi se molimo za zdravlje, nase drage Ivane i potrebne milosti i potrebe malog Mihaela i Kristijana.Amen.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 vel 2009 09:54 
Odsutan

Svakodnevno molimo,tebe dragi Sv.Valentinu ,da zagovaras Ivanu , za sve njene potrebe. Moleci nadamo se da uslisis sve nase molbe po svojoem zagovoru ,i Volju Oceveoj , da se po njima proslavi Sveto ime Njegovo!!
. Zahvaljujemo na razumijevanju i svakoj lijepoj rijeci i pomoci upucenoj dragoj Ivani .. Nek joj molitva nasih dragi clanova TT , dobrih ljudi, svih molitelja, da snagu, mir, ojaca samopouzdanje i osnazi zdravlje. .
Neka svi vapaji budu usliseni po Ocevoj volji.!! Zahvaljujem, cista srca, za sve uslisene molitve!!Amen.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 157 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16

Vrijeme na UTC [LJV]