www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 09 lip 2025 21:48

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 67  Sljedeće
Autor Poruka
PostPostano: 19 ožu 2013 10:43 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 2 zahvala
Papa Franjo naklonjen Međugorju, za njega je uzrok radosti

Citat:
Kardinal Jorge Mario Bergoglio iz Buenos Airesa je novi papa i uzeo je ime Franjo I. Prije sedam godina, njegov kolega argentinski nadbiskup Emilio Ognenovich posjetio je Međugorje i u izjavi za župnu web stranicu rekao je da je kardinal Bergoglio bio vrlo sretan kad je čuo da ide tamo na hodočašće. Međugorje je uzrok radosti za novog papu Franju I., kazao je njegov kolega nadbiskup iz Argentine tijekom njegova posjeta u svibnju 2006.g. Monsinjor Emilio Ognenovich, umirovljeni nadbiskup Mercedes-Luján (Argentina) posjetio je Međugorje od 25.-31. svibnja 2006.g., a zatim je rekao za službenu web stranicu župe Međugorje:
"Ja ću podijeliti svoje osobno uvjerenje sa svojom braćom biskupima Biskupske konferencije Argentine, a također s našim kardinalom mons. Bergogliom, koji je bio jako sretan kad sam mu rekao da idem u Međugorje. "

Od svog prethodnika pape Benedikta XVI., novi Papa će naslijediti rezultate vatikanske komisije, stručnjaka koji su istraživali Međugorje od ožujka 2010.g., da bi donijeli konačnu odluku.

http://medjugorje-info.com/hr/vijesti/v ... -medugorju

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 19 ožu 2013 11:00 
Odsutan

Podijelio: 137 zahvala
Zahvaljeno je: 64 zahvala
Gospina poruka preko Mirjane, 18.03.2013.

Draga djeco,pozivam vas da s potpunim pouzdanjem i radošću blagoslivljate ime Gospodnje i da mu iz dana u dan iz srca zahvaljujete na velikoj ljubavi. Moj vam je Sin preko te ljubavi koju je križem pokazao dao mogućnost da vam sve bude oprošteno,da se ne morate sramiti i skrivati i iz straha ne otvarati vrata svoga srca mome Sinu. Naprotiv, djeco moja,pomirite se s Nebeskim Ocem da bi ste mogli zavoljeti sami sebe kao što vas moj Sin voli. Kad zavolite sami sebe volit ćete i druge ljude,vidjet ćete u njima moga Sina i prepoznati veličinu Njegove ljubavi. Živite u vjeri! Moj vas Sin preko mene priprema za djela koja želi učiniti preko vas,preko kojih se želi proslaviti. Zahvaljujte mu. Posebno mu zahvaljujte na pastirima,na vašim posrednicima u pomirenju s Nebeskim Ocem. Ja se zahvaljujem vama svojoj djeci. Hvala vam.

Mirjana je jučer imala rođendan...to je godišnje ukazanje!

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 ožu 2013 15:01 
Odsutan

Gospina poruka preko Marije Pavlović-Lunetti, 25.03.2013.

"Draga djeco! U ovom milosnom vremenu pozivam vas da uzmete u ruke križ mog ljubljenog Sina Isusa i da razmišljate o
Njegovoj muci i smrti. Neka vaše patnje budu sjedinjene u njegovoj patnji i ljubav će pobijediti, jer On koji je ljubav sam sebe je dao iz ljubavi da spasi svakog od vas. Molite, molite, molite dok ljubav i mir ne zavladaju u vašim srcima. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu."

(Međugorje info)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 tra 2013 11:08 
Odsutan

Gospina poruka preko Mirjane, 02.04.2013.

Draga djeco,pozivam vas da budete u duhu jedno s mojim Sinom. Pozivam vas da kroz molitvu i po svetoj misi,kada se moj Sin na poseban način sjedinjuje s vama,pokušate biti kao On: da ste kao On uvijek spremni vršiti Božju volju,a ne da tražite da se ispuni vaša. Jer,djeco moja,po Božjoj volji jeste-postojite,a bez Božje volje ste ništa. Ja kao majka tražim od vas da svojim životom pričate o slavi Božjoj,jer ćete na taj način proslaviti i sebe po Njegovoj volji. Pokažite svima poniznost i ljubav prema bližnjemu. Po toj poniznosti i ljubavi moj Sin je spasio vas i otvorio vam put k Nebeskom Ocu. Ja molim vas da otvarate put k Nebeskom Ocu svima onima koji ga nisu upoznali i nisu otvorili svoje srce Njegovoj ljubavi. Svojim životom otvorite put svima onima koji još lutaju u traženju istine. Djeco moja,budite mi apostoli koji nisu živjeli uzalud. Ne zaboravite da ćete doći pred Nebeskog Oca i pričati mu o sebi. Budite spremni! Opet vas upozoravam molite za one koje je moj Sin pozvao,blagoslovio njihove ruke i darovao ih vama. Molite,molite,molite za svoje pastire. Hvala vam.

(Međugorje info)

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 26 tra 2013 10:12 
Odsutan
Korisnik s preko 1000 postova

Podijelio: 152 zahvala
Zahvaljeno je: 118 zahvala
Poruka, 25. travanj 2013

„Draga djeco! Molite, molite, samo molite dok se vaše srce otvori u vjeru kao cvijet koji se otvara toplim zrakama sunca. Ovo je vrijeme milosti koje vam Bog daje po mojoj prisutnosti a vi ste daleko od mog srca, zato vas pozivam na osobno obraćenje i obiteljsku molitvu. Neka vam Sveto pismo uvijek bude poticaj. Sve vas blagoslivljem mojim majCinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 02 svi 2013 10:52 
Odsutan

Gospina poruka od 2. svibnja 2013. Prenijela vidjelica Mirjana Dragićević-Soldo

"Draga djeco! Iznova vas pozivam da ljubite a ne sudite. Moj Sin je po volji Nebeskog Oca bio među vama da bi vam pokazao put spasenja,da bi vas spasio a ne da bi vam sudio. Ako želite slijediti mog Sina nećete suditi već ćete ljubiti kao što vas Nebeski Otac ljubi. Kada vam je najteže ,kada padate pod težinom križa, ne očajavajte ,ne sudite, već se sjetite da ste ljubljeni i hvalite Nebeskog Oca zbog Njegove ljubavi. Djeco moja, ne skrećite s puta kojim vas vodim,ne srljajte u propast. Neka vas molitva i
post osnaže da mognete živjeti onako kako bi to Nebesko Otac želio,da budete moji apostoli vjere i ljubavi,da vaš život blagoslivlja one koje susrećete,da budete jedno s Nebeskim ocem i mojim Sinom. Djeco moja,to je jedina Istina. Istina koja vodi k vašem obraćenju,a onda i obraćenju sviju onih koje susrećete,koji nisu upoznali moga Sina,sviju onih koji ne znaju što znači ljubiti. Djeco moja,moj Sin vam je darovao pastire,čuvajte ih,molite za njih! Hvala vam."

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 28 svi 2013 06:18 
Odsutan

Gospina poruka preko Marije Pavlović-Lunetti, 25.05.2013.

"Draga djeco! Danas vas pozivam da budete jaki i odlučni u vjeri i molitvi,sve dok vaša molitve ne bude tako jake da otvare srce moga ljubljenog Sina Isusa. Molite dječice, molite bez prestanka, dok se vaše srce ne otvori Božjoj ljubavi. Ja sam s vama i za sve vas zagovaram i molim za vaše obraćenje. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu!"

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 04 lip 2013 08:15 
Odsutan

Gospina poruka od 2. lipnja 2003. Prenijela vidjelica Mirjana Drgaićević Soldo

„Draga djeco, u ovo nemirno vrijeme ja vas iznova pozivam da pođete za mojim sinom, da Njega slijedite. Znam za boli, patnje i teškoće ali u mome Sinu ćete se odmoriti, u njemu ćete naći mir i spasenje. Djeco moja ne zaboravite da vas je moj Sin svojim križem otkupio i omogućio vam da iznova budete djeca Božija, da iznova možete Nebeskoga Oca zvati: "Oče!". Da biste bili dostojni Oca ljubite i praštajte, jer vaš je Otac ljubav i praštanje. Molite i postite, jer to je put ka vašem pročišćenju, to je put ka poznavanju i spoznaji Nebeskog Oca. Kada spoznate Oca shvatit ćete da vam je samo On potreban. Mirjana je onda istaknula da je Gospa slijedeću rečenicu kazala odlučno i naglašeno: „ Ja kao Majka želim svoju djecu u zajednici jednoga naroda u kojem se sluša i čini Božja riječ“. Zato djeco moja pođite za mojim Sinom, budite jedno s Njim, budite Božja djeca, ljubite svoje pastire, onako kako ih je moj Sin ljubio kada ih je pozvao da vam služe. Hvala vam!“

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lip 2013 22:27 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
GOSPINA PORUKA PREKO VIDIOCA IVANA, 10.06.2013 :

„Draga djeco, i danas vas želim pozvati da kroz ovo vrijeme posebno molite za moje nakane, molite draga djeco u ovom milosnom vremenu, jer želim zajedno s vama ostvarivati svoje planove.
Draga djeco hvala vam i danas što ste se odazvali mome pozivu."

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 27 lip 2013 13:08 
Odsutan

Poruka, 25. lipanj 2013
„Draga djeco! S radošću u srcu sve vas ljubim i pozivam vas približite se mome Bezgrješnom srcu da vas mogu još više približiti mom sinu Isusu i da vam On da svoj mir i ljubav koji su hrana svakom od vas. Otvorite se, dječice, molitvi, otvorite se mojoj ljubavi. Ja sam vaša majka i ne mogu vas ostaviti same u lutanju i grijehu. Vi ste pozvani, dječice, da budete moja djeca, moja ljubljena djeca, da vas sve mogu prikazati mome Sinu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 664 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 67  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]