www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 lip 2025 21:41

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 02 pro 2012 13:14 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
Gospina poruka preko Mirjane, 02.12.2012. :

Draga djeco, majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem, iznova vas pozivam da živite po Mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav.
Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha Svetoga da vas vodi.
Tada ćete moći vjerno služiti Mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav.
Po ljubavi Moga Sina i Mojoj, ja kao Majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u Svoje Majčinsko naručje i pokazati put vjere.
Djeco moja, pomozite mi u mojoj Majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju.
Molite i za one koje je Moj Sin izabrao i u Svoje ime posvetio.
Hvala vam

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2012 12:18 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Zahvaljeno je: 2 zahvala
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/ukaz ... ije-295146

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 pro 2012 13:53 
Odsutan

Podijelio: 36 zahvala
Zahvaljeno je: 26 zahvala
vox napisao:
http://www.24sata.hr/zanimljivosti/ukazanje-isus-je-prvi-put-govorio-umjesto-majke-marije-295146

ha, ha ..preduhitrila si me
baš sam mislio staviti isti članak :a1407:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2013 13:17 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Bila sam prisutna za vrijeme ukazanja...Riječi su malo, da mogu reći kako mi je lijepo bilo...

Gospina poruka preko vidioca Ivana, 28.12.2012.

Ivan Dragicevic:Želio bi ukratko opisati susret večeras s Gospom sa riječima koje imam, jer opisati susret sa Gospom je vrlo teško jer je svaka riječ siromašna da bi opisala ljepotu ovog susreta. Posebno je jako teško opisati ljubav majke. Dakle, želio bi vam reći riječima koje imam na najkraći i najjednostavniji način. I večeras Gospa je došla vrlo radosna i sretna. Pozdravila nas je sve svojim Majčinskim blagoslovom. Hvaljen Isus, draga djeco moja. Tada je Gospa molila nad svima nama duže vremena rasirenih ruka, a posebno za sve prisutne bolesne.
Zatim je Gospa rekla:" Draga djeco i danas vas pozivam na radost, pozivam vas iznova na radost. U isto vrijeme vas pozivam na odgovornost." Draga djeco sa odgovornošću primite moje poruke, i zivite moje poruke, zato što živjeći moje poruke želim vas dovesti do moga Sina. Svih ovih godina zajedno sam s vama imoj prst pokazuje na moga sina Isusa, zato sto vas sve želim predati njemu. Zato sljedećih dana vas je zadatak postaviti sebi pitanje :" Što mogu učiniti da bi moje srce bilo bliže isusu? Šta moram napustiti , što moram odbiti da moje srce bilo bliže isusu?" "Draga djeco je molim za sve vas da vas odgovor bude: "Da želim biti blizu Isusu!" Hvala draga djeco zato sto se i danas odgovorili na moj poziv i rekli ste da. Tada sam preporucio sve vas, sve vaše potrebe, vaše nakane, vaše obitelji, a posebno bolesne,. Tada je Gospa nastavila moliti jedno vrijeme za svećenike i za zvanja u Crkvi. Gospa je zatim otišla u molitvi i u znaku križa i svjetla, s pozdravom: "Idite u miru, draga djeco moja". Hvala!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 sij 2013 13:18 
Odsutan

Gospina poruka preko Mirjane, 02.01.2013.

Draga djeco, s mnogo ljubavi i strpljenja nastojim vaša srca učiniti po mome srcu. Nastojim vas svojim primjerom naučiti poniznosti, mudrosti i ljubavi, jer trebam vas, ne mogu bez vas, djeco moja. Po Božjoj volji vas izabirem, po Njegovoj snazi vas jačam. Zato djeco moja, ne bojte se otvoriti mi vaša srca, ja ću ih dati mome Sinu, a on će vam zauzvrat darivati božanski mir. Vi ćete ga nositi svima koje srećete, ljubav Božju životom ćete svjedočiti, a moga ćete Sina kroz sebe darivati. Po pomirenju, postu i molitvi ja ću vas voditi. Neizmjerna je moja ljubav, ne bojte se. Djeco moja, molite za pastire, neka vaša usta budu zatvorena za svaku osudu, jer ne zaboravite moj Sin ih je izabrao i samo on ima pravo suditi. Hvala vam. Gospa je je blagoslovila sve nazočne sve nabožne predmete.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 vel 2013 10:08 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Zahvaljeno je: 0 zahvala
Dragan.009 napisao:
Gospina poruka od 18.03.2010 preko vidjelice Mirjane(za Mirjanin rođendan)

Draga djeco!
Danas Vas pozivam da ljubite svim srcem svojim i svom dušom svojom. Molite za dar ljubavi, jer kada duša ljubi ona k sebi zove moga Sina. Moj Sin ne odbija one koji ga zovu i koji žele živjeti po Njemu. Molite za one koji ne shvaćaju ljubav, koji ne razumiju što znači ljubiti. Molite da im Bog bude Otac, a ne sudac. Djeco moja, budite mi apostoli. Vi budite moja rijeka lubavi. Ja Vas trebam. Hvala Vam.

Evo svjedočim ovome jer se upravo vratih iz Međugorja. Koji tobogan duše u tih par dana. Išao sam dolje svjestan da mi je neizmjerno teško ne griješiti i došao zaključak da je tome tako jer ne ljubim Boga a da imam želju cijeli potonuti, a ne znam kako. Molio sam se za to grčevito boreći se u umu(srcu) sam sa sobom,išao na višekratne ispovijedi,primio znak po svećeniku, "dobio ideju" po Mariji zazivati Duha Svetoga zaručnika (kojeg uopće nisam kontao) , evanđelja i čitanja probadala riječima u mene. Plakao, očistio rane, zahvaljujući za svu nevolju (razumijevajući zašto), prikazao svoju bijedu i malovjernost i ništavnost svog truda, moleći za milosrđe po Mariji jer sam njezino "bolesno dijete u duši" (učlanio sam se u Vojsku nadajući se njezinom zagovoru, evo nekako se i potrefilo da mi je nick ovdje i po biskupu koji je osobito štovao Mariju, iako mi je sam zvuk imena bio pa hm, ne kul, dvije osobe su redovito za mene molile krunicu godinama iako su one u toj nekoj slabovjernosti, mama mi moli već godinama molitve sv. Brigite, i od godinu dana)

Ovo iskustvo me je promijenilo. Toliko toga za refleksiju oko milosti i Bogu,kao da sam bio odsutan mjesecima a ne manje od tjedan. Koliko je bilo bolno do početnog obraćenja, Bog je zaista vjeran i milosrdan, a meni je tako teško bilo prihvatiti sebe i kako me cijeli život pripremao na ovaj "šok".
A to je tek početak. Doista vječna Mu slava i hvala i Bezgrešnoj bez koje ovo nikada ne bi bilo moguće da nije bilo njezinog zagovora i moje bake i mame. Sad se ja molim za njih da iskuse ovo i za sve koji mole, a ne znaju primiti.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 08 vel 2013 15:40 
Odsutan

Podijelio: 64 zahvala
Zahvaljeno je: 40 zahvala
Ildefonz, :grlim te:
Hvala ti na ovom svjedočenju...
Međugorje je i meni u srcu... zbog divnih čuda koje Bog čini, zbog snage koju On daje, snage za promjenom života, za predanjem... Zbog silne Ljubavi... i naše Majčice...
Btb!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 12 vel 2013 12:51 
Odsutan

Gospina poruka preko Mirjane, 02.02.2013.

Draga djeco! Ljubav me dovodi vama, ljubav koju želim i vas naučiti-pravu ljubav. Ljubav koju vam je moj Sin pokazao kada je
umro na križu iz ljubavi prema vama. Ljubav koja je uvijek spremna oprostiti i tražiti oprost. Kolika je vaša ljubav? Žalosno je moje majčinsko srce dok u vašim srcima traži ljubav. Niste spremni iz ljubavi podvrgnuti svoju volju Božjoj volji. Ne možete mi pomoći da oni koji nisu upoznali ljubav Božju je upoznaju, jer vi prave ljubavi nemate.
Posvetite mi svoja srca i ja cu vas voditi. Naučit ću vas oprostiti, neprijatelja ljubiti i po mome Sinu živjeti. Ne bojte se za sebe. Moj Sin ne zaboravlja u nevoljama one koji ljube. Biti ću uz vas. Moliti ću Nebeskoga Oca da vas obasja svijetlom vječne istine i ljubavi. Molite za svoje pastire da kroz vaš post i molitvu mogu vas u ljubavi voditi. Hvala vam. Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete.
(medjugorje-info.com)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 ožu 2013 13:59 
Odsutan

Gospina poruka preko Mirjane, 02.03.2013.

Draga djeco, iznova vas majčinski pozivam ne budite srca tvrda. Ne zatvarajte oči nad opomenama koje vam Nebeski Otac iz ljubavi šalje. Ljubite li vi Njega iznad svega? Kajete li se što često zaboravljate da je Nebeski Otac iz svoje velike ljubavi poslao svoga Sina da nas križem otkupi? Kajete li se što još ne prihvaćate poruku? Djeco moja ne opirite se ljubavi moga Sina, ne opirite se nadi i miru!
Uz vašu molitvu i post moj će Sin svojim križem otjerati tamu koja vas želi okružiti i vama zavladati. Dat će vam snagu za novi život. Živeći ga po mome Sinu, biti ćete blagoslov i nada svima onima grešnima koji lutaju u tami grijeha. Djeco moja bdijte! Ja kao Majka bdijem s vama. Posebno molim i bdijem nad onima, koje je moj Sin pozvao da vam budu svjetlonoše , nosioci nade, za vaše pastire. Hvala vam!
Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 07 ožu 2013 13:25 
Odsutan

Gospina poruka preko Ivana, 04.03.2013.

04. ožujka vidioc Ivan Dragićević posjetio je stadion u Buenos Airesu gdje je dao svjedočanstvo i imao Ukazanje. U svojoj poruci, Gospa je prisutne tražila da se manje brinu za svjetovno, a više za svoju dušu, da se obrate i kažu DA Bogu.
Nakon Ukazanja, Ivan je rekao da je Djevica Marija dala ovu poruku okupljenima u Buenos Airesu:

"Draga djeco, danas vas pozivam da se otvorite molitvi. Dječice, živite u vremenu kada vam Bog daje velike milosti, a vi ne znate kako iskoristiti to. Vi brinete o svemu drugome osim vaše duše i vašeg duhovnog života. Probudite se iz tog umornog svijeta, od umornog sna vaše duše i recite svom snagom DA Bogu. Odlučite se za svetost i obraćenje. Draga djeco, ja sam s vama i pozivam vas na savršenstvo i svetost duše i svega što činite. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]