Samuel napisao:
Ne znam jesi li ti osobno primjetio kad je krenulo ovakvo moje pisanje, ali to je bilo kad sam upitao Mariju Nadu dali ona stvarno misli da ljubi Isusa Krista nakon njene kritike nekom, na što su mislilii da je neka velika provokacija, valjda jednaka bombi bačena na Hirošimu, pa su se zaštitnici potlačenih digli na zadnje noge. Doista mislim da ovdje ima vhunskih licemjera koji se skrivaju iza velikih količina "molitvi" i sladunjavosti i nekoj velikoj ljubavi za Krista, a nemogu podnijeti nečije pisanje na neko tamo forumu.
A prva rečenica kaže da si počeo tako pisati od kad si me pitao da li ljubim stvarno Isusa Krista. Evo moram ispraviti postano već i pitati te da li ti to mene optužuješ za preokret u tvom pisanju. Bože me oslobodi toga. Tko si ti da procjenjuješ koliko ja ljubim Gospodina. Grešan sam čovjek kao i svi ostali, kao i ti. Samo se učim ljubiti Njega. Ljubav nad svim ljubavima. Koliko uspjevam samo On to zna.
Kritika je bila upućena tebi za psovku i da sam znala što sad znam ne bih ni riječ prozborila, a samo sam rekla da se ne mora baš psovati,jel. A tko me to veže da moram raspravljati s tobom ili ti nešto govoriti uopće..ili tebi ili bilo kome drugom. Šta me uopće spominješ više, ostavi me na miru.
I ako hoćeš, što te briga koga ću grliti ovdje na forumu i zašto. Ti ignoriraj kao što si i rekao da hoćeš i eto mira Božjeg.
I otišla sam zbog tvojih ružnih postova upućenih meni, a što si se nakačio na moje pisanje i što te to iritira to je tvoj problem.
Mene smeta i povukla sam se. Ne treba mi ničje maltretiranje i direktan napad-toga imam na pretek. Samo nemoj shvatiti da me smetaš ti i mogu ti reći da mi je i žao što me nikad nisi prihvatio kao osobu i pokušao razumjeti.
Sretno ti bilo.
BTB