www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 01:01

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
PostPostano: 09 lip 2012 20:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Već me duže vrijeme nešto "mući". Želim sve svoje predati dragom Isusu, svoje zdravlje, svoju djecu, obitelj, posao sve nek bude po njegovoj volj. Ali ne ide. Inaće sam tip koji želi sve imat pod kontrolom i svaka situacija koju ne kontroliram čini me nervoznom i zabrinutom. Tako bi volila da ono što razumom znam, osječam i u srcu- da se bez razloga predam volji Njegovoj.
Molim sve vas koji se tako osjećate ili ste se osjećali da mi napišete vaša iskusta. BVB

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 lip 2012 20:09 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
Mala Mare napisao:
Već me duže vrijeme nešto "mući". Želim sve svoje predati dragom Isusu, svoje zdravlje, svoju djecu, obitelj, posao sve nek bude po njegovoj volj. Ali ne ide. Inaće sam tip koji želi sve imat pod kontrolom i svaka situacija koju ne kontroliram čini me nervoznom i zabrinutom. Tako bi volila da ono što razumom znam, osječam i u srcu- da se bez razloga predam volji Njegovoj.
Molim sve vas koji se tako osjećate ili ste se osjećali da mi napišete vaša iskusta. BVB

Puno se moli i budi opustena jer Bog je s tobom i vjeruj mu. On sve uvijek drzi pod kontrolom. Moli se Gospodinu da ti da obilje svoga blagoslova i milosti. Sve ce bit uredu, samo mu vjeruj. ;)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 lip 2012 20:22 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
Mala Mare napisao:

I ja sam nekada bila takva.I mislila da radim dobro,dok nisu stvari počele izmicati kontroli i krenulo sve naopako.Onda je Bog rekao dosta i stavio točku na na taj dio mog života.Bog mi je oduzeo kontrolu i hvala mu na tome.
Naučila sam prepustiti sve Njemu,živim dan za dan, i uživam u tome. :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 lip 2012 06:29 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Evo, javit ću i ja na ovu temu..iako nisam taj tip, koji sve želi imat pod kontrolom...
Mislim da već praviš korak naprijed time, što uviđaš da je to problem..da to želiš mjenjati, uz božju pomoć. Imam jako bliske osobe koje su tog tipa ponašanja, kako si opisala..Mogu samo reći da je teret za njih najveći al' i one koje žive s njima...Jer, time sputavaju, donose svima nervozu, nelagodu..Nekad to stvarno napravi velike probleme, donese svađe u obitelj. Vremenom ljudi počinju izbjegavati takve osobe, klonu se njihova društva...Pa pokušaj malo gledati s te strane...stavit se u tu ulogu...kako time uječeš na druge, na svoju obitelj, djecu posebice..
Korak po korak s Božjom pomoći..i bit će bolje! BTB :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 srp 2012 11:14 
Odsutan

Zahvaljeno je: 1 zahvala
HVALJEN ISUS I MARIJA draga beaco i sestre u Krist Gospodinu nasemu.....

Bas nista nije slucajno,bas nista . Bog je LJUBAV koja ljubi , Bog je neizmjerno dobar , Bog je uvijek s nama ako mu mi to dopustimo .On je snama kada mi to i ne osjetimo , On nam upucuje rijeci preko drugih ljudi , preko nepoznatih prolaznika , preko svecenika u Crkvi , preko bolesnika , preko predivnog cvijeta u koji se zagledamo , preko vode koju pijemo i kojom se umivamo da se osvjezimo . Bog je nemoguce dobar , samo trebamo zapazit tu ljepotu i tu dobrotu Bozanske ljubavi . Kada smo Bozji , kada mu sve povjerimo mi imamo manje briga i problema , mi imamo mir u nasim srcima , mi raspoznajemo dobro od zla , mi vjerujemo da je Bog svemocan i svemoguc i da Bog moze rijesiti svaki nas problem , izljeciti svaku nasu bol i tugu , svaku nasu financijsku poteskocu , otkloniti svaki nas grijeh i ljubiti nas svim svojim srcem, jer rekao je " Dodite k meni svi umorni i optereceni i ja cu vas odmoriti , svi zedni i gladni i ja cu vas napojiti i nahraniti . Zar ima nesto ljepse od ovih rijeci koje nam Bog upucuje, a da bi ih culi moramo uci u tisinu svoga srca, moramo odbaciti starog covjeka i zamjenit nase srce od kamena u srce od mesa , moramo oprostiti svima sve i ljubiti sve kao sami sebe , jer Bog je neizmjerna ljubav. Mojoj sreci nema kraja uz sve moje zivotne probleme i obiteljske jer od kako sam rekla "Evo me Gospodine , ja zelim ic za Tobom moji su problemi Njegovi, a moj je zivot u Njegovim rukama i ja leprsam pjevajuc kao mala bezbrizna pticica jer mene ljubi moj Bog i sta ce mi vise...Aleluja. Amen...BvB i ugodan vam ostatak dana pun Bozje ljubavi i Bozanskog Milosrda...Ljubim vas sve redom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 srp 2012 17:26 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
ja osobno otkad sam gledao film twilight koristim jedan zanimljiv pristup u svojem odnosu s Isusom

naime, cijeli film se vrti oko romantične ljubavi žene Belle i vampira Edwarda i jedan od zanimljivijih dijelova mi je bio taj kako Edward nikad ne spava (jer je vampir, a vampiri ne spavaju) i onda cijelu noć probdije na drvu ispred Belline kuće slušajući ju kako diše

tako i ja zamišljam da Isus sjedi na drvu ispred moje kuće i čuva me kad spavam

p.s.
da me ne bi krivo shvatili, ne uspoređujem ja Isusa s likovima iz fantasy knjiga i filmova jer jedno je Biblija koja nije izmišljena, a drugo je ovo štivo koje služi za zabavu
to ja više tako da vidim što vole moji vršnjaci (a nije ni meni loše ponekad, baš me ponese), neki dan sam baš tako slušao i neki bend koji se zove Linkin Park
Bože me sačuvaj što ga ti praše

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 6 post(ov)a ] 

Vrijeme na UTC [LJV]