www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 11:42

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2008 19:36 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Hvala Majko, hvala Oče! :b232: :r086: :a1250:

Blagoslovi oče naše pastire, o Oče pošalji nam radnike u vinograd jer je puno puno posla. Hvala Isuse, i hvala Ti na predivnom daru i Tvojim izabranim zvjezdama koji nam svijetle u noći.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 ruj 2008 21:04 
Odsutan

Dragan.009 napisao:
Na danasnjem ukazanju Mirjani Dragičević Soldo,Gospa je dala slijedeću poruku:
Draga djeco!
Danas vas okupljene oko sebe, majčinskim srcem pozivam na ljubav prema bližnjemu. Djeco moja zaustavite se.Pogledajte u očima brata svoga Isusa, moga Sina. Ako vidite radost, radujte se s njim. Ako je bol u očima tvoga brata, svojom blagošću i dobrotom je odagnajte, jer bez ljubavi ste izgubljeni. Ljubav je jedina djelotvorna, ona čini čuda. Ljubav će vam dati jedinstvo u mome Sinu i pobjedu moga srca. Zato djeco moja ljubite. Gospa je jos jednom pozvala na molitvu za naše pastire.

Hvala ti Majčice naša draga :grlim te:

Samo bih još nadodala da sam na molitvi sa zajednicom u subotu navečer tek saznala što je bilo, što je netko napravio.... :twisted:

U tom trenutku, kada je kolegica to rekla, došla mi je misao....
Onaj tko je to učinio, osijetio je neizmjernu Majčinsku Ljubav u koju nikada nije vjerovao, od siline ljubavi i topline nije mogao izdržati, nije mogao podnijeti nešto tako sveto, učinio je što je učinio, ali se sada jako kaje, jer je shvatio da ta ljubav nije izašla iz kamenog kipa, već iz Srca, koje ništa ne može uništiti :twisted:

Ta osoba sada zna koliko ga Majka Marija ljubi, istovremeno ne može vjerovati, čudi se i divi tome i kaje zbog učinjenog....
Nije lako čovjeku živjeti bez ljubavi, a onda doživjeti nešto tako predivno, a ne imati u tom trenu s kimpodijeliti svoju radost...
Ni sama ne razumijem, ali tako sam osijetila i to sam rekla onima s kojima sam bila :D

Hvala ti Majčice što nas ljubiš i kad griješimo
Sve na veću slavu Božiju :D

Bog vas blagoslovio :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 02 ruj 2008 22:54 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

O Majčice naša koliko puno imaš ljubavi prema nama grešnicima!
Hvala ti što si sa nama,što nas ljubiš, usmjeravaš, daješ snagu za dalje i kada je teško!
Volim te Mačice! :grlim te: :b232: smajlic22

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 ruj 2008 23:05 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 3 zahvala
fighterica napisao:
Hvala ti Majčice naša draga :grlim te:

Samo bih još nadodala da sam na molitvi sa zajednicom u subotu navečer tek saznala što je bilo, što je netko napravio.... :twisted:

U tom trenutku, kada je kolegica to rekla, došla mi je misao....
Onaj tko je to učinio, osijetio je neizmjernu Majčinsku Ljubav u koju nikada nije vjerovao, od siline ljubavi i topline nije mogao izdržati, nije mogao podnijeti nešto tako sveto, učinio je što je učinio, ali se sada jako kaje, jer je shvatio da ta ljubav nije izašla iz kamenog kipa, već iz Srca, koje ništa ne može uništiti :twisted:

Ta osoba sada zna koliko ga Majka Marija ljubi, istovremeno ne može vjerovati, čudi se i divi tome i kaje zbog učinjenog....
Nije lako čovjeku živjeti bez ljubavi, a onda doživjeti nešto tako predivno, a ne imati u tom trenu s kimpodijeliti svoju radost...
Ni sama ne razumijem, ali tako sam osijetila i to sam rekla onima s kojima sam bila :D

Hvala ti Majčice što nas ljubiš i kad griješimo
Sve na veću slavu Božiju :D

Bog vas blagoslovio :grlim te:

Nažalost tko je to napravio imao je veliku mržnju prema Gospi. Izgleda da su to bili sotonisti. Nađeni su samo otučeni prsti ali ostatak ruke ne. Otučen je i nos. Nadajmo se da će se moći popraviti. U prošlu nedelju kao što je to već godinama običaj župa ide na Brdo ukazanja a krunicu je predvodio fra Katalinić . Kada je došao pred kip počeo je plakati a za njim svi oni koji su tu našli. Daj Bože da se osobe koje su to učinile obrate.
Koliko tek mi sa našim grijesima, i malodušjem ranjavamo Srce naše drage Majčice ! smajlic21 smajlic21 smajlic21

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 09:26 
Odsutan

?????? http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... 09006.html ?????

copy/paste:

Prema pisanju nekih medija, Vatikan je počeo rušenje Međugorja, najvećeg svetišta na svijetu bez dozvole Svete stolice. Benedikt XVI. nazvao je Međugorje prijevarom.

Većina optužbi pada na leđa fra Tomislava Vlašića zbog tvrdnji da mu se Marija do sada prikazala čak 40 tisuća puta, što papa Benedikt smatra nemogućim.

SOTONINO LUKAVSTVO
Vatikanski svećenik i jedan od glavnih egzorcista Svete stolice Andrea Gemma (77) kazao je da Međugorje predstavlja sve 'lukavstvo sotone'.

'U Međugorju se sve vrti oko novca, hodočasnika, kuća za iznajmljivanje i prodaje jeftinog nakita. To je velika sramota i djelo samoga vraga. To je skandal', kazao je Gemma.
Štoviše, Vlašić je kažnjen obaveznim boravkom u kući Reda male braće u Lombardiji, zabranjeno mu je djelovanje i vršenje dušobrižništva, propovijedanje, a određeno mu je i obavezno pohađanje tečaja teološko-duhovne izobrazbe.

Optužuje se ga za širenje sumnjivih nauka i manipulacije savjestima, te zbog sumnjivog misticizma i neposluha.

Vlašić se predstavljao kao ''duhovni vođa'' šestero djece koji su tvrdili da su svjedočili međugorskim ukazanjima. Navodno je 80-ih godina Vlašić bio protagonist seksualnog skandala, koji nikada nije do kraja medijski popraćen.

Britanski Daily Mail piše kako je Vlašić s časnom sestrom poznatom jedino kao sestra Rufina dobio dijete, a u isto vrijeme, 1984. godine, Vlašiću se dogodilo i prvo ukazanje.

Gospa je navodno Vlašiću kazala da je ''živi svetac'', o čemu je on obavijestio crkvenu hijerarhiju, sve do tadašnjeg pape.

Vlašić se nakon svega navedenog preselio u talijansku Parmu i osnovao vjersku zajednicu Kraljica mira, dok je Međugorje postalo najposjećenije hodočasničko svetište, iako nikad nije dobilo blagoslov Vatikana, piše Novi list.

NAPADIMA NEMA KRAJA...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 09:44 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
Elenora napisao:
?????? http://www.net.hr/vijesti/europa/page/2 ... 09006.html ?????

copy/paste:

Prema pisanju nekih medija, Vatikan je počeo rušenje Međugorja, najvećeg svetišta na svijetu bez dozvole Svete stolice. Benedikt XVI. nazvao je Međugorje prijevarom.

Većina optužbi pada na leđa fra Tomislava Vlašića zbog tvrdnji da mu se Marija do sada prikazala čak 40 tisuća puta, što papa Benedikt smatra nemogućim.

SOTONINO LUKAVSTVO
Vatikanski svećenik i jedan od glavnih egzorcista Svete stolice Andrea Gemma (77) kazao je da Međugorje predstavlja sve 'lukavstvo sotone'.

'U Međugorju se sve vrti oko novca, hodočasnika, kuća za iznajmljivanje i prodaje jeftinog nakita. To je velika sramota i djelo samoga vraga. To je skandal', kazao je Gemma.
Štoviše, Vlašić je kažnjen obaveznim boravkom u kući Reda male braće u Lombardiji, zabranjeno mu je djelovanje i vršenje dušobrižništva, propovijedanje, a određeno mu je i obavezno pohađanje tečaja teološko-duhovne izobrazbe.

Optužuje se ga za širenje sumnjivih nauka i manipulacije savjestima, te zbog sumnjivog misticizma i neposluha.

Vlašić se predstavljao kao ''duhovni vođa'' šestero djece koji su tvrdili da su svjedočili međugorskim ukazanjima. Navodno je 80-ih godina Vlašić bio protagonist seksualnog skandala, koji nikada nije do kraja medijski popraćen.

Britanski Daily Mail piše kako je Vlašić s časnom sestrom poznatom jedino kao sestra Rufina dobio dijete, a u isto vrijeme, 1984. godine, Vlašiću se dogodilo i prvo ukazanje.

Gospa je navodno Vlašiću kazala da je ''živi svetac'', o čemu je on obavijestio crkvenu hijerarhiju, sve do tadašnjeg pape.

Vlašić se nakon svega navedenog preselio u talijansku Parmu i osnovao vjersku zajednicu Kraljica mira, dok je Međugorje postalo najposjećenije hodočasničko svetište, iako nikad nije dobilo blagoslov Vatikana, piše Novi list.

NAPADIMA NEMA KRAJA...

..treba razlikovati fra Tomislava Vlašića od vidjeoca..
..svatko ima svoj put..
..a put je težak..
..a napadan i izvana i iznutra...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 09:53 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/bi ... 3/index.do
Ovo je istina i znala sam to već od prije . Nažalost to se povezuje sa Medjugorjem a fra Tomislav je od davno skrenuo sa puta i njegova Časna Stefanija Katerina je izdala ove godine knjigu u kojoj prića o vanzemaljcima itd. Đavao se služi sa svime da uništi Medjugorje ali ja vjerujem u pobjedu Majke Božje. Ovaj članak gore je dosta jasan i vjerodostojan.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 10:00 
Odsutan

Speranza molim te jedno pitanje. Jel ova zajednica Kraljica mira potpuno tvoji i vjerodostojna?
Odnosno hoće li i dalje djelovati bez fra Tomislava Vlašića? I što ti o tome misliš?
Moja sestra je jedne godine bila u njihovoj kući u Medjugorju za doček Nove godine i bila je oduševljena.

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 10:02 
Odsutan

speranza napisao:
Đavao se služi sa svime da uništi Medjugorje ali ja vjerujem u pobjedu Majke Božje.

:b112:

..istina...đavao nikad ne spava...i možda će napadi biti sve gori i gori...
..i trebat će borbe.....ali naša Majka satire glavu sotoni...

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 05 ruj 2008 10:05 
Odsutan

Podijelio: 92 zahvala
Zahvaljeno je: 123 zahvala
IvanaMo napisao:
Speranza molim te jedno pitanje. Jel ova zajednica Kraljica mira potpuno tvoji i vjerodostojna?
Odnosno hoće li i dalje djelovati bez fra Tomislava Vlašića? I što ti o tome misliš?
Moja sestra je jedne godine bila u njihovoj kući u Medjugorju za doček Nove godine i bila je oduševljena.

..pa bolje...da tamo ne ide..za sada.. :roll: :?:

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]