www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 08 lip 2025 23:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2009 10:38 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 1 zahvala
Matyjesus napisao:
Majcice, pruzam ti sve moje potrebe, sve one koji su potrebiti tvoje pomoci i zagovora,.. posebno mog oca,.. molim te majcice, predaj sjeme ljubavi Isusu, za spas njegove duse,.. Nek se smiluje Isus, i zaljubi ga u vjecni zivot, i pomogne mu da se priblizi Bogu Stvoritelju.
Molim te majcice, da otvori oci i spozna da je na krivom putu, da je drugi pravac za put u vjecnost,...

POMOZI MU DA SHVATI VAZNOST PORUKE, VAZNOST OBRACENJA I PREDANOSTI,.. MAJCICE, JA TI GA PREDAJEM, ON JE VISE TVOJ NEGO MOJ,..
Majcice, nek obracenje bude Tvoj Poklon njemu danas za rodjendan,.. Majcice,.. to tvoje djetesce je zalutalo, ne vidi, ne osjeca,.. pomozi mu da se vrati na put za zivot vjecni,..

HVALA TI ZAGOVORNICE NASA!!

:a1250: :a1250: :a1250: Uslisi Marijo ove molitve od tvoje ljubljene kceri Maty i predaj njenog oca i brata svome Sinu i moli za njihovo obracenje,jer ti si majka svih nas i razumijes svoju djecicu.Budi nasa zagovornica i posreduj za nas molimo te majcice mila i hvala ti. :grlim te:

Vrh
Citiraj  
 Naslov: Re: Čemu to?
PostPostano: 26 sij 2009 10:39 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
kretanje i mir napisao:
Je li rečeno,blago onima koji vjeruju a ne vidješe.
Čemu onda ukazanja?
Ko to forsira?
DA RECENO JE,.. ALI ISTO TAKO JE RECENO DA SE UKAZAO MARIJI MAGDALENI, APOSTOLIMA,.. CAK I NEVJERNOM TOMI,.. A OPET IMA ONIH KOJI U TO NE VJERUJU, I KAZU DA SU ISUSA SAKRILI,..... DA NIJE USKRSO,...

znaci nije najvaznije da ti se ukaze,.. nije grijeh ne vjerovati u to, grijeh je samo protiv Duha Svetoga,...
pa ti dragi Brate u Kristu (ili sestro-svejedno) predaj se Njemu, svemogucemu,..

zivi svoju vjeru, u Isusa, i ljubi kao sto je on ljubio,... biti ces izvrstan Krscanin,..

a nas, kojima je mozda potrebno malo te potpore, da Bogu nista nije nemoguce,.. da nas Majka Isusova voli, i da nas, poput proroka svojevremeno, zeli obratiti da smo daleko od Puta,.. nemoj nam zamjeriti,.. BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2009 10:41 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragi/a kretanje i mir,

U tradiciji katoličke crkve su također i čuda, vizije, mistika, ukazanja. Čuda su tu za one koji ne vjeruju a ne za one koji vjeruju. Oni koji imaju vjeru, njima ukazanja sama po sebi neće pomoći da uzvjeruju, jer već imaju taj dar. No onima koji dar vjere ne posjeduju, može pomoći otvoriti im srca za taj dar, da se za Gospodina prepremi put, koji može djelovati u srcu.

A bog nas je stvorio u materiji, u tijelu, znači da sekoristi i našim meterijalnim osjetilima, kao očima, ušima, mirisom. A ako se Bog koristi čudima, onda samo možemo nagađati koliko namje vjera slaba, da je primoram koristiti i naša osjetila da bismo povjerovali jer nam Riječ nije bila dovoljna. Nego nam je poslao svoju majku.

A citat iz Svetog pisma je vjerujem da se odnosi upravo na one, koji su povjerovali bez čuda. No on ne odbacuje one koji su povjerovali uz Njegovu veću intervenciju, jer je i Toma apostol postao vjerni, kad je rekao "Gospodin moj i Bog moj". Isus ga nije odbacijo, nego Ga je također utvrdio u vjeri. To govori o Isusovoj veličini, a našoj malenkosti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2009 11:32 
Odsutan

Matyjesus napisao:
nije grijeh ne vjerovati u to, grijeh je samo protiv Duha Svetoga,...

maty ovo mi nije jasno šta si htjela reć..
ako možeš razjasnit

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 sij 2009 12:32 
Odsutan

Zahvaljeno je: 2 zahvala
kresho napisao:
Matyjesus napisao:
nije grijeh ne vjerovati u to, grijeh je samo protiv Duha Svetoga,...

maty ovo mi nije jasno šta si htjela reć..
ako možeš razjasnit

da nije grijeh ne vjerovati u ukazanja, to ti i sami svecenici mogu reci,.. jer grijeh je ne vjerovati sto pise u Sv Pismu,.. grijeh je - kao sto je i u Novom Zavjetu receno protiv Duha Svetoga,..

Mt 12 31
"Zato kazem vam: svaki će se grijeh i bogohulstvo oprostiti ljudima, ali rekne li tko bogohulstvo protiv Duha, neće se oprostiti.

32
I rekne li tko riječ protiv Sina Čovječjega, oprostit će mu se. Ali tko rekne protiv Duha Svetoga, neće mu se oprostiti ni na ovom svijetu ni u budućem."

Dakle, ako se protiv Sina oprasta, protiv vidjenja (koja nisu priznata od Vatikana za sada- sto ne zeli reci da je to moj stav) ce se isto oprostiti,..

pitala sam ja svecenike o tom.. jer neke stvari ne razumijem, jer je puno vidjenja i vidjelica po svijetu, i ne mogu ja svakome vjerovati, i receno mi je da to nije grijeh,.. :D

nadam se da si me razumio,.. BTB

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 26 sij 2009 14:50 
Odsutan

nisam ja baš grijeh protiv Duha Sv
shvatio kao nevjerovanje u nešto..pa i ono što piše u Sv.Pismu ili što Crkva naučava(ukoliko se radi o sumnji)
jer svi smo nevjernici i sumnjamo,ne shvaćamo ..i td..
ali
pričao sam s jednim svećenikom..
on kaže da je taj spomenuti grijeh=
"Namjerno ne prihvaćanje Očite Istine..
tj.ako je čovjek toliko ohol da može reći npr.
-taman ako Bog siđe s neba pred mene i učini da ozdravim od tumora..
ja neću prihvaćati Njegovu dobrotu..
ili ko što su Isusa samo zato što su mu bili zavidni napali da je od đavla..
a očito je bilo njegovo dobronamjerno i djelotvorno ponašanje
znači oni su bili slijepi zbog svoje zavisti i mržnje da bi vidjeli ono što je i poganinu jasno;da taj čovjek čini dobro.."

Ja sam si to nekako protumačio i ovako
isto namjerno odbijanje pomoći(u vezi s Bogom misli se na milost)
ono tipa..
visiš sa litice i dođe ti čovjek pomoći a ti ne vidiš spasioca u njemu..
nego vidiš šta ja znam;..da ne govorim sad svašta..,drugim rječima nekog koga mrziš;nemožeš smislit..
ili čak odbijanje ljubavi..
npr. netko te stvarno voli i ponaša se prema tebi najmogućije najbolje..
a ti mu vraćaš mržnjom
(to ne treba mješat sa ljudskom netrpeljivošću..jer ajde nekad si živčan ili umoren ili bezvoljan..)
prava mržnja je ona koju čovjek jasno vidi..i prepoznaje..svjesno
i tako ju slobodno izabire..
ja tako nekako razmišljam

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 27 sij 2009 20:04 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Hvala ti Borislave, hvalevrijedan komentar na Gospinu poruku. Čestitam ti i na http://www.katolik-art.com/index.php :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te: :grlim te:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 03 vel 2009 08:48 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Draga djeco! Majčinskim srcem danas vas želim podsjetiti, odnosno upozoriti na neizmjernu Božiju ljubav i strpljenje koje proizlazi iz nje.Vaš Otac me šalje i čeka. Čeka na vaša otvorena srca spremna za Njegova djela. Čeka na vaša srca ujedinjena u kršćanskoj ljubavi i milosrđu u duhu moga Sina. Ne gubite vrijeme djeco, jer mu vi niste gospodari.Hvala vam !

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2009 18:03 
Odsutan

Zahvaljeno je: 3 zahvala
Slika Slika Slika Slika Slika

Dragi prijatelji,

Posljednjih mjeseci poruke Kraljice Mira imaju zabrinuti majčinski ton
preko kojega ne možemo tek tako preći.

U svojoj poruci od 25. listopada poziva nas na molitvu ," molite na moje nakane kako
biste preko svojih molitava zaustavili sotonski plan nad ovom zemljom koja je svaki dan sve dalje od Boga
i umjesto Boga stavlja sebe i uništava sve što je lijepo i dobro u dušama svakog od vas. "

U poruci od 25. studenog poziva nas na molitvu "molite bez prestanka za ovaj uzburkani svijet bez nade."

U svojoj poruci od 25. prosinca poziva nas da se molimo Isusu , "da shvatite da bez njega nemate budućnosti"

U svojoj poruci od 2. siječnja, upozorila nas je majka, rekavši: "Dok se velika nebeska milost prosipa po vama,
vaše srce ostaje tvrdo i bez odgovora."

U svojoj poruci od 25. siječnja zvoni alarm: "Ja sam s vama ovoliko dugo jer ste na krivom putu.
Samo uz moju pomoć dječice otvorit ćete oči.."

U svojoj poruci od 2 veljače, Gospa nas opominje da vrijeme Božjeg strpljenje ima kraj i upozorava nas :
"Ne gubiti vrijeme, djeco, jer mu vi niste gospodari ."

Što raditi? Ostati blizu njezinom prečistom Srcu i Srcu Isusovom , sa molitvom , sa vjerom i kršćanskim životom. Gospa nas podsjeća
"Bog je izabrao vas male da ostvari svoje velike naume. " (02-12-08). Hrabro!
Slika Slika Slika Slika Slika Slika

Vrh
Citiraj  
 Naslov:
PostPostano: 04 vel 2009 20:13 
Odsutan

Hvala Ti draga naša Majčice što nas ljubiš!

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]