Ave Maria napisao:
Molim savjet oko necega sto mi se dogadja vec neko vrijeme.
Za vrijeme molitve osjecam povremene trzaje tijela.
Jednom sam slusala jednog karizmatika kojem se dogadjalo isto, on je to objasnjavao u stilu da ga obuzme Duh i da mu je tijelo nekako tada prepreka, ali ne znam iskreno sto bi mislila o tome.
Strah me da to nije simptom posjednuca.
Druga stvar, na duhovskom bdijenju, osjetila sam na klanjanju prvi put u zivotu da mi se tijelo pomice bez moje volje sto me je dobrano uplasilo. Osjetila sam da mi se kraljeznica sama od sebe nekako pomice i da mi glava pada iza. Sjetila sam se da Kundalini djeluje na slican nacin (kontorzije, konvulzije, neprirodna iskrivljavanja kraljeznice i nenormalna fleksibilnost) pa sam se uzasnula je li to to. Svjesno sam s naporom vracala u prvotni polazaj i molila Isusa da mi objavi dolazi li to od Duha, da se mogu prepustiti ili da budem jako na oprezu i opirem se.
Tek kad je svecenik rekao "predajem ti i svoje tijelo, Isuse", osjetila sam da je ispravno prepustiti se. Glava mi se zabacila opet iza, gledajuci gore, kraljeznica se ispravila i u tom sam polozaju ostala.
Nije to bilo nista tako dramaticno da bi ostali vjernici mogli primjetiti.
Moj najveci strah je bio da se ne pocnem odjednom nenormalno savijati i sablazniti druge i svecenika, te da potpuno izgubim kontrolu nad tijelom.
Ima li netko slicna iskustva?
Tu mi je dosta toga bolesno.