|
www.tebe-trazim.com Internet Portal o kršćanskoj duhovnosti
|
| Prethodna tema :: Sljedeća tema |
| Autor/ica |
Poruka |
Daria1987 poprilično aktivan korisnik

Pridružen/a: 08. 05. 2009. Postovi: 549 Lokacija: Zadar Godina: 22
|
Postano: Thu Jun 24, 2010 9:58 am Naslov: |
|
|
Predragi moji,
velika je snaga naše molitve i predanja!! Evo otkad smo ponovno počeli jače moliti, događaju se pomaci!! Tako sam sretna jer je sinoć Nina izrazila želju da bi izašla vani!!! Njezin Mario ju s kolicima spušta preko stubišta uz pomoć prijatelja, i nije mu problem ma ništa što ona zaželi (iako je to strašno teško), samo da dobije njezin osmijeh... Blagoslovljen da si Gospodine naš u tom anđelu!!
Sada molim i za čovjeka kojem smo dali da nam izradi lift da se Mario ne muči... Dugo se ne javlja, a inače ima psihičkih posljedica rata pa vjerujem da je to uzrok. Gospodine, Ti znaš koliko nam je bitno da naša Nina izlazi, da nastavi donekle normalnim životom dok je ti ne ozdraviš u potpunosti jer to joj puno znači za njezino duhovno i psihičko zdravlje. Molim Te da tom čovjeku daš mir u srcu, da ponovno profunkcionira i da napravi lift kako nam je i obećao kako bi se mogla kretati vani.
Isto tako, molim te za mog uju kojemu je srce otvrdnulo i još se ne javlja u vezi kuće koja zjapi prazna, a u kojoj ima dio, a molila sam ga da nam je dopusti koristiti jer je žalosno da je kuća prazna, a da moj Ivan i ja moramo plaćati postanarstvo... Molim Te, Gospodine, učini po svojoj Svetoj Volji!! Amen+! ALELUJA!!
BVB
 _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Fri Jun 25, 2010 12:18 pm Naslov: |
|
|
Gospodine, težak je ovaj period čekanja do našeg izbavljenja iz muka kroz koje prolazimo, u kojem nas kušaš kako bismo proširili svoju vjeru i dopustili strpljivosti da Tvoje djelo usavrši. Ali Ti, Gospodine, nikada ne kasniš... ja ne znam koji je Tvoj plan za moju seku i našu obitelj, ali znam da nas Ti voliš. Sve sto Ti činiš je dobro i mi ćemo biti blagoslovljeni. AMEN+!
BVB  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |
visnja 100% online

Pridružen/a: 21. 12. 2007. Postovi: 8779 Lokacija: münchen Godina: 53
|
Postano: Fri Jun 25, 2010 12:28 pm Naslov: |
|
|
Isuse, u Tebe se pouzdajem ,Tebi vjerujem ,u Tebi mi nada,ufanje i ljubav.
Ne moja volja ,vec Tvoja neka bude.Amen.Aleluja.  _________________ ISUSE UZDAM SE U TEBE |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Sun Jun 27, 2010 12:50 pm Naslov: |
|
|
Isuse moj, Ti vidiš patnju kroz koju prolazimo. Daj nam izbavljenje iz nje i snagu da sve podnesemo dok ona traje. Proslavi se, silni Gospodine naš! AMEN+! ALELUJA!!
HVALA SVIMA NA MOLITVI. VELIKA JE SNAGA MOLITVE!!  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |
coccinella poprilično aktivan korisnik

Godina: 31
|
Postano: Tue Jun 29, 2010 11:44 pm Naslov: |
|
|
Gospodine predobri, molimo Te proslavi se po svojoj Svetoj Volji!
Svojom predragocjenom Krvlju obgrli, osnaži i zaštiti Ninu i cijelu obitelj! Smiluj se Gospodine, u Tvoje beskrajno milosrđe se uzdamo!
Hvala Ti Isuse, nitko nije kao Ti!! _________________ Prema Bogu ne idemo hodajući, nego ljubeći! (Sv. Augustin) |
|
| [Vrh] |
|
 |
visnja 100% online

|
Postano: Wed Jun 30, 2010 7:14 am Naslov: |
|
|
Zagrli Gospodine svojim snaznim rukama
ovu svoju ljubljenu kcer i zastiti ju od
svakoga zla.Ulij joj nadu i strpljenje
u njenu podsvjest da ljubi samo Tebe.
Amen.
Nina BtB. _________________ ISUSE UZDAM SE U TEBE |
|
| [Vrh] |
|
 |
Marijan poprilično aktivan korisnik

Pridružen/a: 02. 01. 2010. Postovi: 156 Lokacija: Split Godina: 22
|
Postano: Wed Jun 30, 2010 11:21 am Naslov: |
|
|
Gospodine Isuse,ti si hodio ovozemaljskim životom i bio jednak nama ljudima osim po blagosovu i griehu,naš Otac te poslao nama kao najboljeg posrednika za sve nas,svojom krvlju koju si nas otkupio blagosovi ovo svoje dijete i ovu obitelj,kroz njihove živote se proslavi neka bude tvoja volja Isuse,daj im snage da nose križ i misli ti Isuse,budi volja tvoja.Hvala i slava ti Isuse.  |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Wed Jun 30, 2010 7:05 pm Naslov: |
|
|
Isuse, Tebi sve predajem, sve nase patnje i boli... Sve je u Tvojim rukama, Spasitelju!! Proslavi se, molim Te!! Neka se vrši volja Tvoja. Amen+!
Predragi moji, toliko mi puno znacite... toliko je snage u vašim molitvama...
Neka vas sve Gospodin blagoslovi obiljem blagoslova!!!
Ja ove dane polažem ispite i Gospodin se i tu proslavlja u mom životu... Velik je naš Gospodin!! Nek Mu je hvala i slava!!  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Sat Jul 03, 2010 1:27 am Naslov: |
|
|
Isuse mileni, pogledaj na nas u ovoj patnji, ne daj da se događa ništa mimo Tvoje volje!! Molim Te, izbavi nas, puno smo trpili!!
BVB  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |
visnja 100% online

|
Postano: Sat Jul 03, 2010 6:19 am Naslov: |
|
|
Isuse,priteci im u pomoc  _________________ ISUSE UZDAM SE U TEBE |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Sat Jul 03, 2010 1:25 pm Naslov: |
|
|
Isuse, gorljivo Tebe tražimo, pomozi nama nemoćnicima!! Hvala Ti, Spasitelju!!  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Mon Jul 05, 2010 1:41 pm Naslov: |
|
|
Isuse moj, o divan li si i čudesan!! Hvala Ti na mojim položenim ispitima... Hvala Ti što svakim danom sve više ozdravljaš moju Ninu i moju obitelj... Ja Ti vjerujem, Isuse!! Rekao si da je blago onima koji te ne iskušavaju... Isuse, zato Ti želim reći: Vjerujem Ti!!!  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |
visnja 100% online

|
Postano: Mon Jul 05, 2010 1:46 pm Naslov: |
|
|
| Daria1987 je napisao/la: |
Isuse moj, o divan li si i čudesan!! Hvala Ti na mojim položenim ispitima... Hvala Ti što svakim danom sve više ozdravljaš moju Ninu i moju obitelj... Ja Ti vjerujem, Isuse!! Rekao si da je blago onima koji te ne iskušavaju... Isuse, zato Ti želim reći: Vjerujem Ti!!!  |
JER VELIK SI I CINIS DJELA VELIKA:
NITKO NIJE KAO TI ISUSEEEEEEEEEE.......
Bogu hvala na tvojim polozenim ispitima
i na Nininom putu na bolje.BvB.  _________________ ISUSE UZDAM SE U TEBE |
|
| [Vrh] |
|
 |
marina-zd početnik

Godina: 28
|
Postano: Tue Jul 06, 2010 2:15 pm Naslov: |
|
|
 |
|
| [Vrh] |
|
 |

|
Postano: Wed Jul 07, 2010 3:50 pm Naslov: |
|
|
Isuse, hvala Ti i slava što si omekšao srce moga uje i danas je javio da možemo Ivan, nasa bebica i ja koristiti kuću u kojoj ima dio!! Hvala Ti sto necemo trebati placati postanarstvo jer je to u danasnje vrijeme jako tesko...
Molim Te za nasu Ninu koja i dalje lezi nepokretna... dosta je depresivna danas jer joj nema njezinog Maria koji je na putu pa vise stigne razmisljati o svojoj bespomoćnosti i Zlo je napada s losim mislima kako ce on otici od nje... ova sparina dodatno doprinosi tome da je nervozna jer je uzasno vruce, a ona lezi...
U Tvoje sveto Ime, neka od nje ode svaki Duh depresije, bespomoćnosti i nervoze!! ISUSE, LIJEČNIČE NAŠ, UĐI U NAŠA SRCA I BUDI NAŠ SPASITELJ!! HVALA TI, PREDIVNI GOSPODINE!!  _________________ "Ako povjeruješ, ugledat ćeš Božju slavu." |
|
| [Vrh] |
|
 |
|
|
Ne možeš otvarati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš glasovati u anketama.
|
|
|