www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 00:55

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2
Autor Poruka
PostPostano: 19 lip 2012 21:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Nakon puno razmišljanja i borbe same sa sobom oslobodila sam se straha tj bojati se kad dođe do toga.Osjetim da mi netko ne odobrava te molitve i pokušava me prekinuti i prestrašiti ali mu više ne uspijeva.Na mojoj strani su sile dobra i znam da imam zaštitu koje se boji i zbog nje i odlazi.Nastavljam i dalje sa postom i molitvama za izgubljene duše i nadam se da im pomažem.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 lip 2012 21:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

mala alex napisao:
Kad molim vise obavezno se budim noci u 2-3sata i vata me strah i crne misli i toliko se bojim da moran svaki put muza probuditi! Zasto to??

Pokušava ti zarobiti misli i prestrašiti te. A naše misli su naša utvrda i ako im dopustimo( strahu) da nas zarobi, onda je teško razbiti tu utvrdu. Ne boj se! Kad ti dođe strah, a ti odmah Isusu u naručje( naravno-u mislima :D ) i reci Isus je moj gospodar. Isus je moja snaga. I vidjet ćeš strah će otići. A i muž će se napokon naspavati, a vjeruj i ti :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 22 lip 2012 17:10 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Da najbitnije je osloboditi se straha.Ja sam uspijela i znam da mi ništa ne može.Ne bojim se više jer znam da je Kristova zaštita nadamnom i više nema noćnih posjeta.I danas postim za spas duša u čistilištu i molim za njih i ispunjena sam mirom.Zato se ne bojte moliti i ne odustajte.Ne može nam ništa .Meni osobno stalno podmeće pod noge kušnje ali ja samo hrabro dignem glavu i krenem dalje,kad je stvarno teško molim Boga za blagoslov i spas od kušnji i napasti i dobijem ga.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 05 srp 2012 10:57 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Mnogi sveci koji su molili za duše u čistilištu podnosili su velika trpljenja za njih. Da li ti je to palo na pamet, tj. da to fizičko trpljenje koje osjećaš zapravo sutrpljenje sa njima, poradi njihovih grijeha?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 09 srp 2012 01:46 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

samo Tvoj napisao:
Mnogi sveci koji su molili za duše u čistilištu podnosili su velika trpljenja za njih. Da li ti je to palo na pamet, tj. da to fizičko trpljenje koje osjećaš zapravo sutrpljenje sa njima, poradi njihovih grijeha?

Vidiš nije,ja sam uvijek mislila kako me to zlo sprečava da ne molim.Nastavljam postiti i moliti svaki petak i bez obzira na sve ajmo reći nuspojave osjećaj koji me vodi dalje je neopisiv.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 20 ruj 2012 21:43 
Odsutan
Novoregistrirani korisnik

MAGDALENA-GORDANA napisao:
Da najbitnije je osloboditi se straha.Ja sam uspijela i znam da mi ništa ne može.Ne bojim se više jer znam da je Kristova zaštita nadamnom i više nema noćnih posjeta.I danas postim za spas duša u čistilištu i molim za njih i ispunjena sam mirom.Zato se ne bojte moliti i ne odustajte.Ne može nam ništa .Meni osobno stalno podmeće pod noge kušnje ali ja samo hrabro dignem glavu i krenem dalje,kad je stvarno teško molim Boga za blagoslov i spas od kušnji i napasti i dobijem ga.

Magdalena-Gordana,divno je to sto moliš!
Mislim da to sto ti se noću dešava su cisti napadi Zloga jer vidi da te ne moze imati - i stoga i dalje hrabro uz Bozju pomoć naprijed,te još jače i gorljivije moli i odjednom ce napadi prestati, kad te zauvijek izgubi.
Nadam se da shvacas sto želim reci.
Bog te blagoslovio i bio s tobom uvijek!!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 21 ruj 2012 11:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala Dube .Nastavljam tako svaki petak i ne mislim prestati.Nakon dužeg vremena mogu reći da sam zahvalna na svim kušnjama koje su me na početku ometale jer uspješno sam ih savladala i ne bojim ih se više.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 17 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2

Vrijeme na UTC [LJV]