www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 03 lip 2025 12:54

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 02 svi 2015 10:29 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 10 zahvala
Zahvaljeno je: 38 zahvala
Inćun napisao:
Onaj tko kaže da u Međugorju nema Gospe laže.... jer Gospa je svuda oko nas, tu je dok ovo pišem i dok vi čitate moj post...

Ok, samo što tema ove rasprave nije jel Gospa u našim srcima ili nije, niti jel Gospa svuda oko nas, već vide li vidioci u Međugorju nešto nadnaravno i zašto ljudi vjeruje da vide.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 10:46 
Odsutan

Podijelio: 7 zahvala
Zahvaljeno je: 15 zahvala
perokvrzica napisao:
Inćun napisao:
Onaj tko kaže da u Međugorju nema Gospe laže.... jer Gospa je svuda oko nas, tu je dok ovo pišem i dok vi čitate moj post...

Ok, samo što tema ove rasprave nije jel Gospa u našim srcima ili nije, niti jel Gospa svuda oko nas, već vide li vidioci u Međugorju nešto nadnaravno i zašto ljudi vjeruje da vide.

Koliko ja vidim tema je različiti stavovi oko Međugorja, a to su moji stavovi i doživljaji Međugorja! Mislim da tko nije bio tamo svakako treba poći.... možda i promijeni mišljenje, na bolje ili lošije... tko zna...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 11:35 
Odsutan

Inćun napisao:
perokvrzica napisao:
Inćun napisao:

Koliko ja vidim tema je različiti stavovi oko Međugorja, a to su moji stavovi i doživljaji Međugorja! Mislim da tko nije bio tamo svakako treba poći.... možda i promijeni mišljenje, na bolje ili lošije... tko zna...

Imaš pravo - različiti stavovi oko Međugorja.
Tvoja obrana Međugorja je - ako sam dobro shvatila, a ti me ispravi ako griješim - u Međugorje treba ići zato što je Gospa posvuda, pa i u Međugorju, jel tako? Ali to opet ne objašnjava - zašto si izabrao baš Međugorje - eto baš tamo di je Crkva službeno zabranila ići.
Taj dio priče mi nije jasan.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 11:52 
Odsutan

Ok, samo što tema ove rasprave nije jel Gospa u našim srcima ili nije, niti jel Gospa svuda oko nas, već vide li vidioci u Međugorju nešto nadnaravno i zašto ljudi vjeruje da vide.[/quote]

Koliko ja vidim tema je različiti stavovi oko Međugorja, a to su moji stavovi i doživljaji Međugorja! Mislim da tko nije bio tamo svakako treba poći.... možda i promijeni mišljenje, na bolje ili lošije... tko zna...[/quote]

Imaš pravo - različiti stavovi oko Međugorja.
Tvoja obrana Međugorja je - ako sam dobro shvatila, a ti me ispravi ako griješim - u Međugorje treba ići zato što je Gospa posvuda, pa i u Međugorju, jel tako? Ali to opet ne objašnjava - zašto si izabrao baš Međugorje - eto baš tamo di je Crkva službeno zabranila ići.
Taj dio priče mi nije jasan.[/quote]

Zato što su tamo tisuće ljudi u molitvi i mislim da je takva molitva posebna i snažnija... lijep je osjećaj biti dio toga i kao što sam rekao tamo sam išao zato što bi na povratku osjećao MIR i kao da bi napunio baterije... vjerojatno je takav osjećaj i u posjeti nekog drugog svetišta ali ja sam se tako osjećao nakon posjeta Međugorja i to sam htio podijeliti s vama u ovoj temi o Međugorju... svakako preporučujem posjet Međugorju.....
Eto vas stojte mi dobro

Božiji Blagoslov

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 11:58 
Odsutan

Inćun napisao:
Zato što su tamo tisuće ljudi u molitvi i mislim da je takva molitva posebna i snažnija... lijep je osjećaj biti dio toga i kao što sam rekao tamo sam išao zato što bi na povratku osjećao MIR i kao da bi napunio baterije... vjerojatno je takav osjećaj i u posjeti nekog drugog svetišta ali ja sam se tako osjećao nakon posjeta Međugorja i to sam htio podijeliti s vama u ovoj temi o Međugorju...
Eto vas stojte mi dobro
Božiji Blagoslov

Ok, nisam te htjela maltretirati, sori što sam te upilala s tematikom. Zaista me zanimalo na čemu formiraš svoj stav. Znači - osobni doživljaj. Inutuicija - tako nešto reče i Jairova kćer.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 12:38 
Odsutan

Hmmmm.
Pade mi na pamet još jedno pitanje - pa evo pitanje za sve one koji su "pobornici" Međugorja, ako se nekom slučajno bude dalo odgovarati.
Kada bi se Crkva konačno izjasnila i rekla da tamo nema ničega nadnaravnog - biste li onda promijenili mišljenje ili biste i dalje vjerovali da se tamo ukazuje Gospa. I zašto?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 16:12 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Nevjerujem da ce se Crkva izjasniti da u Medugoriju nema nista...Mislim da ce Crkva u budicnosti priznat Medugorije...to je moje misljenje...a jedna osoba meni znana je imala jednu 14 godisnju djevojcicu oboljelu od leukemije,I ta je osoba otisla u Medugorije da zamoli Majku Mariju da ozdravi njenu djevojcicu,I to se desilo,14 godisnja djevojcica je ozdravila....a svi su toj osobi govorili nemoj ici,uzalud ides u Medugorije....Btb..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 16:33 
Odsutan

Podijelio: 22 zahvala
Zahvaljeno je: 34 zahvala
Kad je to tako od strane Crkve zabranjeno hodocastit u Medugorije,otkud gore velik broj svecenika,biskupa,casnih...cak je nekad davno crnkinja casna kad je silazila sa Podbrda srela mene,I na engleskom meni rekla I would like to pray for you..I tako se mi dogovorile da ona moli za mene...Btb

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 18:22 
Odsutan

perokvrzica napisao:
Inćun napisao:
Zato što su tamo tisuće ljudi u molitvi i mislim da je takva molitva posebna i snažnija... lijep je osjećaj biti dio toga i kao što sam rekao tamo sam išao zato što bi na povratku osjećao MIR i kao da bi napunio baterije... vjerojatno je takav osjećaj i u posjeti nekog drugog svetišta ali ja sam se tako osjećao nakon posjeta Međugorja i to sam htio podijeliti s vama u ovoj temi o Međugorju...
Eto vas stojte mi dobro
Božiji Blagoslov

Ok, nisam te htjela maltretirati, sori što sam te upilala s tematikom. Zaista me zanimalo na čemu formiraš svoj stav. Znači - osobni doživljaj. Inutuicija - tako nešto reče i Jairova kćer.

Naravno da je to moj osobni stav i dozivljaj; stvarno ne razumijem što hoćeš reći s time što to stalno naglašavaš...
i opet, pa zar nije tema različiti stavovi o Međugorju.........
ovako mi se čini kao tvoja privatna tema i tko god iznese pozitivan stav o Međugorju ti mu post rastaviš na komadiće i napadaš sve one koji ne misle kao ti.... bezveze.... Jesi li ikad bila u Međugorju? i isto pitanje hoćeš li hodočastiti u Međugorje kad ga Crkva prizna?
Ja ti isto tako govorim da je puno molitava uslišano u Gospino ime o čemu svjedoči toliki broj zahvala i kako takvim ljudima zabraniti da vjeruju....
Meni je jako pozitivna stvar kao što sam i rekao što je to ogroman broj molitvi na jednom mjestu i to je strašno jako oružje protiv sotone...
I opet :grlim te: sestro u Kristu

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2015 18:22 
Odsutan

:grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 495 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]