www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 01:30

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 31 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 23 lis 2012 06:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 15 zahvala
Zahvaljeno je: 32 zahvala
MAGDALENA-GORDANA napisao:
Molim vas pomoć da samnom molite za mog muža .Čim ja više molim on se sve više svađa samnom,psuje i ruga se Bogu.Molim svakodnevno i nije mu prije toliko smetalo koliko sad i bojim ga se kakav postaje (ljut,agresivan ...) Molim vas da svatko ko pročita moj post izmoli samnom Zdravo Marijo.

Zdravo Marijo milosti puna Gospodin s tobom,blagoslovljena ti među ženama
i blagoslovljen plod utrobe tvoje Isus.Sveta Marijo majko Božja moli za nas
griješnike sada i na času smrti naše Amen.

Hvala .

:a1250:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lis 2012 09:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Draga Rora drugo je ako netko sebi stvara i umislja strahove no sotona je stvaran kao i njegova djela i treba biti na oprezu jer on stalno obilazi oko nas pogotovo oko onih koji zive pravi krscanski zivot i onih koji su odlucili vratiti se Kristu i Crkvi ja ne kazem da treba stalno o tome pricati nego biti na oprezu.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lis 2012 11:57 
Odsutan

Zahvaljeno je: 46 zahvala
Emanuel 7 napisao:
Rebeka evo odgovora marija-nada ima dobar nacin da se takvoj osobi stavlja u jelo sok blagoslovljena voda i sol ali najbolje bi bilo da kad muza nema doma ode sama u Tabor ili u Siget i na ispovjedi kaze sveceniku sto se događa pa da svecenik odluci kako se dalje boriti ja nebi htio nista drugo reci jer vidim da nekima smeta sto otvoreno pricam o sotoni i njegovim zlim djelima i ostalim pojavama vezanim za zlo.

Vidis ,koliku prednost imas ti i ljudi koji su u blizini Tabora...Ovdje gdje ja zivim toga nema .Nema Tabora,nema karizmatskih ,ima u velikim gradovima,samo drugacije djeluju...
Ja osobno mogu ponuditi molitvu,i uputiti da ide na ispovjed i pricest ,ili jednostavno da se obrati nekom sveceniku za razgovor..Ili mogu predloziti da pozovu svecenika,da im blagoslovi stan,i tako iskoristi priliku za jedan pravi razgovor...Mozda ponuditi neke zajednicke prijatelje ,koji ce porazgovarati sa njima...( ali i to nejcesce ne uspjeva)pogotovo kada ti netko dodje prvi puta u kucu...i slicno.
Ili preporuciti bracno savjetovaliste ,da prvo osoba sama potrazi pomoc, pa kada cuje onda pozove i bracnog druga...Postoje katolicka savjetalista " zbog djece-rastavljenih",pa vjerujem da bi i u ovakvim slucajevima bili na korist..jednom takvom bracnom drugu ,koji trazi pomoc..

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lis 2012 15:37 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Hvala vam na savjetima.Naravno otići s njim na karizmatsku misu nije moguće i izvedivo ali postoje načini na koje sam uspjela dječjim koracima krenuti prema naprijed.Molila sam uz njega dok je spavao i bio miran otvorenog uma.Stavljala mu posvećenu vodu u piće i hranu.Molila devetnice za nas i sad nakon nekog vremena je malo bolje.Ne odustajem ali ne odustaje ni ona strana koja nas želi rastaviti .

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 23 lis 2012 16:36 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

MAGDALENA-GORDANA drago mi je da je bolje i da djeluje molitva ja isto molim za tebe i za muza da ga sotona ostavi i da se oslobodi njegovih okova bilo bi dobro da nas ima cim vise i da svi molimo u isto vrijeme da budemo jaci moli svaku vecer krunicu pobjede i bit ce rezultata nju sotona mrzi najvise i nemoj odustajati zapamti da kad se ovo zavrsi kad se tvoj muz preda Isusu Kristu i dozivi potpuno oslobođenje i ozdravljenje bit ce bolji nego ikad prije prema tebi.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 lis 2012 15:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Emanuel 7 napisao:
MAGDALENA-GORDANA drago mi je da je bolje i da djeluje molitva ja isto molim za tebe i za muza da ga sotona ostavi i da se oslobodi njegovih okova bilo bi dobro da nas ima cim vise i da svi molimo u isto vrijeme da budemo jaci moli svaku vecer krunicu pobjede i bit ce rezultata nju sotona mrzi najvise i nemoj odustajati zapamti da kad se ovo zavrsi kad se tvoj muz preda Isusu Kristu i dozivi potpuno oslobođenje i ozdravljenje bit ce bolji nego ikad prije prema tebi.

Hvala ti na molitvi jer sad nam je potrebnija nego ikad..vratilo se sve i još gore nego prije.Bojim se da je oavj put definitivno došlo do kraja kad ću morati ostaviti sve iza sebe i dati zlu da me pobjedi da raskrsti moj brak...

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 lis 2012 18:02 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 75 zahvala
Zahvaljeno je: 31 zahvala

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 31 lis 2012 23:10 
Odsutan

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 stu 2012 10:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

veki napisao:

Hvala BVB.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 stu 2012 10:04 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

zelimbitiponizna napisao:

Hvala BVB.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 31 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]