www.tebe-trazim.com

Pusti samosažaljenje kameno, Duh Sveti će nastanit...srce tvoje ranjeno
Sada je 01 stu 2024 00:57

Vrijeme na UTC [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće
Autor Poruka
 Naslov: Re: STRAHOVI
PostPostano: 10 lis 2012 13:40 
Odsutan
Korisnik s više od 100 postova

Podijelio: 0 zahvala
Zahvaljeno je: 0 zahvala
:grlim te: :grlim te: Hvala svima na savjetima, naruciti su se kod Fra Linica...
Bolje mi je vec puno i bila sam u nedilju na misi i sve je bilo OK! Slava Gospodinu! Pokusavam nu ne misliti na to i molim krunicu savki dan kad stignem i puno mi pomaze...
Emanuel 7 ako su tvoja pitanja strasna, nemoj me niti pitati... Ako su ok onda aj da cujem! :D

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 14:16 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Dragi prijatelji, drage sestre i braćo!
Čitam vaše misli, već danima sam na forumu i prolazim temama i u toliko se istina mogu naći..
I ja, kao i mnogi, prolazim strahove vezane uz zdravlje. I molim se Majčici nebeskoj da me vodi ovim putem pretraga kojim moram proći, da me zagrli i zaštiti jer uz njezinu pomoć mi je lakše. A svaki put kad bilo kakvu dobru vijest s pretraga čujem, svim srcem joj zahvalim što je bila uz mene, čuvala me i dala mi nadu.
Strah je i dalje prisutan, još moram dosta liječnika proći, ali prolazim uz vjeru ovom dolinom.
Mnogo sam u posljednje vrijeme istina o sebi spoznala - najveća je da se želim popraviti, biti bolja i okajati svoje grijehe kojih je i previše bilo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 14:31 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Nisu strasna barem ne meni ja oko 3 godine surađujem sa svecenicima i zato mislim da ti mogu pomoci tj. ne ja nego Isus Krist koji preko molitve djeluje zanima me kad su tocno ti strahovi zapoceli?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 17:11 
Odsutan

Podijelio: 1 zahvala
Zahvaljeno je: 7 zahvala
mala alex napisao:
Evo neznam kome bi ispricala jer ce misliti da sam luda, pa znam da ovdi uvik dobrih svjeta ima...
Strah o kojem sam pricala nikad nije presta, nisam uspila se osloboditi toga. Jos uvik ne smin biti sama po noci,jos me uvik plasi mrak i jos se uvik PREVISE bojim... Umorna sam o toga i ne zivim normalno ka svi ljudi.
Ovo lito mi se desilo nesto cudno. Bila sam kod prijateljice i odjedan put slabina, palpitacije, sto put na wc (muka mi je), tresem se, problidila, nemogu se skoncentrirati. Prosa me nekako taj napad da bi 5 dana lezala na krevetu, ni gladna ni zedna, samo spavati a u plucima pritisak mislila sam da ce mi na usta izaci. Veliki nemir me obuzea. Poslije tih 5 dana do dan danas srce mi zalupa toliko jako i uvati me neka panika i prisline misli kojih se ne mogu rijesiti. 10min bude super i opet nanovo. Ne smin muzu ni pricati o tome jer ce mi reci da citam previse duhovne knjige. Jucer sam bila na misi, dosa u goste Fra Ivo Skoko neznam dali ga ko zna i morala sam izaci vani jer mi je toliki pritisak u plucima bija da sam mislila da ce nesto opet na usta izaci! Jesam luda ili sto mi je???? Pomozite molim vas...
Neznam sto da radim. Imam osjecaj da zivin zarobljeno. Sto se s menom desava?

Ja mislim da su ovo jednostavno kušnje i napostovanja koje će iskusit svatko tko želi iskreno slijediti Boga.
Događa se da pod intenzitetom i silinom napastovanja u jednom momentu mislimo da smo poludjeli, izgubili razum, da je Bog daleko od nas.. smatram da su to sve strategije đavla. Kojima nas želi prorešetat ko pšenicu.
Ako nisi išla sotoninim slugama (vračarima, bioenergetičarima i sl.) i ako s druge strane redovito moliš, imaš odnos s Gospodinom, živiš sakramentalno - onda te sotona napada kako bi te iskušao, a ne jer si u njegovoj moći (da si se prepustila okultnome)!!

Kad sam počela ići redovito u Crkvu, svakodnevno... događale su mi se takve psihičke i fizičke manifestacije da nisam mogla vjerovati. Potpuno šokirana. Nekakva strašna nervoza, znojenje, osjećaj užasne napetosti iznutra, srama.. nemam pojma kako to objasniti, tad mi to stvarno nije bilo jasno. Sad znam.. zli mi je činio svaku sv. Misu nepodnošljivom, odnosno pokušavao je.. kako bi me odvratio od toga da idem na nju. Čak me obuzimala strašna nelagoda pri pjevanju pjesama, neki teški sram, crvenilo, u smislu: "nisi dostojna da pjevaš sv. pjesme, nemoj se sramotiti.."i takvi neki glasovi neprijatelja. Zli je zbilja maštovit i zna koje su nam slabe točke i želi nas uništiti. Danas slavim sv. Misu potpuno oslobođena, pjevam bez ikakvih nutarnjih napetosti. Ma to je samo kap u oceanu, od koliko strahova me oslobodio samo po ustrajnoj molitvi i sakramentalima.
Nisam odustala, uzdajući se u Božje milosrđe jedino. Nisam išla nikome na razgovor doli svom Bogu.
Nekad treba jednostavno u tišini pretrpjeti, moliti ustrajno Boga da nam pokaže svoju Volju i oslobodi nas. Nemam sve odgovore, još uvijek mi neke stvari nisu rasvjetljene, sumnjam da itko od nas ima.. no moram priznati da vidim plodove ustrajne molitve i sakramentalnog života. Samo je u tome oslobođenje.

Drugo kad su u pitanju teške stvari, poput opsjednuća kad je pomoć svećenika nužna... slažem se da ne treba za sve skakat svećeniku. No opet ima nas svakakvih, netko nije u stanju, niti to želi, sebe samog analizirati, pa mu je nužno potreban razgovor. Kako bilo, svatko mora znati sam za sebe, poslušati glas svoje duše što učiniti, a ne forumaša TT.
Čudi me da itko može dati konkretan savjet, a da nije prethodno detaljno upoznat sa situacijom.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 19:10 
Odsutan

Svaki strah je nešto što nas spriječava da se predamo Bogu, Njegovu vodstvu i stoga je potrebno ići upravo protiv toga, lako reći a teže učiniti ali opet život u strahu nekako i nije život a prava sloboda dolazi baš sa oslobađanjem od raznih strahova, to je samo još jedan križ na putu k Bogu ali često je to nešto što si sami namećemo kao uhodan obrazac ponašanja, pa tako i ja imam svoje strahove kojih se teško oslobađam baš zato jer sam usvojio taj način življenja kroz prošle godine koji me uvijek vraća na staro...Treba se moliti, ustrajati u životu u vjeri i s vremenom će sve doći na svoje mjesto, kako napredujemo u vjeri tako se i oslobađamo od straha...da bi zaplivali treba prvo skočiti u vodu :wink:

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 20:13 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Koliko sam shvatio ti imas jako veliki problem koji mi je poznat jer se susrecem cesto s time treba utvrditi sa koje strane to dolazi dali ti je neka osoba nanijela zlo magijom sto je vrlo moguce ,grijesi predako to ovisi dali si prije imala kao mala te probleme i dali ides reikistima i njima slicnima tj. dovoljno da citas te knjige dali se bavis kristalima odgovori iskreno i pomoci cemo ti tj. Isus Krist spasava ni ja ni svecenici nego samo Gospodin ,a prvom prilikom ces otici u Tabor na duhovnu obnovu sad odgovori pa da pokusamo.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 10 lis 2012 20:38 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Ti imas velik problem tu je sotona na djelu tj. njegovi demoni spomenula si duhovne knjige reci koje su to i odkad ih citas?

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lis 2012 10:56 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

A nista nitko nista ne pita nitko ne kaze nesto novo idem ja odavde alex ako zelis se javi da ti se molitvama otklinjanja pomogne i ako odgovoris na pitanje od jucer inace mislim da taj film nema veze s time sto tebe muci ili te netko napao magijom ili si se sama upustila u okultno tj. istocnjačke religije javi se ,a u Tabor na duhovnu obnovu ces morati otici kad tad i to vise puta i ici redovito na ispovijed i svetu pricest da se rijesis sotone ali on uvijek i kad imas najmanji grijeh napada i muci ali bit ces nakon Tabora preporodena bit ces Kristova sva tri dana moras tamo biti da bi se pomoglo nadam se da ces se uskoro rijesit Zloga i njegovih demona ,a ako imas svecenika kojeg si jucer spomenula da si morala izaci iz crkve odi kod njega reci sto si meni rekla i zamoli ga da polozi ruke ako on to hoce napraviti a trebao bi ti pomoci ako nemoze on sam to rjesit trazit ce ovlast biskupa ali to su krajnje mjere u Taboru bi ti pomogli sigurno.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lis 2012 11:16 
Odsutan

Emanuel 7 nemožeš očekivati da će se netko baš do te mjere otvoriti na forumu. Možeš dati savjet ali nemoj nekome zamjeriti ako ti ne odgovara na osjetljiva pitanja.

Vrh
Citiraj  
PostPostano: 11 lis 2012 11:32 
Odsutan
Registrirani korisnik
Registrirani korisnik

Razumijem sto zelis reci moze mi mail poslat i nitko nece vidjet no to nije sramota da se nebi smjelo pisat jer bas sotona ne zeli da ga se otkrije pa ce nekome pomoci kad procita jer sotona tisuce ljudi muci pogotovo mladih koji neznaju kuda tj. sotona ih hoce za sebe na pocetku zivota da ih unistava ,a i puno svecenika ne prizna sva sotonina djela pogotovo crnu magiju koja se preko interneta siri i stavljaju na u javnost te svoje formule zla i uvode mlade u taj vrazji zanat koliki posezu za time da uniste drugoga i da na ovom svijetu ne odgovaraju za to djelo.

Vrh
Citiraj  
Prikaz prethodnih postova:  Sortiraj po  
Započni novu temu Odgovori  [ 99 post(ov)a ]  Idi na stranu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sljedeće

Vrijeme na UTC [LJV]